BENCE sakın hamile kalma adamın zulmü sna karşa iyice artar o kafasında boşanmak istiyorsa öyle böyle bunu gerçekleştirecek sakın bu evlilik kurtulur ümidiylede çocuk yapma öyle kavgalı ortamda çocuk içinde sağlıklı olmaz
bence artık otur sana uygun bir plan yap seven hiç bir eş 10 gün küs kalmaz
bu adamın sevgisi ve saygısı ayrıca tahamülü sana karşı hiç kalmamış
senin piskologlorda olmanın büyük bir payı var
boshayallersmile
hayır kus değilim ama guzel guzel sordu.ben de fıkrımı söyledım.zaten ıkı taraf bırbırıyle konuşmuyor.
göturmesının ne anlamı var dıye düşündum.
işte fıkır beyan etmek suç..hep onunla aynı fıkırde olacaksınız
bir meyve yüzünden bu hale geldiyseniz..
aslında sorun meyve değil diğer yaşananlar...
Esinin yerine koydumda kendimi, diyelimki ablamin sevdigi birseyler var bizde, bende esime azicik ablamada götüreyimmi diye sorsam....oda hayir götürme dese....galiba bende cok üzülürdüm arkadasim...:1hug:
Esin üzüntüsünü öfke ve sinir ile disariya vuruyor....bence senin götürme demen cok zoruna gitmis olmali!
Keske iki üc meyve yüzünden bu denli tartismasaydiniz....ne olacaktiki be güzelim...gönderseydin görümcenede....:teselli:
Neyse olan olmus, bence küslügü birak ve esinle güzel güzel konus...
doğru yılların bırıkımı oldu bende.
tahammulsuzum artık.... altdan alırsam evet dersem oluyor bu ış.
neden vermek istemediniz meyveden görümcenize ben bunu anlamadım hala
ısın kötu tarafı ıçımden gelmıyor artık..çok seyler yaşadım ben.hep baskı kurdu.guzel gıyınsem mılletemı baktıracaksın kendını dıye suçlamalar neler neler.
zor ınsandır.
kızlar nereden başlasam bılmıyorum. eşımle 10 gundur kusuz ve boyle surecek gıbı.cok sınırlı asabı ve ağzına her gelenı söyluyor. sebebı amcam bıze uzakdoğudan değisk tr de olmayan meyveler getırmış .bende eve getırdım. eşımle amcamlar küs. eşım dedıkı ablama göturuyım mı.sever böyle degışık seyleri. bende göturme dedım. o ana kadar ses yukseltmesı falan yoktu. goturme dedım dıye.actı ağzı bağırdı .kufur boşanma tehtıdı vb.
sen ıyı değılsın psıkologa gıt tedavı ol vb...ayrıca cocuk ıstıyor .bende dooğurmak ıstemıyorum. hem ıkı lafından bırı boşanmak olduğu ıçın hemde gunun bırınde boşanabılırım dıye .neyse psıkolaga gıttım.ılaç verdı. esımı de tanıyor .(yılar önce boşanmanın eşığınden dönmuştuk).kızdımı kırar doker. senın kocan böyle bır adam dedı.senın de ıçınde yoğun bır öfke var dedı. sakında cocuk doğurma dedi.
neyse aynı evın içinde hıç konuşmadan yaşıyoruz 10 gundur. bana da sosyalleş kocanı hayatının merkezı olmakdan cıkarmalısın dedi...offf bunaldım dahada ılaçın bır etkısı olmadı ...zaten hemen olmazmış.. neyse kırıp dökmesın ben böyle yaşarım...bakalım sonu nereye varacak...boşanırsan boşan dedım.sen olmayınca ölecek değilim dıye bağırdım.yuksek sese tahammul edemıyorum artıkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?