• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna ne denir ya?

Meryemasiye1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-52
Puanlar
16
Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım

Son düzenleme:
Ne kadar dramatize etmişssiniz olayı
Parasını görebilir ama babanız 3 taksit olacağını tahmin etmemiş demek ki.

Yani benim de babam zamanında alalım deyip bütcemizi çok aşınca almaktan vazgeçtiği şeyler oldu ben de bunu dramatize etmek yerine ona hak verdim.

Bence hayatı bu kadar kendiniz için zorlaştırmayın.

Ne kadar dramatize etmişssiniz olayı
Parasını görebilir ama babanız 3 taksit olacağını tahmin etmemiş demek ki.

Yani benim de babam zamanında alalım deyip bütcemizi çok aşınca almaktan vazgeçtiği şeyler oldu ben de bunu dramatize etmek yerine ona hak verdim.

Bence hayatı bu kadar kendiniz için zorlaştırmayın.
Hayatı kendim için zorlaştırmıyorum adama zaten önceden sordu ya 3 taksit olduğunu ondan sonra onu bırak be alıyorsak iyisini alalım dedi. Ben mi demişim böyle diye. Dramatize ettiğim yok bu adam senelerdir böyle 17 18 yaşlarında tamam derdim şimdi parası var hanımefendi. Neyin dramatize etmesi ya? Bütçesini aşmayan şey isteyince de burun kıvırıyor o zaman bana hayal satmayacak nasıl böyle birini savunup bana böyle diyorsunuz anlamıyorum gerçekten pes ya. Bize bol keseden laflar savursunlar sonra da vazgeçsinler. Bizde oh ya babamız tamam haklıdır diyelim. Biraz önce adamı aradım ne oldu iphone işi diye bakacaz ya deyip benimle dalga geçiyor bu insanlıkta benim yaptıpım mı dramatize etmek pes yahu

Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım
Böyle yazmak istemezdim ama … sanırım 26 yasındasın. babam bana en son telefon aldığında 19-20 yaslarındaydım üniversiteye basliyorum diye almisti. Ondan sonra her telefonumu kendim aldım okul dısnda part time calisarak

Adama sadece üç taksit imkanı fazla gelmiştir. Kıyafet bile alınca en fazla kaç taksit oluyorsa fazla taksit seçiyoruz.

Böyle yazmak istemezdim ama … sanırım 26 yasındasın. babam bana en son telefon aldığında 19-20 yaslarındaydım üniversiteye basliyorum diye almisti. Ondan sonra her telefonumu kendim aldım okul dısnda part time calisarak
22 yaşındayım daha çalışmamı kabul etmiyor. Çalıştığım zaman her gün çık dedi biz sana yetemiyor muyuz dedi. Benim konum telefon değil telefondan daha önemli şeyler de var fakat aza kanaat getirmeyen çoğu bulamaz derler ya her zaman bana hayal satıyor böyle her zaman. Benimde gururum var ya yeri gelince her şeyi küçümsüyor. Annem hasta olmasa okulum bitmiş ve çalışıyor olacaktım babama mı muhtaç olurum sence?

Kazık kadarsın baban sana telefon almak zorunda mı adamın parasıyla adama zulüm eder gibi. Gönlünden kopmuş istediğini alır ya da almaz paran yoksa ucuzunu al hala 12 kullanıyorum ölmedim

Adama sadece üç taksit imkanı fazla gelmiştir. Kıyafet bile alınca en fazla kaç taksit oluyorsa fazla taksit seçiyoruz.
Demişim ya yazıda adam zaten önceden 3 taksit olduğunu öğrendi. Onun üstüne iphone 15 i wp dan bana atıyor bak böyle telefon diye. Ne gerek var 1 2 sene sonra kapanacak telefonu almaya iyisini alalım diyor. Bende zaten o zamana okul biter ben kendime iyisini alırım diyorum sonra da ödeyemem diyor. Madem ödeyemicek 35 bin tl lik iphone mı varmış alırız diyor?? Konu iphone de değil sürekli hayal satması bana. Sürekli böyle 1 kere babamın alacağım dediği şeyleri adam gibi zamanında aldığını görmedim. Biraz önce aradım dalga geçiyor gülüyor bakıcaz o işe bakıcaz bu ne demek hanımefendi?

azık kadarsın baban sana telefon almak zorunda mı adamın parasıyla adama zulüm eder gibi. Gönlünden kopmuş istediğini alır ya da almaz paran yoksa ucuzunu al hala 12 kullanıyorum ölmedim
Yazdığım şeyi bile anlamıyorsunuz vallahi üstüne de peşin hüküm veriyorsunuz. 13 alıcam diye kendisi dedi sonra da 1 2 yıla güncelleme almıyormuş 15 alalım dedi kendisi dedi diye yazmışım ya sırf laf yetiştirmek için ne diye yorum yapıyon? He evet sen oku çalışma ben sana yetemiyor muyım diyen bir baba da almak zorunda. Ayaklarımın üstünde durunca da okulun bitmedi otur ders çalış diyor. Bu böyle bir şey değil sırf laf yetiştirmek için değişik değişik okuyup uyduruyorsunuz yahu

Yazdığım şeyi bile anlamıyorsunuz vallahi üstüne de peşin hüküm veriyorsunuz. 13 alıcam diye kendisi dedi sonra da 1 2 yıla güncelleme almıyormuş 15 alalım dedi kendisi dedi diye yazmışım ya sırf laf yetiştirmek için ne diye yorum yapıyon?
Tamam vazgeçmiş eee ne olacak? Belki parasından haberi yoktu sonra baktı pahalı geldi? Konuyu açarsan yaparım yorum 15 yaşından farkın yok zaten

Tamam vazgeçmiş eee ne olacak? Belki parasından haberi yoktu sonra baktı pahalı geldi?
Her zaman böyle yapamaz. Neyin vazgeçmesi ya? Önceden dedim zaten fiyatı bu kadar diye neyden vazgeçiyor hadi vazgeçti ayaklarımın üstünde durmamı niye Istemiyor? Sen çalışma ben sana bakıyorum ya sen ders çalış. İyi ya ne güzel hayat. Hem para kazanmama engel ol hem bir şey isteyince yan çiz. Valla savunduğunuz babalık hiç böyle değil savunduğunuz insanlık da böyle değil. Konu iphone falan değil bu adam hep böyle. Biraz önce aradığımda da gülüyor dalga geçiyor bakıcaz ona diye. Neye bakıyon almicaksın de almicam.

Her zaman böyle yapamaz. Neyin vazgeçmesi ya? Önceden dedim zaten fiyatı bu kadar diye neyden vazgeçiyor hadi vazgeçti ayaklarımın üstünde durmamı niye Istemiyor? Sen çalışma ben sana bakıyorum ya sen ders çalış. İyi ya ne güzel hayat
Dinleme o zaman bu kadar basit anamızın babamızın her dediğine uyuyor muyuz yok. Çocuk gibi telefona kırılmak yerine gitsin ucuzunu al kalanıyla da borçlarını öde.

Dinleme o zaman bu kadar basit anamızın babamızın her dediğine uyuyor muyuz yok. Çocuk gibi telefona kırılmak yerine gitsin ucuzunu al kalanıyla da borçlarını öde.
Kırılmadım zaten yaptığı şeye sinirlendim. Çocukluktan beri böyle ve artık bunları kaldıramıyorum. Kimse kimseye hayal satmak zorunda değil benim yüz ifademe annem kıpkırmızı oldu. Hadi ben cahilim annem neden üzüldü? Annem baştan beri babama der yapamicağın şeye heveslendirme demekki her zaman evlat olduğumuz için hevesimiz kırılsın biz tamam ya babamız diyelim. Borçlarımı ödedim ben zaten hala bılip bilmeden konuşuyorsunuz ya allah için

Her zaman böyle yapamaz. Neyin vazgeçmesi ya? Önceden dedim zaten fiyatı bu kadar diye neyden vazgeçiyor hadi vazgeçti ayaklarımın üstünde durmamı niye Istemiyor? Sen çalışma ben sana bakıyorum ya sen ders çalış. İyi ya ne güzel hayat. Hem para kazanmama engel ol hem bir şey isteyince yan çiz. Valla savunduğunuz babalık hiç böyle değil savunduğunuz insanlık da böyle değil. Konu iphone falan değil bu adam hep böyle. Biraz önce aradığımda da gülüyor dalga geçiyor bakıcaz ona diye. Neye bakıyon almicaksın de almicam.
Ayfon almadigi icin bende babana kirildim, halbuki ayfon 152532 almaliydi, nasil almaz, nasil sana hayal satar, babaninda boyle nanköru hic cekilir degil, bosa bence.

Ayfon almadigi icin bende babana kirildim, halbuki ayfon 152532 almaliydi, nasil almaz, nasil sana hayal satar, babaninda boyle nanköru hic cekilir degil, bosa bence.
Her zaman böyle olan bir adam için gelip benimle aklınız sıra dalga geçiyorsunuz. Ben hadi düşünemiyorum annem neden kıpkırmızı oldu da üzüldü mesela? Her zaman böyle yapıyor diye? Her şeyi siz biliyorsunuz zaten

Hayatı kendim için zorlaştırmıyorum adama zaten önceden sordu ya 3 taksit olduğunu ondan sonra onu bırak be alıyorsak iyisini alalım dedi. Ben mi demişim böyle diye. Dramatize ettiğim yok bu adam senelerdir böyle 17 18 yaşlarında tamam derdim şimdi parası var hanımefendi. Neyin dramatize etmesi ya? Bütçesini aşmayan şey isteyince de burun kıvırıyor o zaman bana hayal satmayacak nasıl böyle birini savunup bana böyle diyorsunuz anlamıyorum gerçekten pes ya. Bize bol keseden laflar savursunlar sonra da vazgeçsinler. Bizde oh ya babamız tamam haklıdır diyelim. Biraz önce adamı aradım ne oldu iphone işi diye bakacaz ya deyip benimle dalga geçiyor bu insanlıkta benim yaptıpım mı dramatize etmek pes yahu
Tamam en haklı sensin
Babanı burada hep beraber linç edelim
Hayallerini yıktığı için.

Her zaman böyle olan bir adam için gelip benimle aklınız sıra dalga geçiyorsunuz. Ben hadi düşünemiyorum annem neden kıpkırmızı oldu da üzüldü mesela? Her zaman böyle yapıyor diye? Her şeyi siz biliyorsunuz zaten
Yok kuşum ben senin tarafindayim, annenide al yanina boşanin, olmasin boyle babalik.

Yasin 26 varsayarak cevap veriyorum. Evet hayal kirikligina ugramissin. Ama dedigine gore bu adam bunu hep yapiyormus. Artik kabullenip kendi hayatini kendine gore sekillendirmen gerekir. Basit bir tekefon alma islemini kendin halledebilirsin. Oncelikle calis. Calismazsan baba/koca eline bakarsin onlar sana neyi layik gorurse onla yetinirsin. Annene de gecmis olsun boyle onemsiz seylerle kadini uzmeyin.

Tamam en haklı sensin
Babanı burada hep beraber linç edelim
Hayallerini yıktığı için.
Linç etmenize gerek yok sadece objektif bakamayan insanlarınız o kadar aklınız fikriniz laf sokmaya çalışmak

Back
X