- 17 Ağustos 2016
- 15
- 0
- 1
- Konu Sahibi siyah bende huydur
-
Kusura bakma lütfen ama henüz 20 yaşındasınız ve 3.5 yıllık ilişki diyorsunuz. 16.5 yaşında mı başladınız? Muhtemelen sevgilin de o yaşlarda. Sıkılmış belli ki. Sen sıkılmadın mı? O kadar genç yaşta nedir bu uzun ilişki olayı ben anlamıyorum. :)
Bulusup gormek icin can atmayan insan sevmiyordur cok açik bu.
Sevmiyor işte gayet açık ve net
Kusura bakma lütfen ama henüz 20 yaşındasınız ve 3.5 yıllık ilişki diyorsunuz. 16.5 yaşında mı başladınız? Muhtemelen sevgilin de o yaşlarda. Sıkılmış belli ki. Sen sıkılmadın mı? O kadar genç yaşta nedir bu uzun ilişki olayı ben anlamıyorum. :)
Size seviyor mu yazmadim farkindaysaniz eminim ondan ama farkli bir durum her seye useniyor neredeyse yerinden kalkmayacak
oww yine atarli bir genc beyin
kaynana gelin konularini ozler olduk bugunlerde
Okulda gorusuyorsaniz dahasina surekli gerek yok bence ben olsam bende buluşma istemezdim.herkesin kendine vakti kalsın
Cebinde parası yoktur canım öğrenci adam.harcamayız demişsin ama bi yemek yeniyor bi çay içilir vs.İlk sevgilim 23 yasinda ayni universite ve ayni siniftayiz. Sıkılmalik degil durumu. Okukdan sabahtan aksama kadar beraber oldugumuzda hic eve gideyim demez ama okul yokken neredeyse bulusmak istemez sadece bana karsi degil hayata karsi usengec sogumus gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?