buna benzer birşey yaşadınızmı??ne dersiniz

''çok beğendiysen farkı sen üstüne koyar alırsın dedi..'' ?? Ben de biraz daha düşün derim konu sahibi arkadaşım.

Yaş olmuş 30 ama kafa kalmış 15'te. Babasından harçlık mı alıyor şimdi bu 30 yaşındaki adam? Siz evlenin hatta senin maaş kartını da onun babsına verin sizi de o geçindirsin mesela böyle bir planla karşısına çıksan ona bile hayır demez gibi. Yol yakınken dön arkdaşım birey olamamış ve karakteri oturmamış bir erkekle evlenilmez ben bunu bilir bunu söylerim isterse dünya yakışıklısı olsun ,çok zengin olsun yada aşkından öleyim kendi gelişimini tamamlayamamışsa doğru düzgün yürümüyor o evlilik . Yıpranmak dert ve hastalık sahibi olmak için mi evleniyoruz yahu.

bu aldığı maaşı ailesine veriyormuş..evlenirken de ailesi buna yardım edecekmiş..yani eşyalarını felan babası alcakmış..bir evin bir tek oğluyum tabi babam alacak bir de ben mi alacam dedi bana.

İyi de aralarındaki hukuka göre o aldığı maaşın tümüyle ailesine verecek, babası da eşyaları alacak... Maaş her ay geliyor ama insan hayatında kaç kez evlenir ki? O parasının tamamını veriyorsa onlar da alınacak eşyaların tamamını, fiyatına bakmaksızın, "itirazsız" alacaklar, buradan bu anlaşılır...

"Bir evin tek oğluyum, eşyaları tabi babam alacak, ben mi alacağım!" derken pek bir havalı ama beğendiğiniz ürünün farkını size ödetirken o hava buharlaşıp uçacak belli ki...
:ssz:

ailesinin durumu gayet iyi ...

Hiç şaşırmadım, elbette iyi olacak... Evladının tüm maaşına karşılık karşılayacağına söz verdiğin düğün alışverişinde üçün beşin hesabını yaparlarsa Türkiyenin sayılı zenginleri arasına girebilir o aile, o potansiyeli görebiliyorum... :51:

yol ver gitsin arkadaşım.. sen daha iyisine layıksın.. :34: üstünü ödersin ne demek ya..babası desen indirimsiz almıyor falan..garip insanlar belliki.. insan beğendiysen bi şekilde alırız gibi bişey söyler..boşver sen onu :19:

2 gündür arıyor yemin ediyor ben öyle birşey demedim sen yanlış anlamışsındır diye..ne yapsam ben ya..çok istiyor bu işin olmasını..kafam iyice karıştı..alışverişte hiç sorun yaşanmıcak ne dersen o olcak diyor ...ne yapim ben ya..

2 gündür arıyor yemin ediyor ben öyle birşey demedim sen yanlış anlamışsındır diye..ne yapsam ben ya..çok istiyor bu işin olmasını..kafam iyice karıştı..alışverişte hiç sorun yaşanmıcak ne dersen o olcak diyor ...ne yapim ben ya..

canım kafayımı yemiş ya nasıl öle dememiş. yanlış anlama ihtimalin varmı bence yok canım. gayet et yazdın buraya.. kıvırıyor bence blöf yapıyor..hiç sorun çıkmıcak, senin dediğin olacak falan filan hep öyle derler..bana inandırıcı gelmedi sen biliyosun sevgilini karar senin..

ben de ucuzcuyumdur.bir şey alıcaksam arar ucuzunu bulur alırım babasının pazarlıkçı olması bence iyi bir şey fakat sevgilinin üzerini sen verirsin gibi bir cümle kurması bana garip geldi.demek ki o dönem geldiğinde senin paran benim param ayrımı yapacaklar.benim nişanlımda kazandığını annesine veriyor ama nişanlımın babası çok yıllar önce vefat etmiş yaklaşık 25 yıl önce.kayınvalidem de 3 çocuğunu tek başına büyütüp üniversite okutup meslek sahibi olmaları için didinmiş.nişanlımda vefadan dolayı bunu yapıyor ve evin erkeği olduğu için.fakat annesi bütün paraları biriktirmiş biz en başta herseyi biz alıcaz ödücez dememize rağmen nakit banknotları çıkartıp takır takır veriyor paraları valla ama biz o paraları kayınvalideme geri ödücez :) her ne kadar almayacağını bilsem de yada alıp tekrar biriktirip ihtiyacımız olduğunda çıkartıp vereceğini bilsem de.
ama sizin durum baska.dikkat et de evlendikten sonra da bizde para büyüğe verilir deyip kendi maasını babaya verip senin maaşa konmaya çalışmasın.senin maaş evi geçindiricek bir maaş çünkü :)

bu yenı nesıl herseyı ucuza getrmeye calısıyo ınsanda bıraz heves olur elimden gelenın en ıyısını yapcam der kendıne guvensız erkklerden nefret edıyorum kendı kararlarını alabılmelı erkek dedgign ama vazgecmekte kolay degil goz yumuyosun bazı seylere ıste :47:

Back
X