Buluşmaya geç kalmak

Geç kalma nedeni önemli bir şey olsa kabullenilebilir. Söylediğinize göre buluşmaya gelmek için geç çıkmış. Yani zor bir durumu falan yokmuş. Öyleyse ne diyoruz? Demek ki kuzeninizin sevgilisinin sizinle tanışmak için pek hevesi yokmuş. Muhtemelen kuzeninizi kıramadığından buluşmaya evet demiş ve geç gelerek de size değil bir anlamda kuzeninize mesaj vermiş.
Sizin yapacağınız tek şey mesafeli olmaktır. Kafaya takmaya değer mi?
Tabi ki değmez.

Geç kalma nedeni önemli bir şey olsa kabullenilebilir. Söylediğinize göre buluşmaya gelmek için geç çıkmış. Yani zor bir durumu falan yokmuş. Öyleyse ne diyoruz? Demek ki kuzeninizin sevgilisinin sizinle tanışmak için pek hevesi yokmuş. Muhtemelen kuzeninizi kıramadığından buluşmaya evet demiş ve geç gelerek de size değil bir anlamda kuzeninize mesaj vermiş.
Sizin yapacağınız tek şey mesafeli olmaktır. Kafaya takmaya değer mi?
Tabi ki değmez.
Valla erkek arkadaşım zamanında o kadar çok beklediğini ve sinirinin tepesine çıktığını söylüyor ki senin yaşadığın 1 saat normal dedi bana yani düşünün. Beklenti içine girme dedi direk yani. Tabiki değmez ama herkesin bu konuda fikri farklı acaba bende mi sıkıntı diye düşünmeden edemedim kimisi kafana toka tak falan demiş ama :KK48:

Tamam da kızın huyu öyle imiş size özel değilmiş tavrı

Siz bu tarz insanlardan hoşlanmazmışsınız

O zaman görüşmezsiniz olur biter

Kafa yormaya bile değmez 10 yıllık arkadaş değil ki bu neden böyle yaptı diye dertlenesiniz

Boş verin

Sevgilinizi vs de germeyin neden bu kadar konuşuldu ki bu her zaman öyle vs diye savunma yapmış Adam

Tamam da kızın huyu öyle imiş size özel değilmiş tavrı

Siz bu tarz insanlardan hoşlanmazmışsınız

O zaman görüşmezsiniz olur biter

Kafa yormaya bile değmez 10 yıllık arkadaş değil ki bu neden böyle yaptı diye dertlenesiniz

Boş verin

Sevgilinizi vs de germeyin neden bu kadar konuşuldu ki bu her zaman öyle vs diye savunma yapmış Adam
Çok konuşmadık bir kere lafı geçti. Ordan bakıldığı gibi büyütmüyorum ama tamamen merak ettim bende mi sorun diye. Anlatabildim umarım :)

erken eltıcılık donemı :)
Gec kalanları bende sevmem, hele zmnım sınırlıysa sınır olurum. ama sınırlı zamanımdan ayırmama, bır saat gec kaldıysa yarım saat daha zmnım varsa yarım saate kalkarım. kusura bakmasınlar artık.
Sizde zamanınız ne kadarsa geldıkten sonra o kadar oturup kalksaydınız, bu kadar zamanım vardı deseydınız.

erken eltıcılık donemı :)
Gec kalanları bende sevmem, hele zmnım sınırlıysa sınır olurum. ama sınırlı zamanımdan ayırmama, bır saat gec kaldıysa yarım saat daha zmnım varsa yarım saate kalkarım. kusura bakmasınlar artık.
Sizde zamanınız ne kadarsa geldıkten sonra o kadar oturup kalksaydınız, bu kadar zamanım vardı deseydınız.
Aynen dediğiniz gibi yaptım zaten :) yalnız erken elticilik dönemi derken elticilik oynayacak durumumuzda yok ben o kadar ciddiye almadım ama ister istemez garipsemişimdir her zaman gecikmeyi.

Back
X