• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buna ne denir ya?

Yasin 26 varsayarak cevap veriyorum. Evet hayal kirikligina ugramissin. Ama dedigine gore bu adam bunu hep yapiyormus. Artik kabullenip kendi hayatini kendine gore sekillendirmen gerekir. Basit bir tekefon alma islemini kendin halledebilirsin. Oncelikle calis. Calismazsan baba/koca eline bakarsin onlar sana neyi layik gorurse onla yetinirsin. Annene de gecmis olsun boyle onemsiz seylerle kadini uzmeyin.
Yaşım 26 değil bu arada 22 yaşındayım. Annem kanser olunca okulumu dondurdum ve tek çocuk olduğum için anneme kendim baktım. O dönem çalıştım annemin yüklü miktar borçlarını ödedim kendime 1 tl bile harcamadım. Onun üstüne kendin al diyorsunuz şu an kpss çaluşıyorum bitiremediğim üniversitemi bitireceğim. Çalışmamı istemeyen bir adam ben sana her şeyi yapmıyor muyum diyen bir kafada adam. Bu adam hep böyle biraz önce aradım üstüne dalga geçti bakıcaz bakıcaz diye. Hayatım boyunca her şeye bakıcam lafını duydum annemde babamdan bundan dolayı boşandı. Asla laflarını yerine getiremeyen bir adam çünkü işine gelmiyor. Madem yapmicak alalım demesin idare et desin. Yalvarmadım babama telefon al diye.

Yasin 26 varsayarak cevap veriyorum. Evet hayal kirikligina ugramissin. Ama dedigine gore bu adam bunu hep yapiyormus. Artik kabullenip kendi hayatini kendine gore sekillendirmen gerekir. Basit bir tekefon alma islemini kendin halledebilirsin. Oncelikle calis. Calismazsan baba/koca eline bakarsin onlar sana neyi layik gorurse onla yetinirsin. Annene de gecmis olsun boyle onemsiz seylerle kadini uzmeyin.
Keşke hayatımı kendim şekillendirebileceğim bir koşulda olsaydım asla babam denilen o kişiye minnet etmezdim. Elimden geleni yaptım zaten buradaki insanlar asla bir şeyleri bilmeden yorum yapıyorlar sadece o kadar herkes herkesi ezme peşinde aman

Her yorum yapana agresif agresif yazmışsınız, babanıza da böyle davranıyorsanız adam size iyi bile davranıyor bence.
Bir de adam altı üstü arayıp dalga geçmiş nasıl hayatlarınız var yahu sizin hiç mi babanızla şakalaşmıyorsunuz alınacak bir şey hakkında. Bir de böyle birini nasıl savunuyorsunuz yazmışsınız hahaha gören de adam uyuşturucu satıyor falan sanacak yani, hala ergensiniz siz.

Her yorum yapana agresif agresif yazmışsınız, babanıza da böyle davranıyorsanız adam size iyi bile davranıyor bence.
Evet onu da arayıp ağzıma ne geliyorsa söyledim daha yeni kimse kimseye bunu yapmaya hakkı yok 💖 babaysa ağırlığı olmalı babalık böyle bir şey değil. Başkalarının da parası olmayan bütcesi yetmeyen babaları var ama kimse kimseye hayal satmıyor. Yoksa yok varsa var Diyor. Benim babam başka versiyon anlamayan bilemez

Evet onu da arayıp ağzıma ne geliyorsa söyledim daha yeni kimse kimseye bunu yapmaya hakkı yok 💖 babaysa ağırlığı olmalı babalık böyle bir şey değil. Başkalarının da parası olmayan bütcesi yetmeyen babaları var ama kimse kimseye hayal satmıyor. Yoksa yok varsa var Diyor. Benim babam başka versiyon anlamayan bilemez

Tamam ablası sen daha iyi bilirsin babalığı zaten, senin yanında ne haddine babanın arayıp şaka yapmak.

e ayfon almak zorundamısınız?
13 fiyatında başka marka baksaydınız.
Konu ayfon değil ki zaten konu telefon da değil. Adam o günden sonra hiç arayıp sormadı. Biraz önce aradığımda dalga geçerek bakarız bakarız diyor.

Olmaz,arkadaşlarına nasıl hava atacak sonra ?
Valla hiç öyle hava atma çabam olmadı bu zamana kadar hep azla yetindim annem sayesinde her şeyim oldu her şeyim. Babamın bana elle tutulur hiçbür şey yaptığınu görmedim. Babam hayal kurdurur sonra yapmaz annem yapardı. Valla hepiniz bilip bilmeden konuşuyorsunuz gerçekten boş. Babalığı babamdan öğrenemedim ama nasıl babalık yapılır evet biliyorum. Babalık bu değil. İnsanlık bu hiç değil. Senelerce annemin eline baktı valla

Nerde bi fakir var elimde iphone ben de bunu anlamiyorum
İphone almak zorunda değil ki adam konusunu dahi yapmadı sonradan. Telefonum bozuluyor dediğim halde. Konu iphone değil. Tekefonsuz kalınca bakar telefon almaya. Babam orda burda yaşar kardeşlerinin üstüne semer olur yemek bilmez ev bakmayı bilmez valla. Üstüne birikmiş parası üstüne emekli maaşı var. Babam valla görünmeyen zenginlerden. Senelerdir her sorumluluğu annemin üstüne atmış nolursa olsun diyen birisi. Şimdi de annem kanser oldu daha hiçbir şeye yetişemiyor maalesef.

Nereden anlatsam bilmiyorum ama aşırı sinirliyim kin doluyum. Annem kanser olduğu için ben okulu dondurmuştum sonra o dönem işe girmiştim annemin borçlarını ödemek için işte sonradan da kpss için çıktım işten bilenler bilir zaten. Elimdeki telefonu uzun zamandıe kullanıyorum artık gitti gidecek babama dedim ki iphone alır mısın bana 13 yani fiyatını vs söyledim tamam dedi. Sonra da bakmaya gitti telefona çalışan adam dedi ki bu telefon 1 2 yıla güncelleme almaz. Oda başladı bol keseden aman bunu napcan 15 daha iyi vs. Gözüm asla yüksekte değil hatta ona dedim illaki ben çalışcam yani ben kendime alırım onu. 2 seneye yaşicam mı belli mi dedim. Neyse arkadaşlar bu birden coştu 15 alalım demeye sonradan adama kaç ay ödenecek diye sorunca adam 3 ay taksitle dedi birden babam böyle dedi. İyi diyon da ben bunu nasıl ödicem :) ya dedim tamam ödemiceksen alma yani kapattım annem de duydu dediklerini kadın kıpkırmızı oldu. Dedi neden ümit veriyor da almıyor. Hatta dedim 16e alalım yaa dedi onun tek kamerası var napıcan. Neyse kapattım ben aşırı üzüldüm.ama tabi ona para konusunda muhtaç olduğum için illaki aricam sorcam. Hatta o gün kapatmadan dedi gelirsin yarın ya da öbür gün bakarız konuşuruz karar veririz. Bu telefon konusundan sonra asla aramadı beni sanki hiç konuşmadık bu konuyu. Bugün aradım asla telefon konusunu açmadı. Şimdi burdan çıkar almak zorunda değil bunun için mi darıldın sinirlendin iphonem olmadığı için değil bana hayal satmasına sinirleniyorum. Madem almicaksın alamicaksın telefonu eline alıp wp dan bana atarken resmini görüyordu demi parasını. birden ne oldu anlamadım. Bugün aradım sanki kendimi slak yerine koyulmuş gibi hissettim. Ben artık 15 yaşında değilim ki çikolata ile kanayım ya da almayınca tamam diyeyim. Hiçbir şey demedim içimde kaldı demediğim laflar. En azından sen her zaman beni neden kandırıyorsun diyebilirdim. Gerçekten artık hiçbir şeye katlanamıyorum. Demediğim laflar artık içimde kin uyandırıyor artık bıktım
Ohooo o zaman benim cocuklar beni annelikten red etsin bir sey isterler fiyatina bakmadan Tamam derim sonra olmaz pahaliymis der gecerim cok isterlerse beklerler veya para biriktirirler

15 yasinda degilsiniz kendiniz alin illa iPhone olmasi sart degil

Konu sahibi ben seni anladım. Sıkma canını babanı böyle kabul et, maalesef böyleler. Her şeyin en güzeli olsun, anneciğine de geçmiş olsun

Ohooo o zaman benim cocuklar beni annelikten red etsin bir sey isterler fiyatina bakmadan Tamam derim sonra olmaz pahaliymis der gecerim cok isterlerse beklerler veya para biriktirirler

15 yasinda degilsiniz kendiniz alin illa iPhone olmasi sart degil
Benim annemin sadece emekli maaşı olmasına rağmen verdiği sözleri ya yerine getirdi ya da getiremiyorsa sonra alırız dedi bende beklemeyi bildim. Okumadınız mı anlamadım ama adam bunun fiyatını bildiği halde böyle yaptı önceden aklını yere atmıştı herhalde. Alamıyorsa alamıyordur aradığımda çocuk kandırırmış gibi bakarız demicek. Bu annelik babalık değil. Babamın canı varda annemin yok mu? Kadın tek başına senelerdir dershaneye verdi beni dört dörtlük baktı. Babamda varken de vermedi yokken de yoktu zaten. Kusura bakmayın hayat bu değil. Belki çocuklarınız da size kırılıyordur dönün de bi sorun bence. Bir ikincisi üniye gidicem bitiremediğim üniye zaten çaluşıyordum. Şimdide de kpss için çaluşıyorum okumicam şimdiden çaluşcam desem bunu kabuk edecek bir baba değil bilip bilmeden konuşmayın

Konu sahibi ben seni anladım. Sıkma canını babanı böyle kabul et, maalesef böyleler. Her şeyin en güzeli olsun, anneciğine de geçmiş olsun
Siz anladınız da kimse neden beni anlamadı ki? Olayı gayet açık anlattım olay iphone değil dedim. Sizde olup millette olmayan eksik ne anlamadım yahu.

Benim annemin sadece emekli maaşı olmasına rağmen verdiği sözleri ya yerine getirdi ya da getiremiyorsa sonra alırız dedi bende beklemeyi bildim. Okumadınız mı anlamadım ama adam bunun fiyatını bildiği halde böyle yaptı önceden aklını yere atmıştı herhalde. Alamıyorsa alamıyordur aradığımda çocuk kandırırmış gibi bakarız demicek. Bu annelik babalık değil. Babamın canı varda annemin yok mu? Kadın tek başına senelerdir dershaneye verdi beni dört dörtlük baktı. Babamda varken de vermedi yokken de yoktu zaten. Kusura bakmayın hayat bu değil. Belki çocuklarınız da size kırılıyordur dönün de bi sorun bence. Bir ikincisi üniye gidicem bitiremediğim üniye zaten çaluşıyordum. Şimdide de kpss için çaluşıyorum okumicam şimdiden çaluşcam desem bunu kabuk edecek bir baba değil bilip bilmeden konuşmayın
İyi ne yapim ayol git döv babani Bari

Merak etme benim cocuklarim kirilmaz cünkü yokluguda varligida anaya babaya saygiyida biliyorlar her isteklerini alsam kirilacaklar diye ohhooo o

Siz anladınız da kimse neden beni anlamadı ki? Olayı gayet açık anlattım olay iphone değil dedim. Sizde olup millette olmayan eksik ne anlamadım yahu.
Babası böyle olmayan cidden anlamaz. Yani kötülükten eksiklikten değil. Sizdeki tok gözlülüğü de görebiliyorum. Ben sizin 10 küsür yaş büyüğünüz olarak yazıyorum, değişmiyorlar. Mesele alacağı şeyler de değil sadece mesela ben babamdan tek kuruş istemedim ömrüm boyunca. Aynı sizin gibi bir şey alınacağında küçük görür, daha büyüğünü yapalım derdi. İşin sonunda ne küçüğü ne büyüğü benim olurdu. Geçtiğimiz senelerde ev aldık, o paraya o evi mi aldınız burda iki ev alırdık dedi onu bile beğenmedi. Bu arada kendi elindeki evleri kumarda kaybederken bunları söyledi 🤣 Mevzuyu çakabiliyorum yani az buçuk. Sıkmayın canınızı gerçekten değmiyor. He hü deyin bildiğinizi okuyun. Okulunuz bitince muhtaçlığınız da bitecek Allah'ın izniyle. O zaman istediğinizi istediğiniz kadar alırsınız. İsterseniz hiç güncellenmeyen Iphone 3 alın yani 🤣

yi ne yapim ayol git döv babani Bari

Merak etme benim cocuklarim kirilmaz cünkü yokluguda varligida anaya babaya saygiyida biliyorlar her isteklerini alsam kirilacaklar diye ohhooo o
Almadığınız şeyin de sırf geçiştirmek için sözünü vermeyin şimdi kandırdığınız çocuk sonradan tepki verir beni sonradan anlayacaksınız. Saygıyı biliyor dediğiniz kişiler sonradan size de saygısızlık yapacaklar. Kendinizi böyle avundurmaya devam edin siz

Back
X