buluşmak istemiştim sadece

tubaturem06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2014
1.566
1.072
168
31
Sevgilimle son yaşadığımz sorunları daha geçen hafta yazmıştım size. .. sevgilimle uzak şehirlerdeyiz ve dört aya yakındr buluşamiyoruz . size bişey sormak istiyorum.
sevgilim bana soğuk davranmaya başlayınca idare ettim alttan aldm biraz resti de çektim.
Dün gece normal davranmaya başladı gayet eski haline dönüyor derken.

Bana niye ygs ye çalışmıyorsun dedi

Çalışacagm ama senle buluştuktan sonra dedim.

(Amacım şirinlik edip demek beni gormek istiyorsun gibi tepki almaktı )

Verdiği cevap ise direkt şu oldu :
niye beni zorluyorsun bulusmak için. neyse madem istiyorsun ayarlayaym bişey dedi
(o benim şehrime gelmeyecek kizlar ortak bi yerde buluşacagz ayni mesafe yol gideceğiz yani )

Ben de konuşmaya devm ettm biraz durgunlaştm tabi. Sabah da arayip sadce ben istediğim icin buluşacaksak sonra ayarlarz dedim biraz daha kalsın dedim

Sevglmn Yoğun olduğunu biliyorm ama bu sözü beni çok kırdı. Sizce Çok mu şımarmiş. Neden olabilir bu tepki. Ne yapmam lazım

"niye beni zorluyorsun bulusmak için. neyse madem istiyorsun ayarlayaym bişey"

YAzmakla yazmamak arasinda gidip geldim :)
Bence birak gitsin. bu hayatta sana deger vermeyen insana deger verme tepene biner!
diyelimki devam ettin iliskiye ne cok mutlu olacaksin nede mutsuz. Onu birakirsan mutsuz olacak gibi olursun ama aslinda o sadece aliskanlikdir sonucta onla dogmadin onla buyumedin sadece vakit gecirdigin insan hayatinda o olmasada devam ederisin
ciddi iliski diyelim evlendin bu simdide boyleyse evliyken yuzune bakmaz. oyuzden birak onune bak. Yas kac bu arada?

lutfetmiş beyfendi... şımarmış o sen başla ders çalışmaya, arama da ders yapıyordum vs dersin geçersin. burnu sürtsün biraz

Ben 21 o 27

lutfetmiş beyfendi... şımarmış o sen başla ders çalışmaya, arama da ders yapıyordum vs dersin geçersin. burnu sürtsün biraz

Ben bulusmak için can atat diye düşünürken o ne yapıyor. Inanin artk gözüme uyku girmiyor düşünmekten. Evlenince de böyle mi olacak diye.

guzelim bu cocuk 27yasina gelmis ya daha olgunlasmamis yada kafasini kurcalayan biseler var..

Evet var ama senle ilgili değil diyor hep. Ben de bu konuları konuşalım diye istedim buluşmayi ama söyleyince zorlamiş oldum

Çok şımarmış bencede arayıp sorma o arasın seni sesinin tonundan belli et biraz. Seni ellinde tutuyor bence. Sakın taviz verme ondan vazgeçebileceğini görsün!

Evet var ama senle ilgili değil diyor hep. Ben de bu konuları konuşalım diye istedim buluşmayi ama söyleyince zorlamiş oldum
Bendede var bitane, istedigi zaman arayip istedigi zaman gorusup sorunlarim var halletmeye calisyorum senle ilgili degil diyen baslarda seslenmedim ama bende kendi kafamdan bitirdim. aramam sormam o ararsada git sorunlarinla ilgilen diye bitiricem.
Madem senle ilgili degil, birak gitsin sorunlarini cozsun! yakinda sozlendi nisanlandi diye duyarsin ozamanda seninle ilgili degil olur
bosver gitsin daha yasin 21.. cok cikar onune cnm

Çok şımarmış bencede arayıp sorma o arasın seni sesinin tonundan belli et biraz. Seni ellinde tutuyor bence. Sakın taviz verme ondan vazgeçebileceğini görsün!

Oyle yapacam artk

hayir benimki sık sık arıyo ama eskisi gibi değil buz gibi. Iki haftadır daha yeni yeni eskisi gibi seni seviyorum demeye basladi ... aramasa ben de bitecek heralde derim. Ama hem arıyor ikide bir hem buz gibi tam bi odun. sabrımı ölçüyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…