- 10 Kasım 2020
- 8.191
- 67.016
- 498
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Sıtarrrrbaksss önemli ne işin var senin fakir adamla(!)Bende böyle biriyle tanışmıştım. Sanal takılmak istiyorduen sonunda öyle bir delirttim ki. Kızım seni starbaksa götüremem dedi djdjjd
Anında engelledimparam yok dese anlardım ama seni götürmem dedi
Adammıydıı onu bile bilemedim ahahhahahahahSıtarrrrbaksss önemli ne işin var senin fakir adamla(!)
Zaten beğenmemiştim diyim bariBen uzun süre yazılamıyorum reele gelmezse istemem ya ne gerek var zaman değerli
Evli olmadığına eminim ama sevgilisi olabilir
Evli olmadığından nasıl emin oldunuz bu arada ?
Zaten beğenmemiştim diyim bari
Hırs yapmıştım ben , ondan aslında ısrar ettimBence Fake idi çünkü.
Fotosu falan yalandir belki utanmistir tipini gostermeye
Ama ben hiç biri için konu açmam meselaBen yapmam kendime zarar vermeyecek kadar kendimi seviyorum
Evlidir kesin...Arkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
Araştırdırttım
Demek ki çok da istekli değil görüşmek için. Ya da sakindigi bi durum var. Belkide evli. Bence yazmayın artık uzaklaşın zaten siz görüşmek istemissiniz ikisinde de .Arkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
Daha en başta bi anlam yükleme. Bi beklentiye de girme. Sil, belli ki olmayacak. Bi umut beslemişsiniz en baştan ama umutlancak bişey de yok. Görüşme teklifini de ilk sen yapma, gelmiyorsa tekrar mesaj da atma. Kimseye karşı en baştan böyle istekli olma. Tavsiyelerim bunlar... O kadar istekli görünmüşsün ki çekiciliğini kaybetmişsin adam kaçmış bence.Arkadaşlar merhaba bir sosyal medya platformdan bir beyle tanıştım daha doğrusu yazıştım 2 haftadır haftasonu karşılıklı görüşmek isteyip bir türlü beyfendinin teşrif etmemesi nedeniyle görüşemedik.Ben artık bıktım ve yazmayı bırakıyorum yani yazışmakta bir yere kadar.İlk görüşmeyi ben teklif ettim kabul eder gibi oldu sonra o gün sesi çıkmadı 2 hafta cuma oldu neyse buna tekrar yazdım ki görmek oturmak sohbet etmek istiyorum cumartesi dışardaydım görüşelim dedim ve beyfendi kahve içmeye mekan bakıyorum dedi ben de mekanı bekliyorum dedim sonra 2 saat ses çıkmadı yine mi caydın yazıp gülücük koydum cevap bile vermedi yani sövermisin sayarmısın?Takipten de çıkmadı storylere de bakıyor yeni dönem ilişkiler yüzsüz bende kıllığına çıkarmadım ki o çıkaracak bu gidişle yazmam bezdim ve çok ayıp sizce cinsel beklentisi olduğu için mi gelmedi böyle birşey yaşayanınız varmı?
Daha en başta bi anlam yükleme. Bi beklentiye de girme. Sil, belli ki olmayacak. Bi umut beslemişsiniz en baştan ama umutlancak bişey de yok. Görüşme teklifini de ilk sen yapma, gelmiyorsa tekrar mesaj da atma. Kimseye karşı en baştan böyle istekli olma. Tavsiyelerim bunlar... O kadar istekli görünmüşsün ki çekiciliğini kaybetmişsin adam kaçmış bence.
Mekan bakıyorum diyip de sonra cevap vermemek büyük terbiyesizlik. Görüşmek istemiyorsan açıkça söyle yani, utanılacak bir şey değil. Siz hiç yazmayın adama o mutlaka sizinle temas kuracaktır. Açık açık sorun bence
Amacım sizi rencide etmek değil yalnız sizinle yüz yüze görüşmeyen bir adamın hangi bilgisine sahip oldunuz ki araştırttınız ? Belki telefonu bile aile bireylerinden başka birinin adına kayıtlı , belki farklı kişi kimliğiyle yazıyor.
Varsa bir formülü ; bizlerle de paylaşın , belki birimizin işine yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?