- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Bence evli.
O zaman ya parası yok ya da kendine güveni. Her ki seçenekte bence kötü.Yok bekar ona eminim
Umursamayin. Niyetinin ne olduğunu bilmem ama aradığınız kişi değil belli kiArkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
Bassın gitsin ya millet karı bulamaz adam kadınla bulusmuyoİstiyorum görüşmeyi seni görmeyi diyordu yani yazışmak yerine yüzyüze sohbet etmek mimikleri,hareketleri görmek daha hoş bence ama gelmemesi soğuttu beğenmiştim sanırım ama artık beğenmiyorum olur deyip gelmemek ayıp
O zaman ya parası yok ya da kendine güveni. Her ki seçenekte bence kötü.
Bassın gitsin ya millet karı bulamaz adam kadınla bulusmuyo
Evli olmadığına eminim ama sevgilisi olabilir
Umursamayin. Niyetinin ne olduğunu bilmem ama aradığınız kişi değil belli ki
Kimlik doğrulama şansına sahip değilseniz emin olmayın derim. Pişkin insan çok.
Şayet e devletten nüfus kayıt örneğinden bekar olduğu ispatlı ise bile beyefendi enerjinizi harcamanıza değmez biri belli ki. Buluşmak için acele etmiyor ; kaçınıyorsa , evli olmasa bile nişanlı olabilir veya sevgilisi olabilir.
Bir diğer seçenekse sosyal medyadan konuştuğu tek kişi siz değilsiniz. Daha çok ilgisini ceken biriyle görüşürken sizi de yedekte tutuyor olabilir.
Size kendisiyle ilgili yalan soylemiş olabilir, ozguveni yoktur begenmeyeceginizi dusundugu icin cekiniyor olabilir. Burada bir uye vardi buluşmak icin kilo vermeyi bekliyordu mesela.
Boşuna yedekte tutmasın yazmayacağım o yazarsa da cevaplamayı düşünmüyorum
Bende böyle biriyle tanışmıştım. Sanal takılmak istiyorduEvet güveni az gibi
En temizi tüm sosyal bağlantılardan engelleyin ve silin.
Yüz yüze hiç görmediğiniz bir insan neticede.
Acaba beklese miydim , belki çok iyi biri vs vs diye kurmayın. O düşüncelerin temeli yıllarca bize çaktirmadan tv ve filmler yoluyla aşıladıkları bekleyen kadının sonunda mutlu olduğu hikayeleriyle beynimizi yıkamaları. Tabi bu beyin yıkamada : beyler kaç hanımın kalbini kırıyor onu sayan yok.
bence evli
sizde ne sabırlıymışssınız beni ektiği an silerdim ben olsam
o kadar çok bey, beyefendi demişsin ki gözümde fötr şapkalı takım elbiseli eli şemsiyeli bir bey canlandı
Bende böyle biriyle tanışmıştım. Sanal takılmak istiyorduen sonunda öyle bir delirttim ki. Kızım seni starbaksa götüremem dedi djdjjd
Anında engelledimparam yok dese anlardım ama seni götürmem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?