buluşmak istemiyorum

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
kızlar yeni biriyle görüşmeye başladım pazar günü buluşalım diyo fakat ben istemiyorum ne yapsam da buluşmayı ertelesem buarada geçen gün telefonla konuşurken annem yakaladı beni söylemek zorunda kaldım annem de çocuğu istemiyo sizce ne yapmam gerekiyo

Son düzenleme:
Madem ailen istemiyo. Sende buluşmaktan yana değilsin daha neden muhattap oluyorsun?

Madem ailen istemiyo. Sende buluşmaktan yana değilsin daha neden muhattap oluyorsun?

görüşmek istiyorum biri görür diye hemde anneme yalan söylememek için buluşmak istemiyorum

acaba akşama annem mesajını gördü çok kızdı bi daha konuşmayalım mı desem

Son düzenleme:
Bir kere annene yalan söylersin iki kere söylersin en sonunda annen öğrenir buluştuğunu,yada o kişiye buluşmamak için sürekli bahaneler üretirsin oda anlar ve senınle daha fazla muhattap olmak istemez. iyisimi bence sen istemiyorsan bu adamı ümit vermeden bırak gitsin. ailende desteklemiyor seninde hoşlandığıını düsünmedim yazdıklarından açıkcası gerek yok böyle heyecanlara :ssz:

Bir kere annene yalan söylersin iki kere söylersin en sonunda annen öğrenir buluştuğunu,yada o kişiye buluşmamak için sürekli bahaneler üretirsin oda anlar ve senınle daha fazla muhattap olmak istemez. iyisimi bence sen istemiyorsan bu adamı ümit vermeden bırak gitsin. ailende desteklemiyor seninde hoşlandığıını düsünmedim yazdıklarından açıkcası gerek yok böyle heyecanlara :ssz:

bende çok hoşlanıyo değilim ama biraz hoşlanıyorum işte dediğim sorunlar var hem biri görür hemde annme yalan söylememek için buluşmak istemiyorum ne yapsam ne desem

buluşma o zaman
hem gerçekten buluşmak isteseydin hiçbirşey engel olamazdı bence
sırf o istiyor diyede buluşmak yanlış olur

görüşmek istiyorum biri görür diye hemde anneme yalan söylememek için buluşmak istemiyorum

acaba akşama annem mesajını gördü çok kızdı bi daha konuşmayalım mı desem

o zaman açıkça sebeplerini söyle çocuğa ertele buluşmayı annem gördü şüpheleniyo şu anda böyle bi işe kalkışamam de

buluşma o zaman
hem gerçekten buluşmak isteseydin hiçbirşey engel olamazdı bence
sırf o istiyor diyede buluşmak yanlış olur

evette ne mana uydurucam buluşmamak için

o zaman açıkça sebeplerini söyle çocuğa ertele buluşmayı annem gördü şüpheleniyo şu anda böyle bi işe kalkışamam de

anladım denicem bakalım inanıcak mı

Son düzenleme:
şuan ne senınle nede başkasıyla görüşmek istemiyorum kafam çok karışık,bana biraz zaman ver de
beklesin dursun:)

şuan ne senınle nede başkasıyla görüşmek istemiyorum kafam çok karışık,bana biraz zaman ver de
beklesin dursun:)

güzel fikir ama ben bunu daha önceden söyledim ona şimdi tekrar buluşmak görüşmek istiyo mecbur buluşucam sanırım bişey uyduramadım

Back
X