valla canım sizin derdiniz meyve falan değil tabii,
neden boşanmayı düşünmüyorsun ki cidden, şu anlattıkların baktım da
eşinin yıllardır öfke kontrolu sorunu var, tedavi olmakta istemiyodur dimi muhtemelen
senin psikolojin bozuk
doğal olarak çocuk yapmak istemiyorsun, iyide yapıyorsun
her kavgada ev kırılıp dökülüyor, küfürler, boşarım haaa tehditleri
yani bi evlilikte olması gereken hiçbişey yokki sizde
saygı yok, çocuk yok, iletişim yok, şevkat yok vs.. vs..
yani bence geleceğini tıkama, gelecek planının ne seninin? 5-10 sene sonra hayatın nerde olcak?
daha çok depresyon hapı, daha çok üzüntü daha çok kalp kırıklığı, ve diğer psikosomatik hastalıklar....
gerçi doktorunun söylediği bişey dikkatimi çekti, sana sosyalleş kocanı hayatının merkezinden çıkar demiş, çokmu fazla koca odaklı yaşıyorsun ki
tabii biz sadece senin söylediklerine göre yorum yapıyoruz
:hulya:
ya arkadaslarin anlamadigi bir sey var sorun meyve degil ufak bir sey icin kizginliklar basliyorsa demekki isin ozunde baska seyler var.. Zaten konu sahibi arkadas anlatti.. Ama hala meyve goturmesini kabul etseydin diyorlar..
Bencede deseydi keske ama demedi kabul etmeme gibi bir hakki var.. Karsiligi kufur hakaretmi olmali.. Esinizde psikologa gitsin bence.. Yoksa siz cok yipraniyorsunuz bu durumda
evett yıllardır kocam benı öyle yaşattı. evet gecınebılmek adına %99 onun dedıklerı oldu.
anahtar tasımasını bıle 5 yılda ögrettım. gıttım yerden cağırırdı benı eve uğrayacağım.eve gel dıye..gıderdım eve.anahtarını nıye almıyorsun dedığımde yıne kavga kıyamet.... işin ne kı derdi bana
evet psıkolojım bozuldu artık....
her dakıka dıken ustundeyım.eve 5 dak ondan sonra gelsem buyuk suç.bagırış cağırış.
cevap verırsem.esyaları kırar döker
su evde bır değerım olduğunu hıssetmıyorum. kac seferde dile getırdım
evet cok sınırlı artık ben de kaldıramıyorum...
evlendığımde ılk yıllar ızın almadan dışarı cıkamazdım...bebeğimle o guzel havalarada evdeydım hep...
sımdı onları astık .ama daha aşmamız gereken çok sorun var.
ıyı huyları da vardır. gezdırır tozdurur.parası varsa kısmaz bızden...ama ıste sınırlendımı yemegıde gezmeyıde burnundan getırır.gecelerıde arkadaşlarıyla yılda 1-2 sefer cıkar ancak...
ama ufacık seylerde booşanma lafı etmesi kufuru benı bıktırdı.evlılığe guvenım kalmadı.
sonra bana tedavı ol dıyor. benı bu hale o getırıdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?