Buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek

Bende böyle biriyle tanışmıştım. Sanal takılmak istiyordu en sonunda öyle bir delirttim ki. Kızım seni starbaksa götüremem dedi djdjjd
Anında engelledim param yok dese anlardım ama seni götürmem dedi
Sıtarrrrbaksss önemli ne işin var senin fakir adamla(!)

Evlidir kesin...

Araştırdırttım

Amacım sizi rencide etmek değil yalnız sizinle yüz yüze görüşmeyen bir adamın hangi bilgisine sahip oldunuz ki araştırttınız ? Belki telefonu bile aile bireylerinden başka birinin adına kayıtlı , belki farklı kişi kimliğiyle yazıyor.

Varsa bir formülü ; bizlerle de paylaşın , belki birimizin işine yarar.

Burda buluşma isteği göremedim ben

Demek ki çok da istekli değil görüşmek için. Ya da sakindigi bi durum var. Belkide evli. Bence yazmayın artık uzaklaşın zaten siz görüşmek istemissiniz ikisinde de .

İlk bulusmayi siz teklif etmişsiniz, adam gelmemiş..bunun üzerine ikinci teklifi yapmak çok büyük hata. Neden kendinizi gümüş tepside sunuyorsunuz ki elalemin ne idugu belirsiz insanına? Adam cevap verme zahmetine bile girmemiş. Bence sosyal medyanizda durması bile abes şu saatten sonra.

Bence hiççç uğraşma engelle gitsin. Buluşmayacaksa neden tanışıyor, anlık sohbet arıyor belki. Amaan kafa yormaya değmez engelle.

Daha en başta bi anlam yükleme. Bi beklentiye de girme. Sil, belli ki olmayacak. Bi umut beslemişsiniz en baştan ama umutlancak bişey de yok. Görüşme teklifini de ilk sen yapma, gelmiyorsa tekrar mesaj da atma. Kimseye karşı en baştan böyle istekli olma. Tavsiyelerim bunlar... O kadar istekli görünmüşsün ki çekiciliğini kaybetmişsin adam kaçmış bence.

Şimdi beni takip ediyor ama ben onu takip edemiyorum yapmış anlamadım amacı ne

Beni takip ediyor ben onu takip edemiyorum öyle yapmış tuhaf ya

Tanıdık bir sağlıkçı kendisi öyle söyleyeyim herkes biliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…