- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 28
- Konu Sahibi SalakSacma
-
İnstagram daki tavrın hoşuma gitmediden sonrasını geleneksel olarak okudum.Kızlaar bi konu açmıştım bi çocukla konuşuyorum instagramdan tanıştık diye bugun buluşalım dedi bende ne kaybetcem diyip gittim . İnstagramda konuşmaların da fazla egolu olan o insan yoktu sanki çok hoş sohbet güzlüydü . Amaa çok disiplinli spor yaptıgı için kola bile içmiyo tatlı yemiyo spora çok vakit ayırıyorum karşımdaki insandan buna saygı duymasını bekliyorum dedi . Biraz sohbet ettik . Ona dedimki instagramdaki tavrın hoşuma gitmedi ama daha önceden seni gördüğümde içimde bi his oldu konuşacağımızı biliyodum o yüzden içimden bi ses git dedi yoksa başka bişekilde mesajına cevap bile vermezdim dedim gayet güzel sohbet ettik geçmiş ilişkimizden konu açıldı ve eskiden bi kızı sevdiğini bidaha kimseyi sevemediğini ama onu unuttuğunu onun için birini sevmenin zor olduğunu söyledi . Ben biraz bozuluncada ondan sonra düzgün bi ilişkim olmadığı için böyleyim olsa bende severim dedi ve güzelce ayrıldık ama bidaha arayıp sormadı . Mesajlaşmayı sevmediğini söyledi şimdi ne olcak çok ikilemde kaldım aslında çok güzel geçmişti nasıl ilerler ki ??
En azından teşekkür edebilirdi.
Bundan sonra yazsa bile devamında ilişki olacağını düşünmüyorum.
Biraz da olsa etkilenmiş olsaydı, memnun kalmış olsaydı mutlaka yazardı.
boşu boşuna buluşmuşsun güzelim.bir cacık olmaz bundan.hemen başlamış ben yaralıyım sevemem , ben mesajlaşamam havalarına.onu protein tozlarıyla başbaşa bırak ve hayatına devam et.
Bozulduğunuzu belli etmeseydiniz keşke.
Hatırlıyorum konunuzu
Kim bulusalım fikrini ortaya attı
Keske hemen kabul etmeseydinO buluşalım dedi bende gittim hızlı oldu biraz ama denemek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?