- Emoji Skoru
- -52
- Puanlar
- 16
- Konu Sahibi Meryemasiye1
Yaşım 26 değil bu arada 22 yaşındayım. Annem kanser olunca okulumu dondurdum ve tek çocuk olduğum için anneme kendim baktım. O dönem çalıştım annemin yüklü miktar borçlarını ödedim kendime 1 tl bile harcamadım. Onun üstüne kendin al diyorsunuz şu an kpss çaluşıyorum bitiremediğim üniversitemi bitireceğim. Çalışmamı istemeyen bir adam ben sana her şeyi yapmıyor muyum diyen bir kafada adam. Bu adam hep böyle biraz önce aradım üstüne dalga geçti bakıcaz bakıcaz diye. Hayatım boyunca her şeye bakıcam lafını duydum annemde babamdan bundan dolayı boşandı. Asla laflarını yerine getiremeyen bir adam çünkü işine gelmiyor. Madem yapmicak alalım demesin idare et desin. Yalvarmadım babama telefon al diye.Yasin 26 varsayarak cevap veriyorum. Evet hayal kirikligina ugramissin. Ama dedigine gore bu adam bunu hep yapiyormus. Artik kabullenip kendi hayatini kendine gore sekillendirmen gerekir. Basit bir tekefon alma islemini kendin halledebilirsin. Oncelikle calis. Calismazsan baba/koca eline bakarsin onlar sana neyi layik gorurse onla yetinirsin. Annene de gecmis olsun boyle onemsiz seylerle kadini uzmeyin.