buluşmak istemeyen sevgili

şu instagram bizim hemcinslerimizi,oyunlarda erkekleri bağımlı yaptı valla parası yoksa part tıme çalışsın yazın ne olcak yani inan daha sosyal olur ilişkiniz canım...

1- sevmiyordur. Ben de sevmedigim insanlarla bulusmalarimi atlatirim.
2-anlatmadigi sorunlari vardir. Ki ortada uzun bi iliski var,bunu senin bilmen gerekir anlatmasi gerekir.
3-oyun oynamaktan piskolojisi bozulmustur.
Acik acik buraya yazdığın gibi anlatacaksin soracaksin.
Senlik bi durum yok ben boyleyim derse de ya kabulleneceksin ya da gideceksin
3 sene diyorsun. Bu adam 3 senedir boyle mi yoksa yeni bir huyumu?

Surekli evde oturmaya alistiysa eger cikmaz disari normal olarak :-/ isin zor Allah kolaylik versin sevgisinden eminsen eger ugrasacaksin normale donene dek :)

Aklima gelmedi sen ayarliyodun demesi bana pasif biri oldugu izlemini verdi..hic sevmem kadinin yuruttugu iliskileri..sevgilin skici ve pasif bi insan gbi 3.5 yil oldu diyosun ama inan ilerleyen vakitte sen de sikilacaksin.boyle bi insani cekebilcegini dusunmuyorum.20 yasindasnz kaniniz kaynamali gezip tozmalisinz.para gerekmiyo ask icin..ckin dolasin yuryun yan yana olmak bile yetrli o yaslarda nasil bu kadr usengeclik ruhsuzluk.sizin sevgilinzde ruh gitmis sanki.bide evlendgni dusun..sevgiyi de tuketir bile enerjisiz ruhsuz insanlar

Sevmiyor işte gayet açık ve net

Valla konu sahibinin sevgilisinde kendimi gördüm. Çok üşengeç biri oldum son zamanlarda. Hele ki havalar ısınınca. Evden beni silah zoruyla çıkaracaklar nerdeyse. Nişanlımla buluşmaya bile üşeniyorum. Uyku düzenim yok, yeme düzenim yok, aktivitem yok, varsa yoksa evde pijama kahve bilgisayar ve kadınlar kulübü.

Biliyorum çok kötü bi düzen bu. Çok kötü bi alışkanlık ve tembellik. Aslında ben de çıkmak gezmek nişanlımla bişeyler yapmak istiyorum ama faaliyet yok hiç. Hep erteliyorum. Nişanlımın artık dayanamayıp tartışmasıyla trip atmasıyla ''buluşmak istemiyorsun çünkü beni sevmiyorsun''larla başlayan serzenişleriyle çıkıp buluşuyorum düşün. Sonra da bi an evvel eve gelip soyunup dökünüp oturma hayali kuruyorum.

Sadece nişanlıma karşı olan bi durum değil bu. Hayattan soğumuşum gibi. Depresyon gibi. Bi kısır döngünün içindeyim sanki. Sar başa her gün aynı. Her gün boş, her günüm boşa giden güzel zamanlarla dolu. Nişanlımı da çok seviyorum aslında, onu düşündüğümde bu beni hep gülümsetir. Bence sevgisizlikten değil, tamamen kendi içimle alakalı bi durum bu.
Sanki neşeli, eğlenceli, gezmeyi tozmayı seven çılgın bi ruhu, tembel ve hayattan bezmiş 70'lik bi bedene hapsetmişler.
Belki konu sahibinin sevgilisi de öyledir. Aynı şeyi yaşamıyor olsaydım belki ben de ''sevmiyor'' diye yorum yazardım

Tesekkur ederim bi siz anladiniz haliba

Tesekkur ederim bi siz anladiniz galiba beni. Parasi var parayla ne alaka herkes paradan yurumus. Seviyorda. Ama son bir yildir falan boyle bir usengeclik var eger yorum yazacaksaniz lutfen saygi cercevesinde yazin. Gerçekten yardim istedim bir sey sordum bazilari sacma sapan yaziyor..

bence sevmemekle alakası yok yaa
ben de üşeniyorum buluşmaya bazen o gelsin istiyorum evin oraya ama yakalanırız birisine diye olmuyor öyle tabi..

Bu ne atar ya sürekli son üyeliklerde?
Şunu yazmayın! Bunu yazmayın! Ben size onu mu sordum?
İnsanların ne yorum yapıcağını yazın verin ellerine onu atsınlar konuya o zaman. Şuraya konu açmak demek gelen her türlü yorumu tolere etmeyi kabul etmek demek.
Sürekli bi azar, sürekli bi "sen yazma, sen yaz" atarları..
Azcık özgüven ya

Sevgilin sana halen ilk günkü kadar aşık, hiç sıkılmamış, her dakika göresi var seni, parası da var çok şükür bi sorun yok azıcık dürtükle kalkar pc başından.. Bu mu duymak istediğin?

tam evlenınce köşe yastıgı olmaya aday bır kısı:) yada eşim bana yaklaşmıyor dıyen erkek modelı.sen onu değiştiremezsın ya kabul edeceksın ya gıdeceksın

İnsan psıkolojısınde bu sekılde gel gıtler olabılıyomus donem donem.Bende cok yasadım bunu.Hersey bombos gelırdı.Artık o kadar bos bakmıyorum hayata ama hala evden cıkmıyorum.Zorla cıkarıyo aılem.

Konu sahıbıne gelınce bırak ustune gıtme sevgılının cunku sen usteledıkce oda ısın dozunu kacırabılır.Bı sure onu bılgısayarıyla yanlız bırak.Bence en fazla kendısıne zarar verdıgını elbet anlıcaktır.

senin yerine bilgisayarı tercih ediyor bence sevgilinin adı sevgili içinin sevgiyle ve seninle ilgisi yok.onun derdi başka belki de sevgilim olmuş olsun kenarda beklesin(laptop,playstation televizyon buzdolabı gibi her hangi bir aletmiş gibi)günü gelince bişey hissediyorsam evlenirim yoksa tekmeyi sallarım diye düz düşünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…