bunaldııııımmmmm

purplem

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
607
128
648
Diğer
kızlar nereden başlasam bılmıyorum. eşımle 10 gundur kusuz ve boyle surecek gıbı.cok sınırlı asabı ve ağzına her gelenı söyluyor. sebebı amcam bıze uzakdoğudan değisk tr de olmayan meyveler getırmış .bende eve getırdım. eşımle amcamlar küs. eşım dedıkı ablama göturuyım mı.sever böyle degışık seyleri. bende göturme dedım. o ana kadar ses yukseltmesı falan yoktu. goturme dedım dıye.actı ağzı bağırdı .kufur boşanma tehtıdı vb.
sen ıyı değılsın psıkologa gıt tedavı ol vb...ayrıca cocuk ıstıyor .bende dooğurmak ıstemıyorum. hem ıkı lafından bırı boşanmak olduğu ıçın hemde gunun bırınde boşanabılırım dıye .neyse psıkolaga gıttım.ılaç verdı. esımı de tanıyor .(yılar önce boşanmanın eşığınden dönmuştuk).kızdımı kırar doker. senın kocan böyle bır adam dedı.senın de ıçınde yoğun bır öfke var dedı. sakında cocuk doğurma dedi.
neyse aynı evın içinde hıç konuşmadan yaşıyoruz 10 gundur. bana da sosyalleş kocanı hayatının merkezı olmakdan cıkarmalısın dedi...offf bunaldım dahada ılaçın bır etkısı olmadı ...zaten hemen olmazmış.. neyse kırıp dökmesın ben böyle yaşarım...bakalım sonu nereye varacak...boşanırsan boşan dedım.sen olmayınca ölecek değilim dıye bağırdım.yuksek sese tahammul edemıyorum artıkkkk

hayır kus değilim ama guzel guzel sordu.ben de fıkrımı söyledım.zaten ıkı taraf bırbırıyle konuşmuyor.
göturmesının ne anlamı var dıye düşündum.
işte fıkır beyan etmek suç..hep onunla aynı fıkırde olacaksınız

sadece götürme mi dediniz.
bunun için kavga, kıyamet kopuyor, ağza boşanma lafları alınıyrsa cidden vay halinize.

bencede ablasına götürmesine keşke izin verseydin ne güzel izin almak istemiş senden

BENCE sakın hamile kalma adamın zulmü sna karşa iyice artar o kafasında boşanmak istiyorsa öyle böyle bunu gerçekleştirecek sakın bu evlilik kurtulur ümidiylede çocuk yapma öyle kavgalı ortamda çocuk içinde sağlıklı olmaz

bence artık otur sana uygun bir plan yap seven hiç bir eş 10 gün küs kalmaz
bu adamın sevgisi ve saygısı ayrıca tahamülü sana karşı hiç kalmamış

senin piskologlorda olmanın büyük bir payı var

boshayallersmile

bir meyve yüzünden bu hale geldiyseniz..
aslında sorun meyve değil diğer yaşananlar...

oluruna bıraktım herseyı. ve usandım.çocuk doğurmazsam bu iş boşanmaya gıdermış.bır tane çocuğum var benım.allah ömur versın yavrularımıza....

Esinin yerine koydumda kendimi, diyelimki ablamin sevdigi birseyler var bizde, bende esime azicik ablamada götüreyimmi diye sorsam....oda hayir götürme dese....galiba bende cok üzülürdüm arkadasim...:1hug:

Esin üzüntüsünü öfke ve sinir ile disariya vuruyor....bence senin götürme demen cok zoruna gitmis olmali!

Keske iki üc meyve yüzünden bu denli tartismasaydiniz....ne olacaktiki be güzelim...gönderseydin görümcenede....:teselli:

Neyse olan olmus, bence küslügü birak ve esinle güzel güzel konus...

böyle şeyler duydukça çok üzülüyorum ve korkuyorum...evlilik yaşım geldi ama bir türlü evliik kararı alamıyorum..
canım belliki meyve bahane..başka sebepler var..çözüm ne bilmiyorum ama..erkekler huylarından kolay vazgeçmiyor..umarım ilaç etki eder ,diğer arkadaşlara katılıyorum çocuk yapmama kararında çok haklısın..

ısın kötu tarafı ıçımden gelmıyor artık..çok seyler yaşadım ben.hep baskı kurdu.guzel gıyınsem mılletemı baktıracaksın kendını dıye suçlamalar neler neler.
zor ınsandır.

gülsüm sultana katılıyorum eşimde bana götürme dese bend üzülür küserdim hatta bende yemezdim çok kıymetliyse sen ye diye bence alttan alın

doğru yılların bırıkımı oldu bende.
tahammulsuzum artık.... altdan alırsam evet dersem oluyor bu ış.

her zaman kişileri alttan alırsan senden iyisi yok..
üste çıkmaya çalıştığında da senden kötüsü olmaz.
dengeyi kurmak çok önemli.
inşallah atlatırsınız bu sorunları..

ısın kötu tarafı ıçımden gelmıyor artık..çok seyler yaşadım ben.hep baskı kurdu.guzel gıyınsem mılletemı baktıracaksın kendını dıye suçlamalar neler neler.
zor ınsandır.

Evet esin anlattiklarina göre zor bir insana benziyor, lakin sende öyle pek gecimli bir insan degilmisin gibi geldi bana......benneyaptımki

Ortada hic bir sebeb yokken, hayir o meyvelerden ablana götürme demeni ben sahsen cok ters buldum.....o yüzden görümcenle küssmüsün diye sordum.:1hug:

Hicbirimiz dört dörtlük degiliz canim, evlilikte tabikide gecimsizlikte oluyor, ama bu sürekli her konuda böyleyse ve en önemlisi bosanma lafini sende esinde agziniza sakiz ettigseniz, gercektende evligin hakkinda iyi düsünmeni tavsiye ederim.

Böyle ne ömür gecer nede evlilik.

valla canım sizin derdiniz meyve falan değil tabii,
neden boşanmayı düşünmüyorsun ki cidden, şu anlattıkların baktım da
eşinin yıllardır öfke kontrolu sorunu var, tedavi olmakta istemiyodur dimi muhtemelen
senin psikolojin bozuk
doğal olarak çocuk yapmak istemiyorsun, iyide yapıyorsun
her kavgada ev kırılıp dökülüyor, küfürler, boşarım haaa tehditleri
yani bi evlilikte olması gereken hiçbişey yokki sizde
saygı yok, çocuk yok, iletişim yok, şevkat yok vs.. vs..
yani bence geleceğini tıkama, gelecek planının ne seninin? 5-10 sene sonra hayatın nerde olcak?
daha çok depresyon hapı, daha çok üzüntü daha çok kalp kırıklığı, ve diğer psikosomatik hastalıklar....
gerçi doktorunun söylediği bişey dikkatimi çekti, sana sosyalleş kocanı hayatının merkezinden çıkar demiş, çokmu fazla koca odaklı yaşıyorsun ki
tabii biz sadece senin söylediklerine göre yorum yapıyoruz
:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…