- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
- Konu Sahibi persephone__
-
Hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Hem eşimle sorunlarım artık had safhada, hbir çözümü yokmgibi görünüyor. Hem de ailemin de kendi içinde sorunları var. Her yönden çok ama çok mutsuzum. Sürekli ağlıyorum, uyanık olduğum zamanların %90'ı ağlamakla geçiyor. Terapist bile yardımcı olamıyor çünkü dduygularımı anlatamıyorum ifade edeyorum. Hayatın sonunda gibi hissediyorum. Her şey berbat. Her gün uyandığımda saatlerce yataktan kalkamıyorum kalkmak yeni bir güne uyanmak istemiyorum.
Bunların sebeplerine yzun uzun değinmeyeceğim zira eşimle problemlerimden bütün kk bıktı, ailemle ilgili olanlar da anlatırken beni çok üzüyor. Aslında terapinin başarılı olmaması bi yandan bu yüzden. Şimdi de panik atak çıktı anlatırken çok ağlıyorum. Günde en az bi kez kriz gibi bişey geçiriyorum. Hayatta hiçbir şey olamayacağımı böyle sonusza kadar çürüyüp gideceğimi hissediyorum.
Neyse bugün kafama biley takıldı. Eşimle yine tartışıyoduk ben de ona ben seni böyle tepeme çıkardım sana çok kıymet verdiğim için bana istediğin gibi dvranma hakkını kendinde gördün dedim. O da belki de öyle biraz daha ağır olsaydın bu kadar üstüme düşmeseydin byle olmazdı dedi. Sizce evli iki insan arasında böyle bişey olabilir mi ? Bu kaçan kovalanır felsefesi yeni flört edenler için geçerli değil mi ? Gerçi ben hep böyleydim ona karşı ama sonuçta evlendik. Byle demesi doğru mu ?
Şimdi bu kadar şeyin arasında buna mı takıldın diyeceksiniz de her sorunumu anlatsam kimse okumak istemez özellikle aileminkiler falan. Sadece bu kknuda fikrinizi merak ettim. Gerçi evet doğru diyor derseniz de artık bişeyi değiştiremem eşimle ilişkimiz olabilecek en berbat hale geldi ama bilmiyorum sormak istedim.
sanırım haklısın. Bugün sağlam kafayla tekrar sordum onu sinirle mi söyledin ciddi mi diye. Evet öyle sen bu kadar üstüme düşünce ben de insanım psikolojik olarak persephone küsse de nasıl olsa barışır beni terkedemez diye dğşğnceye kapılıyorum sanırım dedi.canım yeter artık kendini yıprattığın. .
eşin şu konuda haklı sana saygısı kalmamış ama bu saygıyı kazanabilirsin. . psikoloğa burda anlattığın gibi anlat.. sana yardımcı olacaktır..
kaçan kovalanır belki evlilikte olmaz ama bu kadar üstüne düştüğünde seni çantada keklik görür..
Aslında annem durumu biliyordu ve bana evlenmememi çok dikte etti ama ben eskiden beri hayalini kurduğum şey diye o zamanki aklımla evlendim pişman mıyım bilmiyorum aslında değilim ama yürütemiyorumKendini evlenmek zorunda hissetmekle wn büyük tavizi verdin persephone
Evet cidden kaba. Bugün gözümün önünde yine kavga etti. Aslında haklıydı ama kavga etmek normal bi insan için son çaredir ve bi can havli falan olması gerekir. Mesela bi insan için bazen içimizde gidip ağzına bi tane vurmayı geçiririz ama bunu tabii ki yapmayız konuşarak hallederiz. İşte o onu içinden geçirdiği an harekete geçiriyor.Tatlım, bu evlilik cidden olmaz. Kocan da sen de evliliğe hazır değilmişsiniz. İkiniz de sorunlu ve kaprisli insanlarsınız. İkiniz de eş olmak ne demek bilmiyorsunuz.
Kocan bunlara ek olarak bir de kaba bir adam. Senin de çok fazla sorunun var.
Olmazı oldurmaya çalışıyordun zaten.
Otur doktoruna anlat, kendini açmaya çalış, düzelirse belki öyle düzelir.
Ayrıca o kaçan kovalanır da efsanenin tillahıdır. Hiçbir aklı başında yetişkin kendisini mamayla kandırılan köpek yerine koydurmaz.
sanırım haklısın. Bugün sağlam kafayla tekrar sordum onu sinirle mi söyledin ciddi mi diye. Evet öyle sen bu kadar üstüme düşünce ben de insanım psikolojik olarak persephone küsse de nasıl olsa barışır beni terkedemez diye dğşğnceye kapılıyorum sanırım dedi.
sanırım haklısın. Bugün sağlam kafayla tekrar sordum onu sinirle mi söyledin ciddi mi diye. Evet öyle sen bu kadar üstüme düşünce ben de insanım psikolojik olarak persephone küsse de nasıl olsa barışır beni terkedemez diye dğşğnceye kapılıyorum sanırım dedi.
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :) bugün de yine ağlıyodum falan evde sonra kalktım kuaföre gidip manikür yaptırdım ufak bişey ama öyle iyi geldi ki. Sonra gidip saçıma fön falan çektim eşim eve gelince bugğn de ağladın mı dedi yoo niye ağlayım durup dururken dedim onun da hoşuma gitti biraz gezindik. Aslında ben güçlü durunca aramız daha iyi oluyor. Aileme de yardım edebilmem imkansız o yüzden onların sorunlarına çok kendimi kaptırmamaya karar verdim. Tabii ki üzülcem ama beni birinci dereceden etkilemeyen şeyleri kendi üzüntüm gibi yaşamıcam. Bide düşündüm eşimden artık şüphelenmicem o benden şüphelenmiyor o kadar rahat ki nasıl olsa onu aldatmam diye. O korksun ben niye korkuyorum diye düşündüm. Zaten aldatsa anlaşılır mutlaka. Ben paranoya yaptıkça daha çok soğuyor benden sanırım.Persi bak adam sana açık açık söylüyor cogu kisi demez bunu. Bence sen de ciddiye al. Çünkü esin her ne kadar bize gore baya bi "degisik" olsa da aranızdaki sevgi ask da ortada. Sen kendine mesgaleler bul, terapistinden yardım al esinin dedikleriyle ilgili. Ailevi sorunlarla da çok fazla ilgilenme bu dönem. Spor zihni cok bosaltıyo onunla ilgilen, plates mesela.
Ama esinin bu tutumu benim cok hosuma gitti. Sana açık açık çözmen icin yollar sunuyor.
Kendine güven Persi kendini sev, ailen eşin cevrendekiler seni seviyor zaten tek eksik sensin. :)
Aynen ders çalışcam bildiğiniz gibi sınavların yarısına rapor almıştımbiraz kendini geri çekmen lazım..
seninde bir birey olduğun ondan hariç nefes alabildiğin imajı çizmelisin ki bu senin içinde gerekli..
okuluna odaklan derslerine çalış farketsin ki kendin için birşeyler yapıyorsun..
pat diye kendini değiştiremezsin ama zamanla yapabilirsin.. bak gör sanada iyi gelecek ..
Çok teşekkürler iyi dilekleriniz için :) bugün de yine ağlıyodum falan evde sonra kalktım kuaföre gidip manikür yaptırdım ufak bişey ama öyle iyi geldi ki. Sonra gidip saçıma fön falan çektim eşim eve gelince bugğn de ağladın mı dedi yoo niye ağlayım durup dururken dedim onun da hoşuma gitti biraz gezindik. Aslında ben güçlü durunca aramız daha iyi oluyor. Aileme de yardım edebilmem imkansız o yüzden onların sorunlarına çok kendimi kaptırmamaya karar verdim. Tabii ki üzülcem ama beni birinci dereceden etkilemeyen şeyleri kendi üzüntüm gibi yaşamıcam. Bide düşündüm eşimden artık şüphelenmicem o benden şüphelenmiyor o kadar rahat ki nasıl olsa onu aldatmam diye. O korksun ben niye korkuyorum diye düşündüm. Zaten aldatsa anlaşılır mutlaka. Ben paranoya yaptıkça daha çok soğuyor benden sanırım.
Doktorunuz ilaç verdi miHayatımın en kötü günlerini yaşıyorum. Hem eşimle sorunlarım artık had safhada, hbir çözümü yokmgibi görünüyor. Hem de ailemin de kendi içinde sorunları var. Her yönden çok ama çok mutsuzum. Sürekli ağlıyorum, uyanık olduğum zamanların %90'ı ağlamakla geçiyor. Terapist bile yardımcı olamıyor çünkü dduygularımı anlatamıyorum ifade edeyorum. Hayatın sonunda gibi hissediyorum. Her şey berbat. Her gün uyandığımda saatlerce yataktan kalkamıyorum kalkmak yeni bir güne uyanmak istemiyorum.
Bunların sebeplerine yzun uzun değinmeyeceğim zira eşimle problemlerimden bütün kk bıktı, ailemle ilgili olanlar da anlatırken beni çok üzüyor. Aslında terapinin başarılı olmaması bi yandan bu yüzden. Şimdi de panik atak çıktı anlatırken çok ağlıyorum. Günde en az bi kez kriz gibi bişey geçiriyorum. Hayatta hiçbir şey olamayacağımı böyle sonusza kadar çürüyüp gideceğimi hissediyorum.
Neyse bugün kafama biley takıldı. Eşimle yine tartışıyoduk ben de ona ben seni böyle tepeme çıkardım sana çok kıymet verdiğim için bana istediğin gibi dvranma hakkını kendinde gördün dedim. O da belki de öyle biraz daha ağır olsaydın bu kadar üstüme düşmeseydin byle olmazdı dedi. Sizce evli iki insan arasında böyle bişey olabilir mi ? Bu kaçan kovalanır felsefesi yeni flört edenler için geçerli değil mi ? Gerçi ben hep böyleydim ona karşı ama sonuçta evlendik. Byle demesi doğru mu ?
Şimdi bu kadar şeyin arasında buna mı takıldın diyeceksiniz de her sorunumu anlatsam kimse okumak istemez özellikle aileminkiler falan. Sadece bu kknuda fikrinizi merak ettim. Gerçi evet doğru diyor derseniz de artık bişeyi değiştiremem eşimle ilişkimiz olabilecek en berbat hale geldi ama bilmiyorum sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?