• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buluşmalı mıyım?

O böyle günleri baya iyi hatırlayan biri
Çiçek aldığı günü unutmuyorsa duygusal değil, pintidir :D Para gitti ya onu unutamıyordur :D Bir ilişkide 1 yılda 10 çiçek alsa hepsinin dönümünü mü tutacak? Sinemaya gitme ay dönümü, pasta yeme hafta dönümü... Orta 1de misiniz?

Üniversitede uzak mesafe ilişkisi yaşayıp o canım yılları heba etmenin manası ne .Sizde gözden uzak gönülden uzak olacak zaten.İster buluşun ister bulusmayin.Retrolara inanmiyorum artık ben olmayanı oldurmaya çalışıp sündüren sürünen ve alışkanlıktan ayrılmayan kavgayı anlaşamamazligi çok sık oluyorsa şayet karakter farkı için hayırlısı ile bitişi beceremeyen insanlar olduguna inanıyorum

Sizler her seyi yadirgayan insanlar olduğunuz icin durumuma yardım etmek amaçlı yazdığım metinde sadece 1 kelimeye takılıp onun hakkından konuşuyorsunuz ben onu sadece sizlere düzgün anlam verebilir diye dedim her çiçeğin gününü, her yaptığımız etkinliğin gününü tabiki de tutmuyoruz o an sadece bana verilen ilk cicekti ve o boyle şeylere önem veren birisi belki bunu da hatırlatır bana hatirlamiyorum durumu yaşamamak icin notlara eklemiştim sadece . Metindeki her şeyi ciddiye alıp böylesine yargilamaniza gerek yok arkadaşlar

Çiçek alma ay dönümü diye ayrılınılan sevgiliyle buluşma mi ?
Bugün de şaşırdık çok şükür.

Son düzenleme:
Sizler her seyi yadirgayan insanlar olduğunuz icin durumuma yardım etmek amaçlı yazdığım metinde sadece 1 kelimeye takılıp onun hakkından konuşuyorsunuz ben onu sadece sizlere düzgün anlam verebilir diye dedim her çiçeğin gününü, her yaptığımız etkinliğin gününü tabiki de tutmuyoruz o an sadece bana verilen ilk cicekti ve o boyle şeylere önem veren birisi belki bunu da hatırlatır bana hatirlamiyorum durumu yaşamamak icin notlara eklemiştim sadece . Metindeki her şeyi ciddiye alıp böylesine yargilamaniza gerek yok arkadaşlar
Burda sorulan soruya cevap verme olasılığı füşük. Geçen gün test ettim. Herkesin aklı farklı yerlerde..
O yüzden doğru cevap verenlerle yetinmelisiniz.
Ben o son buluşmaya giden biri olarak derim ki bu şekilde zor. Farklı memleket farklı kültür.. her bayram tek bir tarafta geçirmek. Ha deyince yakınında biri olmaması vs. Artıları da çok bu işin.. şu an iki evladım var Allaha emanet eşim sever çocuklar mutlu .. ama zor hala uyuşmadığını biriyle sırf gönül verdin diye geçen bi ömür zor.. tabi uyum sağlamaya çalışıyoruz karşılıklı tavizler veriyoruz 13 yıldır evliyiz 17 yıldır sevgili..
Ama gençliğime dönebilseydim vazgeçerdim ki karşılıklı bu kadar uğraşmak yerine kafa dengi biriyle olsun diye.. Yani karar vermen gerekiyor ben bi karar vermiştim sevgi aşk diye o zaman.. seninde karar vermen gerekiyor genç arkadaşım. Seni başkaları da sevebilir sende seversin illaki .. ama o kişi bu kişi mi olmalı yoksa zamana bırakıp sonraki kişiyi mi görmeli ?

üniversitede okuyorum yakın zamana kadar bir ilişkim vardı ama ayrıldım. Ayrılık kolay bir şey olmadığı için elbette üzüldüm şu an pek bir üzüntü içerisinde de değilim. Çoğu ilişkilerde de olduğu gibi ayrılık sonrası göndermeli şeyler yaptık ve dün acaba buluşsak mı diye düşünmüştüm buluştuğumuz bir mekanın adını verip buluşsak mı diye göndermeli bir şey yaptım.Daha sonralarda işte kendisi saat ve yer verip buluşma ayarladı. [Buluşma bugün]. Sizce gitmeli miyim?Gitmeyeceksem ona haber vereceğim.Buluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.Eylül sonu gibi üniversiteye gideceğim ve okudumuz şehirler uzak.uzak mesafe ilişkisi olacak.Onunla konuşmaya devam etmeli miyim ? Sürekli ayrıldım .Astrologa inan birisiyim ve retrolardan dolayı oldu galiba .Kulağa komik geliyor olabilir. Ayrıldıktan sonra üzüntü yaşadığım için geri barışıyorduk. Sürekli ayrılmak istiyorum sonra pişmanlık duygusu yaşıyor gibi oluyorum. Regl olucam galiba ondan mı bu duygusal karmaşıklık bilmiyorum . Bana akıl verin acil.
Çiçek alışının yıl dönümü olmasına mı şaşırayım yoksa buluşmak için göndermeli şeyler paylaşmanıza mı bilemedim valla…

üniversitede okuyorum yakın zamana kadar bir ilişkim vardı ama ayrıldım. Ayrılık kolay bir şey olmadığı için elbette üzüldüm şu an pek bir üzüntü içerisinde de değilim. Çoğu ilişkilerde de olduğu gibi ayrılık sonrası göndermeli şeyler yaptık ve dün acaba buluşsak mı diye düşünmüştüm buluştuğumuz bir mekanın adını verip buluşsak mı diye göndermeli bir şey yaptım.Daha sonralarda işte kendisi saat ve yer verip buluşma ayarladı. [Buluşma bugün]. Sizce gitmeli miyim?Gitmeyeceksem ona haber vereceğim.Buluşsak mı diye düşünmemin nedeni bugün bana çiçek alışının ay dönümü.Eylül sonu gibi üniversiteye gideceğim ve okudumuz şehirler uzak.uzak mesafe ilişkisi olacak.Onunla konuşmaya devam etmeli miyim ? Sürekli ayrıldım .Astrologa inan birisiyim ve retrolardan dolayı oldu galiba .Kulağa komik geliyor olabilir. Ayrıldıktan sonra üzüntü yaşadığım için geri barışıyorduk. Sürekli ayrılmak istiyorum sonra pişmanlık duygusu yaşıyor gibi oluyorum. Regl olucam galiba ondan mı bu duygusal karmaşıklık bilmiyorum . Bana akıl verin acil.
Universitelisin artık liseli gibi davranmayı bırakmalisin. Uzak mesafe işi yaş önüne bak yeni insanlarla tanış. Biten bitmiştir bakma artık telefonuna falan.

Çiçek alisinin ay dönümü ne ya onu gormedim troll musun?

Bu üyelere de yorum beğendiremiyoruz. Gerçekleri yazınca bazılarının işine gelmiyor

Bunlar yeni moda beğenmeyip beğenmeyip sürekli konu açarlar üstten üstten giydirmeyi ihmal etmezler keşke kocalarınada yapabilseler 🤷🏼‍♀️
Çok ilginç ya yorumlarını beğenmedikleri insanlara fikir danışıyorlar. Kocalarına yapabilseler konu açmaya gerek kalmaz ki 🤣

Back
X