Buna intikam almak mı denir ?bence hayır...Kızlar bi bakın lütfen...

akli_karisik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2008
851
4
96
Adana
eski sevgilim az önce mesaj attı bir sürü kötü söz söyledik birbirimize.msn şifresi hala bende var ve şifresini değiştirdim.o kadar kötü laflar söylediki dayanamayıp böyle bir şey yaptım.beni oyuna getirmişti arkadaşlarıyla birlikte..benimde şimdilik yapabileceğim tek şey msn şifresini değiştirmek oldu.biraz rahatladım.maçonun teki nefret ettim ondan.sizce biraz daha uğraşmalımıyım onun bana yaptıkları çokk çok daha kötü...boshayallersmile

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden muhatap oluyorsunuz ki eski sevgilinizle?
Bırakın ne derse desin,zaten siz cevap verin diye o kadar kötü söz söylemiştir bence..
Msn şifresini değiştirmek intikam mı bilemem..
O kadar zor değil ki yeni msn adresi almak..

Neden muhatap oluyorsunuz ki eski sevgilinizle?
Bırakın ne derse desin,zaten siz cevap verin diye o kadar kötü söz söylemiştir bence..
Msn şifresini değiştirmek intikam mı bilemem..
O kadar zor değil ki yeni msn adresi almak..

zaten msn şifresini değiştirerek intikam almadım sadece biraz uğraşsın dedim.muhattap oldum çünkü o lafların altında kalamam

zaten msn şifresini değiştirerek intikam almadım sadece biraz uğraşsın dedim.muhattap oldum çünkü o lafların altında kalamam

Siz bilirsiniz..
Ben olsam zaten bunu altta kalmak olarak değerlendirmezdim..
Yeni msn adresi almak için 1 dakika uğraşır sanırım..gamyoncuiremsu

Onun msn adresinin şifresini değiştirerek onu geçici olarak sinirlendirebilirsin evet..Ama bu sana bol küfür olarak geri döner, sonunda canı yanan yine sen olursun.Eğer senin için GERÇEKTEN eski ise, bırak eskide kalsın..O yaptı diye senin de yapman gereksiz bence..Onu takmaman, mesajlarına cevap vermemen ona en iyi karşılık olur a.s

Onun msn adresinin şifresini değiştirerek onu geçici olarak sinirlendirebilirsin evet..Ama bu sana bol küfür olarak geri döner, sonunda canı yanan yine sen olursun.Eğer senin için GERÇEKTEN eski ise, bırak eskide kalsın..O yaptı diye senin de yapman gereksiz bence..Onu takmaman, mesajlarına cevap vermemen ona en iyi karşılık olur a.s

zaten artık öyle yapmayı düşünüyorum hiiç cevap yazmicam facebook,msn bütün hepsinin şifresini değiştirdim.eminim dediğin gibi mesajlar atacak şifresini isteyecektir bense hiç cevap vermicem

Siz bilirsiniz..
Ben olsam zaten bunu altta kalmak olarak değerlendirmezdim..
Yeni msn adresi almak için 1 dakika uğraşır sanırım..gamyoncuiremsu

yeni facebook açmak yeni msn almak 200 arkadaşının msnleri kaydetmek....dediğim gibi bunu öylesine yaptım.ikimiz bir olmadığımız için ben altta kalmayı sevmeyen bir insanım sizse altta kalsanızda olurmuş.ben asla bana kötü söz söyleyene cevap vermeden duramam içim rahat etsin isterim.keşke şunları söyleseydim diye kendimi yemeden söylerim bütün içimdekileri ve rahatlarım.söylediklerim yanlış anlaşılmasın..
peki siz napardınız hiç cevap vermeden dururmuydunuz?

ne yaptı ki? yani ona en iyi acıyı takmayarak yaşatabilirsin
ama ruh sağlığın daha çok bozulmıcak bişeyler yap yapcaksan da
sonradan yine bişeyler söyliyip daha çok sinirini bozcaksa hiç girişme bence

yeni facebook açmak yeni msn almak 200 arkadaşının msnleri kaydetmek....dediğim gibi bunu öylesine yaptım.ikimiz bir olmadığımız için ben altta kalmayı sevmeyen bir insanım sizse altta kalsanızda olurmuş.ben asla bana kötü söz söyleyene cevap vermeden duramam içim rahat etsin isterim.keşke şunları söyleseydim diye kendimi yemeden söylerim bütün içimdekileri ve rahatlarım.söylediklerim yanlış anlaşılmasın..

ben cevap verebilir miyim Lalişin yerine.
evet cevap vermeden dururdum ben. bazen sükunet en büyük erdemdir.
edepsize edebimle ders veririm ben, seviyesine inerek değil.
hem bana şifre değiştirmek falan da intikam değil.
arayıp gene küfür edecek, hoş bir şey mi bunları duymak..

ıyi yapmışsın aslında sevim ben böyle inkikam işlerini.
Ama yinede bir msn şifresi değiştirmeyle intikam almış sayılmassın aslında.
Daha beter şeyler yap:))

Eskilerde bir söz vardır belki bilirsin:
çirkefe taş atma üstüne sıçrar!
Sana bunca kötü şey yapan biri emin ol altta kalmaz...
Uğraşma derim bir anlık sinirin sana pahalıya patlayabilir...
yerimseniben

Ben cevap vermem..
Her zaman derim; kötü söz sahibine aittir..
Ayrıca bana hakaret eden adamı kavga edecek kadar değerli bulmam ben..:umursamaz:

ben cevap verebilir miyim Lalişin yerine.
evet cevap vermeden dururdum ben. bazen sükunet en büyük erdemdir.
edepsize edebimle ders veririm ben, seviyesine inerek değil.
hem bana şifre değiştirmek falan da intikam değil.
arayıp gene küfür edecek, hoş bir şey mi bunları duymak..

Zaten sen benim yerime geçmesen şaşardım..alsanaalsanasmile

Ben de olsam kesinlikle cevap vermez, muhatap olmazdım.
Şifreyle falan da uğraşmazdım, inmezdim onun seviyesine.
Benden istediği tepkyi alamadıkça onu artık hiç ciddiye almadığımı düşünür daha çok kudururdu, bu da ona en büyük intikam olurdu.
Önemsenmemek kadar acı bir intikam olamaz nazarımda.
Denenmiş, onaylanmış ve başarıya ulaşmış bir yöntemdir, tavsiye ederim.

Ben cevap vermem..
Her zaman derim; kötü söz sahibine aittir..
Ayrıca bana hakaret eden adamı kavga edecek kadar değerli bulmam ben..:umursamaz:

Zaten sen benim yerime geçmesen şaşardım..alsanaalsanasmile

içimde sana karşı gizli kalmış kıskançlık ve hasetlikler var.
fırsat kolluyom, boşluk buldum mu geçiyom senin yerine... hihoyyyt

:hulya: bence boşver birkaç gün sonra bu sinirin gecer bence biraz sabret sonra keske yapmasaydım diyebilirsin

Sana hakaret ederken ''sensin o sensin o ''deseydin..

Msn şifresini değiştirmek intikama girmez..

Boşver..

.........Düşmanına vereceğin en büyük ceza; o yokmuş gibi davranmaktır/ ımza;Deniz Güneş....

ben sadece rahatlamak için içimde kalmasın diye uğraşıyorum hiç cevap vermesem assla duramam ben cevap vermezdim seviyesine inmezdim diyorsunuzda içimde kalırdı cevap vermesem böylesi daha iyi oldu gecenin bi vakti mesaj attı hiçbişey yapmadım eminimki çatlamıştır.hem şifresini değiştirip uğraşıp hiç cevap vermemezlik yapmayıp içimde kalmadı hemde bidaha mesaj attığında sizin dediğinizi yaptım cevap vermedim kendini yedi :) böylesi en iyisi oldu :)) şimdi çok rahatım facebook+msn inin çalındığından haberi vardır ama suçu bende bulmuyor niye çaldın falan demiyor yani benim çaldığımı bilmiyor bilemezde :))))

Back
X