- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Önceki konunuzda ısrarla numarasını vermediğini söylemişsiniz. Hala evli olma ihtimali aklınıza gelmiyor yani, pes!
Bununla da kesmelisiniz o zaman bu da pek sağlam değil kesin vardır bir şeyleri. Hiçbir bekar erkek 2 hafta buluşmamak için direnmez.
Ee sevmiyorsunuz ama iki haftadır adamın keyfini beklemişsiniz resmen.Kestim artık ama silmemesi tuhaf yani ben boşa kürek çekmeyi sevmem
Bi daha görüşme teklif etmeyin benceArkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
Ee sevmiyorsunuz ama iki haftadır adamın keyfini beklemişsiniz resmen.
Silmez neden silsin. Yedek tutmayı severler. Canı sıkılınca bir iki bir şey yazmak oyalanmak için silmez.
Bi daha görüşme teklif etmeyin bence
KesinlikleDaha yazmayı bile düşünmüyorum
Yok onla görüşmeyi kestim sevgilisi varmış başka biri bu
Siz nereden buluyorsunuz bu adamları? Sosyal medyadan, applerden vs tanışmaya karşı değilim ama telefonunu vermekten, görüşmekten çekinen kimseye de hiç denk gelmedim. Sizi ekleyen insan zaten sizinle görüşmek istiyordur. Siz mi beğendiğiniz insanları ekleyip tanışmaya çalışıyorsunuz acaba?
Siz nereden buluyorsunuz bu adamları? Sosyal medyadan, applerden vs tanışmaya karşı değilim ama telefonunu vermekten, görüşmekten çekinen kimseye de hiç denk gelmedim. Sizi ekleyen insan zaten sizinle görüşmek istiyordur. Siz mi beğendiğiniz insanları ekleyip tanışmaya çalışıyorsunuz acaba?
Başlık yanlış olmuş bence.
Adam buluşmaya da istekli değilmiş ki,siz kendiniz teklif etmişsiniz hep.
Bence daha yazmayın,biraz daha üstelerseniz hepten meraklıymış gibi olacaksınız.
Adamın hepten bir tarafları kalkacak.
1. Evlidir
2. Sevgilisi vardır
3. Fake hesaptır
İlk görüşmeyi ben teklif ettim,kabul eder gibi oldu yazdığınız için ben adamın zaten baştan beri pek istekli olmadığını düşündüğüm.Ben ekledim ve görüşmek istedim o da isterim yazdı yani madem istemiyorsun uygun değilim de yani tuhaf canımı sıktı daha önceden ekliydik silmiş
seni silen adamı neden geri ekledin? bir de üstüne görüşme teklif ettin?Valla bendeki kör şans sanırım böyle denk geliyor yo o beni silmişti tekrar ekledim 3 ay sonra böyle oldu
İlk görüşmeyi ben teklif ettim,kabul eder gibi oldu yazdığınız için ben adamın zaten baştan beri pek istekli olmadığını düşündüğüm.
Ve bencede öyleymiş yani.
Hep sizden gelmiş adımlar.
Uğraşmaya değmez yani.
seni silen adamı neden geri ekledin? bir de üstüne görüşme teklif ettin?
gurur diye bişey vardır bak öyle paldır küldür harcanmaz.
bi kalabalığa karışsan, etrafa iki gülücük atsan yanına yanaşmayacak erkek yok bu ülkede. neden tinder bilmem ne gibi yerlerden bir de seni aslaaa istemeyen birinin peşine düşüyorsun?
hayır yokluktasın ya da çok çirkinsin desem öyle birinin bile yalnız kalmadığı bir ülke burası.
ayrıca ekstra bir durum olmadığı sürece her kadın güzel, iyi bir bakım, giyim tarzı, saç makyaj gibi şeylerle hepimiz kendi çapımızda güzeliz. hadi erkeğin pek çaresi yok da kadının tonla güzellik çaresi var.
ayrıca ben ne çirkinler gördüm bin tane güzelden daha yüksek özgüveni vardı ve etrafında mutlaka birileri olurdu.
kendinle alakalı sorunun neyse bul ve çöz. tiple alakalı değildir diye düşünüyorum. bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin kendinle ilgili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?