buluşmak istemeyen sevgili

siyah bende huydur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2016
15
0
1
Arkadaşlar merhaba yeni katıldım aranıza 20 yasimdayim 3.5 yillik bi iliskim var erkek arkadasim cok usengec nerdeyse bulusmaya bilr gelmeyecek surekli bilgisayar oynar. Ankarada yasiyoruz. Bulusma anlayisimiz kizilayda yemek yemek o kadar iki saat durup gidiyor. Gezelim gorelim biyerler istiyorum para da harcamayiz diyorum hep tamam diyor ama yapmiyor sonra kavga edince aklima gelmedi sen ayarliyorsun diyor. Ne yapmaliyim sizce?

İlk sevgilim 23 yasinda ayni universite ve ayni siniftayiz. Sıkılmalik degil durumu. Okukdan sabahtan aksama kadar beraber oldugumuzda hic eve gideyim demez ama okul yokken neredeyse bulusmak istemez sadece bana karsi degil hayata karsi usengec sogumus gibi.

Okulda gorusuyorsaniz dahasina surekli gerek yok bence ben olsam bende buluşma istemezdim.herkesin kendine vakti kalsın

Cebinde parası yoktur canım öğrenci adam.harcamayız demişsin ama bi yemek yeniyor bi çay içilir vs.

Seven insan özler. Üşengeç diye kılıf uydurmayın. Zaten bilgisayar basında 7-24 zaman geçiriyorsa normal değildir. Bağımlıdır. Yardım alsın. Üşengeçliğinede iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…