Buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek

Bi daha görüşme teklif etmeyin bence

Yok onla görüşmeyi kestim sevgilisi varmış başka biri bu

Siz nereden buluyorsunuz bu adamları? Sosyal medyadan, applerden vs tanışmaya karşı değilim ama telefonunu vermekten, görüşmekten çekinen kimseye de hiç denk gelmedim. Sizi ekleyen insan zaten sizinle görüşmek istiyordur. Siz mi beğendiğiniz insanları ekleyip tanışmaya çalışıyorsunuz acaba?

Valla bendeki kör şans sanırım böyle denk geliyor yo o beni silmişti tekrar ekledim 3 ay sonra böyle oldu

Tinder bu

Ben ekledim ve görüşmek istedim o da isterim yazdı yani madem istemiyorsun uygun değilim de yani tuhaf canımı sıktı daha önceden ekliydik silmişti

Ben ekledim ve görüşmek istedim o da isterim yazdı yani madem istemiyorsun uygun değilim de yani tuhaf canımı sıktı daha önceden ekliydik silmiş
İlk görüşmeyi ben teklif ettim,kabul eder gibi oldu yazdığınız için ben adamın zaten baştan beri pek istekli olmadığını düşündüğüm.
Ve bencede öyleymiş yani.
Hep sizden gelmiş adımlar.
Uğraşmaya değmez yani.

Valla bendeki kör şans sanırım böyle denk geliyor yo o beni silmişti tekrar ekledim 3 ay sonra böyle oldu
seni silen adamı neden geri ekledin? bir de üstüne görüşme teklif ettin?
gurur diye bişey vardır bak öyle paldır küldür harcanmaz.
bi kalabalığa karışsan, etrafa iki gülücük atsan yanına yanaşmayacak erkek yok bu ülkede. neden tinder bilmem ne gibi yerlerden bir de seni aslaaa istemeyen birinin peşine düşüyorsun?
hayır yokluktasın ya da çok çirkinsin desem öyle birinin bile yalnız kalmadığı bir ülke burası.
ayrıca ekstra bir durum olmadığı sürece her kadın güzel, iyi bir bakım, giyim tarzı, saç makyaj gibi şeylerle hepimiz kendi çapımızda güzeliz. hadi erkeğin pek çaresi yok da kadının tonla güzellik çaresi var.
ayrıca ben ne çirkinler gördüm bin tane güzelden daha yüksek özgüveni vardı ve etrafında mutlaka birileri olurdu.
kendinle alakalı sorunun neyse bul ve çöz. tiple alakalı değildir diye düşünüyorum. bişeyleri yanlış yapıyor olabilirsin kendinle ilgili.

Ne bileyim ben görüşmek ister sandım ama istemiyormuş demekki yani erkekler tuhaf daha He konuşayım boş

Canım ilgimi çekti 2 kez şans verdim daha uğraşamam yani bana seçenek çok o kendi düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…