Buna intikam almak mı denir ?bence hayır...Kızlar bi bakın lütfen...

eski sevgilim az önce mesaj attı bir sürü kötü söz söyledik birbirimize.msn şifresi hala bende var ve şifresini değiştirdim.o kadar kötü laflar söylediki dayanamayıp böyle bir şey yaptım.beni oyuna getirmişti arkadaşlarıyla birlikte..benimde şimdilik yapabileceğim tek şey msn şifresini değiştirmek oldu.biraz rahatladım.maçonun teki nefret ettim ondan.sizce biraz daha uğraşmalımıyım onun bana yaptıkları çokk çok daha kötü...boshayallersmile

yaa inanamıyorum benim yaşadığım şeyin tıpatıp aynısıııı bi an ben yazdım daha önceden sandım. benimde şöle oldu 2 yıllık ilişkimdi daha yeni ayrılmıştık. ben bunun facene giriodum bu bende şifre olduğunu bilmiodu. baktım oo iki tane kızla yazışmış bi güzel hemde biz ayrılalı 2 gün olmuştu. birine benle birlikteykende yazıomuş anladım ki çünkü o zamanlarda görüştüğü bi insandı. bende buna bi mail attım sonra şifrelerinin hepsini kırdım gıcıklığına sırf senin gibi altta kalmamak için. sonra bu şifrelerimi ver diye ağza alınmicak laflar etti. ne hakaretler ama tam dediğiniz gibi. bende verdim şifrelerini yüzyüze hemde ve onu resmen sildim defterden. hiç affetmedim affetmicemde. özürlerde diledi ama bitti. ne kıymetliymiş bi şifre :gitme:

Biz de ayrılmıştık bir keresinde. Bana başkasını olduğunu söylemişti sırf benden ayrılmak için ( Abimle aramızdaki problemlere tanık olmuştu ve onu çok üzmüştü bu problemler. Benimde üzülmeme dayanamayıp bana başkası olduğunu söyledi ) Bense çok kızgındım sevgilime beni en zor anımda yüz üstü bırakmıştı. Hemde bu şekilde. Ayrıldıktan 2 saat sonraya kadar ruh gibiydim kafama beton düşmüş gibi oldum 2 saat sonra. O hırsla gittim mail adresinin şifresini değiştirdim. O da farketti bunu ama bişey yapmadı. Facebook hesabını başka adresine yönlkendirmeye çalıştı. Benimde sık takıldığım bir sitede erkek arkadaşlarımla yaptığım konuşma onu baya rahatsız etti. Gecenin ikisinde aradı. Şifremde şifrem diye tutturdu. Vermedim. Baya uğraştı. En sonunda vermek Zorunda kaldım. Ama biliyodumki umrunda olan şifre değildi, şifreyi bahane edip benimle konuşmaya çalıştı. Ve telefonu kapar kapamaz grip oldum kaydirigubbakcemile3

yaa inanamıyorum benim yaşadığım şeyin tıpatıp aynısıııı bi an ben yazdım daha önceden sandım. benimde şöle oldu 2 yıllık ilişkimdi daha yeni ayrılmıştık. ben bunun facene giriodum bu bende şifre olduğunu bilmiodu. baktım oo iki tane kızla yazışmış bi güzel hemde biz ayrılalı 2 gün olmuştu. birine benle birlikteykende yazıomuş anladım ki çünkü o zamanlarda görüştüğü bi insandı. bende buna bi mail attım sonra şifrelerinin hepsini kırdım gıcıklığına sırf senin gibi altta kalmamak için. sonra bu şifrelerimi ver diye ağza alınmicak laflar etti. ne hakaretler ama tam dediğiniz gibi. bende verdim şifrelerini yüzyüze hemde ve onu resmen sildim defterden. hiç affetmedim affetmicemde. özürlerde diledi ama bitti. ne kıymetliymiş bi şifre :gitme:

erkekler böyle şifre yüzünden hakaretleri yağdırırlar,akılları başlarına gelince özür dilerler biteer..bana şifremi ver diye hakaretler etmedi daha farkında değil bugün yarın girmek ister belki çoktan farketmiştir suçu bende bulmadı bulmasıda imkansız zatenn.suçu bende bulsa,arasa,mesaj atsa şifremi ver diye asla cevap yazmicam konuşmayarak çatır çatır çatlicak yerindee bende asla affetmicem onu :umursamaz:

ama şifre bendeydi ve kızlarla yazışmalarını gördükçe içim daha bi kötü oluyordu. aslında o nedenle değiştim birazda. birazda artık bu şifre bende olmasın istedim.çünkü onu bi türlü unutamayacaktım. o kızlarla yazıştıkça benim içim daha çok acıyacaktı :(

ama şifre bendeydi ve kızlarla yazışmalarını gördükçe içim daha bi kötü oluyordu. aslında o nedenle değiştim birazda. birazda artık bu şifre bende olmasın istedim.çünkü onu bi türlü unutamayacaktım. o kızlarla yazıştıkça benim içim daha çok acıyacaktı :(

ben kızlarla yani kız arkadaşlarıyla başka kızlar hakkında konuştuğunu görünce hemen ayrılık mesajları atardım 2 kere oldu 1.sinde tamam dedim ama 2.si olunca kesin bitti dedim.ve artık geri dönmicem bu yüzden ayrılmıştık zaten bende kızlarla konuşamasın diye şifresini değiştirmiştim ve baktım bugün öğrenmiş şifresini değiştirmiş ama benden şüphelendimi bilmiyorum benden şüphelendiyse mesaj atar zaten

eski sevgilim az önce mesaj attı bir sürü kötü söz söyledik birbirimize.msn şifresi hala bende var ve şifresini değiştirdim.o kadar kötü laflar söylediki dayanamayıp böyle bir şey yaptım.beni oyuna getirmişti arkadaşlarıyla birlikte..benimde şimdilik yapabileceğim tek şey msn şifresini değiştirmek oldu.biraz rahatladım.maçonun teki nefret ettim ondan.sizce biraz daha uğraşmalımıyım onun bana yaptıkları çokk çok daha kötü...boshayallersmile

Ugrasacaksin, onun seviyesine düseceksinde ne olacak?? Bence birak artik ciksin gitsin hayatindan ondan alacagin en güzel intikam bu olur.

Ahhh canim sende niye ugrasiyosun kendini uzuyosunki boyle seylerle anlamadim ayrildiniz bas tekmeyi gitsin yoluna ya

Ahhh canim sende niye ugrasiyosun kendini uzuyosunki boyle seylerle anlamadim ayrildiniz bas tekmeyi gitsin yoluna ya

1-)ben kendimi üzmüyorum hiçbir erkek içinde üzmem
2-)tekmeyi çoktan bastım. zaten basmıştımda ilk ayrıldığımız gün. 2 ay oldu ayrılalı ama mesaj atıp öyle laflar söyleyince benimde böyle yapasım geldi ve sadece içimde kalmasın diye yaptım
3-)eskide kaldı artık bidaha mesaj attı bu sefer cevap yazmadım...

anlik bi kızgınlık olur bu
hem cocukca bence yapılan hareket
madem kötü şeyler söyledi bırak ne hali varsa görsün intikam almaya ne gerek var ki

Back
X