buluşmak istemiştim sadece

Benim sevdiğim 'Niye beni zorluyorsun buluşmak için neyse madem istiyorsun ayarlayayım bir şey' dese gitmeeeem ben. O ne öyle sanki benim zorumla gelecek. Zorlamaksa ben zorluyorum sevdiğimi ama o bir kere olsun böyle cümle kurmadı bana

Ne demek

"Madem sen istiyosun ayarlayayim biseyler"

bunu bana soyleyen adam kapima gelse aylarca yatsa suratina bakmam..

bu adam san zerre kadar deger vermiyor sevmiyor , seven adam sana sormadan izin alir bir sekilde sekikde 10 dakika bile olsa gelir gormek ister ve sen hala buna kafami yoruyosun???

salla gitsin sinavlarina odaklan bence.
chnku bu adamdan sana hayir yok.

Söylediğimde de cok mu yakınız birbirimize dedi 12 saat mesafe var farkndasn degil mi dedi.

Her şeyi geçtim de neden ortadaki bir şehir onu anlayamadım şimdi bunun yaptığı racona ters değil mi

Çoğu erkek uzak mesafe ilişkisini kaldıramıyor sizinki de onlardan malesef. Siz neden o soğuk davranmaya başlayınca idare etmeye çalışıyosunuz ki onunla birlikte aynı mesafeyi siz de çekiyosunuz sonuçta sizin onu anlamaya çalıştığınız kadar o da sizi anlamaya çalışsaydı ya bırakın.. O verdiği cevaptan sonra ama ben olsam buluşmazdım resti çekerdim arkadaşım kesin yan yana gelince öpücüklere sarıp sarmalayan, uzaklaşınca da ilgisizleşen tiplerdendir de bu ..

Bence de ygs ye çalış.

4 aydır görüşmediğin sevgilin seni görmek için hiç bir çaba göstermiyorsa seni umursamıyordur.Çok acı evet ama yavaş yavaş kendi yolunu çizmeye başla...

niye beni zorluyorsun bulusmak için. neyse madem istiyorsun ayarlayaym bişey dedi

birde kız evi naz evi diyorlar

4 aydır seninle görüşmek için çabalamayan biri için neden çaba gösteriyorsun ki?

Her şeyi geçtim de neden ortadaki bir şehir onu anlayamadım şimdi bunun yaptığı racona ters değil mi

Benim şehrimde akrabalar cok . Korkuyorum buluşmaya o yüzden. Ortadaki şehir de ablamin yaşadığı sehir

12 saat yolmuş 6 saat sen gidicen orta da buluşalım diye teklif etmişsin ya, 6 saat da o
6 saat ne ki bi erkek görmek isteyince emin ol dünyayı bile turlar 4 ayda
Hiç tv de görmüyor musun netten tanıştıkları kadınlara para kaptıranları, kadın yurtdışından gelicem param yok diyor yol parasını ödicem diye bilmem kaç bin lira yatıran adamları.
Demem o ki erkek görmek istesin ne paranın ne de zamanın önemi olmaz:)
4 ay olmuş bir de hala zorlama falan diyorsa sence özlemiş midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…