- 28 Temmuz 2017
- 838
- 863
- 33
- Konu Sahibi thebutterflyeffect
-
Bahanesi neymiş?Sevgilimin kuzeni kız arkadaşını benimle tanıştırmak istedi ama kız keyfi olarak buluşmaya 1 saat geç geldi. Ben ilk buluşmalarda geç kalmamaya çok önem veririm, aslında bekletmeyi sevmediğim için beklemeyi de sevmiyorum. O yüzden bu durum hoşuma gitmedi ama ses etmedim tabi. Ben mi abartıyorum sizce? Gelecek olan kişi 40 yıllık dostum olsa gecikmeye bu kadar takılmam yani sebebi bellidir, ama buluşmalarda hoşuma gitmiyor bu tip şeyler. Siz olsanız ne düşünürsünüz?
Kızla daha önceden bir konuşmamız geçti kanımız ısınmış güya çok da istedik görüşmeyi, 1 saat geç kalınca anlayamadım. Vaktimin de kısıtlı olduğunu söylemiştim çünkü. Dert değil hanımefendi acaba abartan ben miyim sorum oHic bir sey dusunmezdim. Zaten tanimiyor etmiyorsunuz bosverin gitsinbu aralar kk da dert arayan kadinlarla doldu sanki...
Erkek arkadaşımla lafı geçince bir bahanesi yok yola geç çıkmış dedi. Sevgilisi de kızmış o gün hatta kız seni burda bekliyor diye.keyfi olduğunu nerden anladınız?
Bahane yok, sevgilisi de kızmış zaten kız seni burda bekliyor niye hala gelmedin diye ama yola geç çıkmış.Bahanesi neymiş?
O zaman birdaha görüşmeyeceksin bir şey derse de sevgilin falan bana saygisizlik yapan bi insanla görüşmek zorunda değilim de gecBahane yok, sevgilisi de kızmış zaten kız seni burda bekliyor niye hala gelmedin diye ama yola geç çıkmış.
Erkek arkadaşımla lafı geçince bir bahanesi yok yola geç çıkmış dedi. Sevgilisi de kızmış o gün hatta kız seni burda bekliyor diye.
Ben ilk görüşeceğim kişiye karşı kim olursa olsun geç kalmayı pek istemem, bu benim karakterim biraz. O yüzden garibime gitti zaten yoksa takılacak bir şey değil ama bir soru işareti kaldı ondan konu açtım yani. Acaba sorun mu bende diye. Bana göre geç kalmamak nezaket göstergesi ben öyle yetiştim. Teşekkür ederim yorumunuz için.sevgilinizin kuzeninin kız arkadaşı... dıdının dıdısının dıdısı. alakayı çözemedim. çok takmaya gerek yok.
Doğru yani her zaman bir bağımız yok sonuçta. Teşekkür ederim yorum için.zaten çok alakasızsınız şu durumda. ben yine de belki benimle paylaşamayacağı bir şey vardır diye düşünürdüm. sonuçta bir daha ne zaman görüşeceksiniz ki,boşverin.
Ben ilk görüşeceğim kişiye karşı kim olursa olsun geç kalmayı pek istemem, bu benim karakterim biraz. O yüzden garibime gitti zaten yoksa takılacak bir şey değil ama bir soru işareti kaldı ondan konu açtım yani. Acaba sorun mu bende diye. Bana göre geç kalmamak nezaket göstergesi ben öyle yetiştim. Teşekkür ederim yorumunuz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?