- Emoji Skoru
- -52
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım
Son düzenleme: