Buluştuktan sonra yazmayan erkek?

SalakSacma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2017
1.490
723
123
28
Kızlaar bi konu açmıştım bi çocukla konuşuyorum instagramdan tanıştık diye bugun buluşalım dedi bende ne kaybetcem diyip gittim . İnstagramda konuşmaların da fazla egolu olan o insan yoktu sanki çok hoş sohbet güzlüydü . Amaa çok disiplinli spor yaptıgı için kola bile içmiyo tatlı yemiyo spora çok vakit ayırıyorum karşımdaki insandan buna saygı duymasını bekliyorum dedi . Biraz sohbet ettik . Ona dedimki instagramdaki tavrın hoşuma gitmedi ama daha önceden seni gördüğümde içimde bi his oldu konuşacağımızı biliyodum o yüzden içimden bi ses git dedi yoksa başka bişekilde mesajına cevap bile vermezdim dedim gayet güzel sohbet ettik geçmiş ilişkimizden konu açıldı ve eskiden bi kızı sevdiğini bidaha kimseyi sevemediğini ama onu unuttuğunu onun için birini sevmenin zor olduğunu söyledi . Ben biraz bozuluncada ondan sonra düzgün bi ilişkim olmadığı için böyleyim olsa bende severim dedi ve güzelce ayrıldık ama bidaha arayıp sormadı . Mesajlaşmayı sevmediğini söyledi şimdi ne olcak çok ikilemde kaldım aslında çok güzel geçmişti nasıl ilerler ki ??

Birini sevmenin zor olduğunu söylediyse, mesajlaşmayı sevmediğini söylediyse ve ayrıldıktan sonra bir daha aramadıysa bu buluşmadan o sizin kadar memnun kalmamış. Yoksa daha eve gitmeden yazardı size. En azından vakit ayırdığınız için teşekkür ederdi memnuniyetini dile getirirdi.

Adamla sırf görünüşü için etkilenip buluşmuşsun, kaslarına spor salonundaki fotolarına falan aldandın sanırım
Aksi halde instagramdaki tavırları hoşuna gitmeyen yüksek egolu bi tiple hangi mantıklı insan buluşur ki?

İnstagram daki tavrın hoşuma gitmediden sonrasını geleneksel olarak okudum.
Ayrıca özel hayatınıza dair bilgileri anlatmak çok yanlış iki taraf içinde.
Bu iş olmaz.
Hiç kafa yormaya gerek yok.

Anlam veremedim güzel geçti aslında ayrılırken bana sen beni yanlış anladın şuan aklında bu çocuk eski sevgilisini unutamamış diye kalcak ama öyle değil yanlış anlama dedi bilemedim ya
En azından teşekkür edebilirdi.
Bundan sonra yazsa bile devamında ilişki olacağını düşünmüyorum.
Biraz da olsa etkilenmiş olsaydı, memnun kalmış olsaydı mutlaka yazardı.

boşu boşuna buluşmuşsun güzelim.bir cacık olmaz bundan.hemen başlamış ben yaralıyım sevemem , ben mesajlaşamam havalarına.onu protein tozlarıyla başbaşa bırak ve hayatına devam et.

Bozulduğunuzu belli etmeseydiniz keşke.

O buluşalım dedi bende gittim hızlı oldu biraz ama denemek istedim
Keske hemen kabul etmeseydin
Aşkı memnudan aklımda kalan en önemli seydi bi erkek cagırdıgında onun istedigi zaman değil kendi istedigim zamanı kbul ettirmek
Firdevs hanımı hatırlayanlar

Sanırım anlam yüklememem gereken bi buluşmaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…