- 30 Haziran 2012
- 3.464
- 188
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önceden de buluşalım demişti ben buluşmak istemiyorum demiştim şimdi de aynı şeyi söyleyememDirekt söyle, buluşmak istemiyorum de?![]()
Madem ailen istemiyo. Sende buluşmaktan yana değilsin daha neden muhattap oluyorsun?
internetten mi tanıştınız
Bir kere annene yalan söylersin iki kere söylersin en sonunda annen öğrenir buluştuğunu,yada o kişiye buluşmamak için sürekli bahaneler üretirsin oda anlar ve senınle daha fazla muhattap olmak istemez. iyisimi bence sen istemiyorsan bu adamı ümit vermeden bırak gitsin. ailende desteklemiyor seninde hoşlandığıını düsünmedim yazdıklarından açıkcası gerek yok böyle heyecanlara![]()
görüşmek istiyorum biri görür diye hemde anneme yalan söylememek için buluşmak istemiyorum
acaba akşama annem mesajını gördü çok kızdı bi daha konuşmayalım mı desem
buluşma o zaman
hem gerçekten buluşmak isteseydin hiçbirşey engel olamazdı bence
sırf o istiyor diyede buluşmak yanlış olur
o zaman açıkça sebeplerini söyle çocuğa ertele buluşmayı annem gördü şüpheleniyo şu anda böyle bi işe kalkışamam de
şuan ne senınle nede başkasıyla görüşmek istemiyorum kafam çok karışık,bana biraz zaman ver de
beklesin dursun:)