- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
- Konu Sahibi akli_karisik
Susmak sesiz kalmakda iyi bir cevaptır :umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski sevgilim az önce mesaj attı bir sürü kötü söz söyledik birbirimize.msn şifresi hala bende var ve şifresini değiştirdim.o kadar kötü laflar söylediki dayanamayıp böyle bir şey yaptım.beni oyuna getirmişti arkadaşlarıyla birlikte..benimde şimdilik yapabileceğim tek şey msn şifresini değiştirmek oldu.biraz rahatladım.maçonun teki nefret ettim ondan.sizce biraz daha uğraşmalımıyım onun bana yaptıkları çokk çok daha kötü...boshayallersmile
yaa inanamıyorum benim yaşadığım şeyin tıpatıp aynısıııı bi an ben yazdım daha önceden sandım. benimde şöle oldu 2 yıllık ilişkimdi daha yeni ayrılmıştık. ben bunun facene giriodum bu bende şifre olduğunu bilmiodu. baktım oo iki tane kızla yazışmış bi güzel hemde biz ayrılalı 2 gün olmuştu. birine benle birlikteykende yazıomuş anladım ki çünkü o zamanlarda görüştüğü bi insandı. bende buna bi mail attım sonra şifrelerinin hepsini kırdım gıcıklığına sırf senin gibi altta kalmamak için. sonra bu şifrelerimi ver diye ağza alınmicak laflar etti. ne hakaretler ama tam dediğiniz gibi. bende verdim şifrelerini yüzyüze hemde ve onu resmen sildim defterden. hiç affetmedim affetmicemde. özürlerde diledi ama bitti. ne kıymetliymiş bi şifre :gitme:
ama şifre bendeydi ve kızlarla yazışmalarını gördükçe içim daha bi kötü oluyordu. aslında o nedenle değiştim birazda. birazda artık bu şifre bende olmasın istedim.çünkü onu bi türlü unutamayacaktım. o kızlarla yazıştıkça benim içim daha çok acıyacaktı![]()
eski sevgilim az önce mesaj attı bir sürü kötü söz söyledik birbirimize.msn şifresi hala bende var ve şifresini değiştirdim.o kadar kötü laflar söylediki dayanamayıp böyle bir şey yaptım.beni oyuna getirmişti arkadaşlarıyla birlikte..benimde şimdilik yapabileceğim tek şey msn şifresini değiştirmek oldu.biraz rahatladım.maçonun teki nefret ettim ondan.sizce biraz daha uğraşmalımıyım onun bana yaptıkları çokk çok daha kötü...boshayallersmile
Ahhh canim sende niye ugrasiyosun kendini uzuyosunki boyle seylerle anlamadim ayrildiniz bas tekmeyi gitsin yoluna ya