buluşunca nerelere gidersiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana kimse bisi demedi valla canim sans belki de..

biz bi kere de 3 boyutlu bi filme gitmiştik ama acayip eglenmiştk :)))
kocaman gözlüklerle sinemada resim flan çekildk :))
degişiklik olur istiyosan asicimm

Off off burası ıstanbulluların buluşma yeri olmuş. Hele bir Adana'ya gelin de göreyim ben sizi. bakalım gidecek yer bulabiliyor musunuz?
ışte ayda yılda bir etkinlik geliyor da gittik. Bir aydır ıtalyan devlet sirki burdaydı. Sirke gittik. Üniversitede şenlikler vardı. Yavuz Bingöl konserine gittik. Normalde etkinlik yoksa iki kişilik bir piknik ayarlıyoruz malum burda hava çoğunlukla açık... O da olmadı sinemaya. O da olmadı üniversitenin çimlerinde yaylanıyoruz ya..

adana da pek çevre yok mu canm gezmeye

Çok fazla olduğu söylenemez. İşte Çoban dede var. Piknik alanı. -tatlicadiarzu- Orası da malum türbe yani bir çevresi güzel. Bunun dışında bir merkez park var. Adananın en büyük parkı ama orası da bildiğin park hergün gezilmiyor. Onun dışında kafe bir de malum kabapçı her yer, Hergün kebap nereye kadar yahu.. Syhan gölünün kenarı var. Orası da full yeme içme. Bir de Adana diyince işte bol kebap, yazın bici bici, şırdan-karın- mumbar... Bir kumpir, bir kumru olsun falan nerdeee... Doğru düzgün yemek çeşidi bile bulamıyoz... Hep aynı şeyler...

sevgi adası varbebeikim adanada

He anam bir de o var. Sivrisinekten duraman üstünde, sıtma olmayım diye gitmiyorum. sırnaşık şey Bir de sevgi adası yazısını ışıklı yazmışlardı. O da bozulmuş. "Sevg" yazıyo bir tek. gelen souyor bu ne diye :roflol:

aaaa tam yerıne gelmısımmm kelebekkk duzgun yemek mı yok :)

senı bır gazıpasa bır zıyapasa yap bakalımm neler neler var adanamızdaaaa

aaaa tam yerıne gelmısımmm kelebekkk duzgun yemek mı yok :)

senı bır gazıpasa bır zıyapasa yap bakalımm neler neler var adanamızdaaaa

Ya aypıyorum da hep aynı şeyler var ya... Artık yeni bişeyler denemek istiyorum. Bildiğin mekan adı varsa yaz canım bana. Valla çok makbule geçer. Hatta burda geyik olur derlerse prfilimden de yazabilirsin...alkisalkisalkis

yoo geyık olmaz ben ce yaa cnm :)

cunku konu buu aslında evet hep sıkıyo aynı yerler bızde kımı zaman nereye gıtsek dıyoruzz

galeryanın ordakı cay bahcesı fena sayılmazz

bızde lunaparkın oraya gıdıyoruzz genelde oturuyrz rahatca

ama haftasonu cok kalabalık oluyo ..

reale gıdıyoruz ama sıktı orada :)

ben yemek yemek ıcın bı suru yer var bı tek kebap degıl demek ıstemıstımm

Anladım canım. galeryanın oraya biz de giiyoruz. Ama gerçekten bir süre sonra sıkıyor. Ama neyseki üniversite var. En azından kafeler falan iyi. Ortamı iyi. Ondan da haftaya mezun oluyorum. Bakalım hadi hayırlısı atanırsam yazarım ağustostan sonra şuranın şu köyünde şahane yerler var diye -tatlicadiarzu-

bızde taksım barcelona cafeyı sevıyoruz cok sıcak bı ortamı var ...deneyın derım.

bende ıns mezun olcam bu sene ..
basarılarr...

kızlar ama ama ben gene bişey çıkaramadım yahu:ecrin_bebek:

sevdim bu topikimi yazın kızalar banada fikir gelsin sizlerden bu konuda kıtım sanırım
valla bebegim bizim bulusacak vaktimiz bile yok cunku hep yanyanayız.. gece gündüz... ama her hafta sonu fotograf cekmeye gideriz sehir dısındaki alışveriş merkezine gideriz. cafeler sıkar bizi.. yemek yemeye gideriz..

genelde ne yapıyorsak beraber yapmaya çalışıyoruz bölece haftanın büyük bölümü beraber geçiyor hihoyyyt
mesela okula beraber gidiyoruz beni o götürüyor yada almaya geliyor :dance:
kursum var götürür yada almaya gelir sonrasında gezeriz çarşıda falan :teytey:
sonacıma CADIARZU
parka gider sallanırız
sinemaya gideriz
ben tiyatroyu tercih ederim genelde :smiley-cool:
evine gideriz ammma uslu dururuk :jeyyar:
bizde bööle yuarlanıp gidiyok işte..:1rolleyes:
topik hayırlı olsun bu arada ..
:lepi:alkisalkisalkis

DEVDAS sağol canım

sineksim böcüğüm yawrum kafeler bizide sıkar

aaaa bide spora gideriz.. kilometrelerce yürürüz.. canımız cıkana kadar..piknik yapmaya gideriz.. magal yakmaya gideriz... dondurma yemek için devamlı cıkarız.. bide sırf gezmek için alısveriş merkazlerinin servislerine bineriz... =)

bütün alışveriş merkezlerine gidiyoruz ikimizde bayılırız alışveriş yapmaya şimdilerde evimize bi tane bardak bile olsa alıyoruz delikafadulden
bursa afm carrefour sinemasına gideris çok sık sürekli takipteyiz ama yazın sevmiyoruz çok güzel bi film olmadan gitmiyoruz
dağ yolundaki güsel cafelere gideriz sonracığıma mudanyaya balık yemeye gideriz eğer yalnız kalacaksak evlerimize gideris :jeyyar: cartinge gidiyoruz piknik yapıyoruz delikafadulden
eğer arkadaşlarla berabersek brunchlara gidiyoruz paintbaala bowlinge falan gidiyoruz delikafadulden

ama her buluşmamızdan sonra çok zorlanıyoruz kapının önünde rahat bi yarım saat geçiriyoruz zor kopuyoruz birbirimizden şu askerlik çabuk bitsede çabucak evlensek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…