Buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek

Umursamayin. Niyetinin ne olduğunu bilmem ama aradığınız kişi değil belli ki

Bassın gitsin ya millet karı bulamaz adam kadınla bulusmuyo

Evli olmadığına eminim ama sevgilisi olabilir

Kimlik doğrulama şansına sahip değilseniz emin olmayın derim. Pişkin insan çok.

Şayet e devletten nüfus kayıt örneğinden bekar olduğu ispatlı ise bile beyefendi enerjinizi harcamanıza değmez biri belli ki. Buluşmak için acele etmiyor ; kaçınıyorsa , evli olmasa bile nişanlı olabilir veya sevgilisi olabilir.

Bir diğer seçenekse sosyal medyadan konuştuğu tek kişi siz değilsiniz. Daha çok ilgisini ceken biriyle görüşürken sizi de yedekte tutuyor olabilir.

Boşuna yedekte tutmasın yazmayacağım o yazarsa da cevaplamayı düşünmüyorum

Boşuna yedekte tutmasın yazmayacağım o yazarsa da cevaplamayı düşünmüyorum

En temizi tüm sosyal bağlantılardan engelleyin ve silin.

Yüz yüze hiç görmediğiniz bir insan neticede.

Acaba beklese miydim , belki çok iyi biri vs vs diye kurmayın. O düşüncelerin temeli yıllarca bize çaktirmadan tv ve filmler yoluyla aşıladıkları bekleyen kadının sonunda mutlu olduğu hikayeleriyle beynimizi yıkamaları. Tabi bu beyin yıkamada : beyler kaç hanımın kalbini kırıyor onu sayan yok.

Evet güveni az gibi
Bende böyle biriyle tanışmıştım. Sanal takılmak istiyordu en sonunda öyle bir delirttim ki. Kızım seni starbaksa götüremem dedi djdjjd
Anında engelledim param yok dese anlardım ama seni götürmem dedi

Bi süre sonra yapmayı planlıyorum

Ben uzun süre yazılamıyorum reele gelmezse istemem ya ne gerek var zaman değerli
Bende böyle biriyle tanışmıştım. Sanal takılmak istiyordu en sonunda öyle bir delirttim ki. Kızım seni starbaksa götüremem dedi djdjjd
Anında engelledim param yok dese anlardım ama seni götürmem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…