Buna ne denir ya?

Saysın. Ne koparsam kar diye düşün. Kusura bakma baban bunu hakediyor.

Babana öfkelenme düşmanlaşma, o şekilde bir yere varamazsin. Part time işe gir, bir yandan da okulunu bitir bir an önce.
1.5 ay sonra üniye gidicem abla şu an bir şey yapamam gibi. Kpss çalışıyorum birde psikolojik savaş veriyorum. Elimizde paramız yok değil Allah'a şükür kendimizi geçindiriyoruz sorun hiç bunlar değil

Bugün sinirlendim ve dedüm ki o parayı bende kazanıcam demi er ya da geç dedim onun üstüne kapattı zaten
Boşver aranı bozma. Ben sende bi şımarıklık görmedim aman herkeste iphone var ben de alayım gibi değil tavrın. Sen de baban gibi yap yanlış anlama ama yüzsüz yüzsüz ara. Bakmayacağı çocuğu dünyaya getirmeseydi. Ha burda 18 yaşında evden kaçıp sonra babam bakmıyo bilmem ne diyenler de vardır. Sen henüz okuyorsun. Kategorin farklı.hala maddi olarak bakılman gerek. Hiç küsüp etme babana da. Dediğim gibi ne koparsam kar diye düşün.

Bazıları empati yapmadan yorum yapmaya çekinmemiş tabi burda önemli olan iPhone konusu değil kızı çocuk yerine koyup avutmaları ve kız annesinin borcunu fln kapatmaya çalışmış yani gidip kendine alabilirdi istese onun takıldığı yer o fedakarlık yaparken onu avutmaları eşitsizlik can yakan bi konu

Ya pardon ama yaşınız kaç babadan telefon bekliyosunuz? Biraz utanç duygusu lütfen. 23ümde üni bitirdim annemden para almayı bıraktım ki ünide bile çalışıyordum çokta yük olmayayım diye.

yallah yallah beddua Eden kendi bulur kurban ol ogluma senin gibi hayirsiz degil en azindan simarik

Son düzenleme:
He babama gelirsek 13 ü peşin fiyatla dahi alırım diyen birisi bu kişi. Peşin alırım ya kredi kartına ne gerek var ki demeyecek o zaman demi?
Bende 3 ay önce yeniledim. 13 almak istedim 32 bindi fiyatı 15 ise 100 binlerde galiba güncel fiyatından haberim yok tabi. Belki de onun için para geçmesini bekliyordur eline. Arayıp gülerek aklımda demesi de bundan olabilir belki de doğum gününüzde ya da başka bi özel günde hediye olarak alıp süpriz yapmak istiyordur. Biraz kinlenmeden önce sabredip bekleyin derim. Ya da söyleyin almayacaksan işe gireyim o halde diye. Babanızdan istemeye çekinmiyorsanız konuşmaya da çekinmeyin içinizde nefret oluşmasın.

Ayyyy cok üzüldüm bahar candan geldi aklima o kizda cok cekti ya herkesin babasinin cikilota fabrikadi varmis onun babasinin yokmus tüh tüh demek cips almadi bu gece size icicem asdfhj

Şımarık olan ben değilim, babası iphone almadı diye ağlayan sensin, biraz daha ağla belki alan bulursun, belli ki emekten falan haberin yok

Ayyyy cok üzüldüm bahar candan geldi aklima o kizda cok cekti ya herkesin babasinin cikilota fabrikadi varmis onun babasinin yokmus tüh tüh demek cips almadi bu gece size icicem asdfhj
Afiyet olsun. Acımı paylaştığınız için teşekkür ederim. Bi paket de cips yiyin lütfen.

yazık belki adam parayı denkleştirmeye çalışıyordur. bence gereksiz hassas yaklaşıyorsun. hayal satmak falan biraz garip olmuş yorum olarak.

kendi karnını doyurmaktan aciz insanlar evlenip, çocuk sahibi olursa böyle sefalet içinde sürünen çocuklar dünyaya getirir .

merhaba .
rastgele doğduğun evdeki insanlar aileniz olmuyor.
onların çoğu eğitimsiz cahil şizofren tipler oluyor .
ciddiye almayın, kendi bağımsız Hayatınızı kurmaya çalışın

Babanız sinir bozucu. Bunu yaşamayan bilemez. Biz küçükken her sene bizi bağ bahçe işlerinde çalıştırırlar vaadler verirler mahsul satıldığında 5 kuruş elimize geçmezdi. Sorduğumuzda nankör olurduk yediğimiz içtiğimiz olurdu. Burda mesele iPhone değil bu kızcağıza senelerdir yaşatılan manipülasyon. Babandan parasını al bence ama bunun için daha güzel bahane bul. Telefonu gereksiz görmüş kendi düşünce çapında.

kendi karnını doyurmaktan aciz insanlar evlenip, çocuk sahibi olursa böyle sefalet içinde sürünen çocuklar dünyaya getirir .
Iphone kullanmamak sefaletlik mi?
Doksan bine yakın maaşım var çok şükür ;aklımdan dahi geçirmedim ıphone almayı.Bizde parası olmayanın gösterişi daha çok oluyor.Cimri de bir insan değilim normalde,para tutamam kolay kolay.Bu kadar gereksiz bir gösteriş için çocuklarıma da almam,çok isterlerse çalışıp kendileri alsın.

Burada maddi durumu olmayıp çocuk yapan üyelere kızarsınız. Başka bir üye gelir o maddi durumu olmayan ailenin çocuğudur ve ufacık bir isteği karşılanmaz, ona da kızarsınız. Bazı insanlar sırf ağzından köpük akarak sinirini boşaltmak için giriyor foruma belli. 22 yaşında kız çocuk değil evet ama, üniversite öğrencisi. Ayıp yaptığınız. Konu Iphone bile değil.

Hay ağzın bal yesin.

İPhone suz napacaksın şimdi cici kız

`