Bulusmamak için f bahaneler

huvese

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
1.407
383
123
Slm kızlar iyi aksamlar benim bir qrkadasim var ben buluşalım dediğim zaman ya hasta ya calisiyor ya da başka birşey cikiyor.Ben de bir iki kere bu arkadasim buluşmak istediğimde tmm olur dedim dün ben yazdim whatsaptan akşam Elif buluşalım mi diye çalışıyorum ama pazar olur dedi az önce whatsaptan yazdim bogazlarim sismis dedi hastayım geçen de karnı ağrıyor.En iyisi hiç konusmamak hatta numarasını bile silmek.29 Sizce de öyle değil mi bu ne böyle arkadaş degil bahane makinesi benle bulusmak istemiyor la da ilgisi yok çünkü arada o buluşalım dediğinde ben tabi olur dedim ama bundan sonra hiç muhattap olmam

Selamlar, arkadaşınızı yapı olarak tanırsınız, evcimen ve dışarıda vakit geçirmeyi sevmeyen bir ruh hali var mı ? Bazı insanlara özellikle iş hayatı olan kişilerde birilerine vakit ayırmak meşakkatli geliyor. İş stresi vesaire varsa da bu durum artar. Bu bir bahane olamaz tabii ama böyle düşünmeniz açısından diyorum.
Dışarıda buluşamıyorsunuz madem evine gitmeyi de tercih edebilirsiniz.

Aslinda kendi diyor değişiklik olur buluşalım sohbet etmeyi ben yazınca bulusalim diyince hasta pek inandırıcı gelmiyor bana

Sürekli böyleyse sizinle görüşmek istemiyor o zaman,siz de yazmayın bakalım ne yapacak sanırım en çok buluşalım diyen siz olmuşsunuz gibi olmuş,karşı taraf ta dediğiniz gibi 1-2 kere teklif etmiş ve geri çekmiş kendini.

Sizinle görüşmek istemiyor olabilir. Beni bir arkadaşım arada arar ve hep kızar neden aramıyorsun diye. Ama haberi yok istemiyorum hiç hiç istemiyorum onun dedikoduları beni zerre ilgilendirmiyor. Açık açık da söyleyemiyorum öyle kalıyorum.

Benim aklıma maddiyat geldi.. siz buluşalım dediğinizde maddi olarak size karşı mahcup olmaktan çekinmiştir belki.. arda o teklif ediyormuş buluşalım mı diye çünkü görüşmek istemese söylemezdi.. size anlatamadığı bi sıkıntısı var demekki

Aynı sebepten çok yakın arkadaşlarımdan birini çıkardım hayatımdan buluşmak için mesaj atan arayan oydu ama ya erteliyordu yada iptal ediyordu..

E madem evine gidin bi kek yapıp geçmiş olsun dersiniz yalan söyleyip söylemediğini anlarsınız. Boşuna arkadasliginizi kaybetmemiş olursunuz.

Bir gün karni diğer hafta boğazı şişmiş inandırıcı değil karsindakini ankiyorsun artık bu aksam mesaj atmadan kesin dedim bir bahane bulur diye bu akşam sasirtmadi beni boğazları sismis şaka gibi

C Cokmutsuzumcok bence çok tuhaf ve garip bir davranis kendisi görüşemedik buluşalım diyor sonra hastalik bahanesi hiç konusmamak en iyisi

Evet benim en yakın arkadaşım diyebileceğim bir insan final döneminde diye onu aramadım ve mesaj atmadım beni arayıp görüşmek istedi ve plan yapıp iptal etti bende en sonunda ilişkimi kestim

C Cokmutsuzumcok en iyisi boyle arkadas olsa ne olur olmasa ne olur bir insanın her zaman işi çıkmaz yalan söylüyor besbelli az önce sildim numarasını yazsa da görmezden gelirim çocuk gibi bahaneler

C Cokmutsuzumcok en iyisi boyle arkadas olsa ne olur olmasa ne olur bir insanın her zaman işi çıkmaz yalan söylüyor besbelli az önce sildim numarasını yazsa da görmezden gelirim çocuk gibi bahaneler

Evet bende böyle düşünüyorum o yüzden aradı açmıyorum ve mesajlarına da donmeyecegim

Kacinci oldu bu yaptığı resmen salak yerine koymak bu en iyi çözüm hayatından silmek.

Gerçekten görüşmek isteyen insan fırsat ve zaman bulur..
Sizde daha fazla görüşelim demeyin..
Belliki kafası gökyüzünde..

Belliki arkadasin seninle gorusmek istemiyor. Aynisi benim de basima geldi. Ucuncu bahaneside yarin annemle islerimiz var dedi. Bende inandim. Ertesi gunde face de arkadaslariyla restoranta resimler filan paylasmis. Bence daha fazla israr etme . gorusmek isteyen kendide arar.

Arkadasiniz doktormus, nobet ertesiyse vs. Benim dr arkadaslarim ölü gibi yatmak istiyor sadece o durumlarda. Belki oyle bir durumu vardir?

Bence görüşmek istemiyor.
Benle görüşmek istemeyenle ben hiç istemem.

hisleriniz sizi yanıltmaz, öyle hissediyorsanız doğrudur. belli ki sadece kendi ihtiyaç duyduğunda görüşmek istiyor. salın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…