Bunaldiiiiimmmmmm :(

btluznn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
4
1
88
32
Merhabalar arkadaşlar bende sizlere bir şey danışmak istiyorum erkek arkadaşımla kıskançlık konusunda sorunlarımız oluyor. Beni çok sevdiğine eminim ama beni çok bunaltiyor böyle yaparak. Mesela ben yeni işyerime geldim yaklaşık 5 aydır buradayım yeni is arkadaşlarimı faceden ekledim diye bir sürü söylendi. Sorun çıkarmak istemediğini biliyorum ardından özür diliyor falan ama her seferinde aynı şey. Ekibe çıkarken mecbur arkadaşlarımın yanında oturmak zorundayım aracta ve çalışma arkadaşlarımın %90u erkek sürekli yanında kim oturuyor ekipte kimler var bu tarz sorular. Alttan alayım diyorum ama yapamıyorum. Yapı olarak çok çabuk sinirlenen ve en ufak baskıya gelemeyen bir insanım ben ne yapacağım böyle. Onu çok seviyorum ama bu huyu beni cildirtiyor. Acaba bu evlenince sorun olur mu. Şu an büyük bir sorun değil ama acaba ilerde daha da büyür mü. Bir de sürekli benimle konuşmak istiyor isteyken konuşmuyoruz ama eve gelince sürekli ama surekli onunla iletişim halinde olmamı istiyor ve ben kendime zaman ayiramiyorum kitap okumak istiyorum mesela ama okuyamiyorum. Cunku isteyken zaten konusmuyormusuz bari aksam konuşalımmis. Ben ne yapmalıyım sizce. Hepinize coookkk teşekkür ederim şimdiden güzel tavsiyeleriniz icin...

Ne güzel işte canım kıskanması umursamamasından çok daha iyidir işten sonrada sürekli konuşmak istemesi sizi çok özlüyordur zamanla birbirinize karşı güven duygusunu kazanırsınız işyerinde yanında olamıyorya bide evlide değilsiniz ister istemez aklın başkasına kayar diye korkuyordur bencebir erkek sevdiği kızı sahiplenmeli butür duygularada girmeli çok rahat olursabu problem bence

Ben bu kadar kiskanc ve mudaheleci adamlari idare etmenin kolay oldugunu sanmiyorum. Hele fitratin kaldiramiyosa baskiyi, cok daha zor. Evlenince daha da kotu olur.

ayy ne güzel kıskanıyor seviyor diyenleri boşver kıskançlığın ileride gazetedeki 3. sayfa haberlerine taşınan boyutunu unutma o adamlar da kıskandım öldürdüm diyorlar yani bence kontrolden çıkmadan sevgilinle net olarak konuş kendini dizginlesin yoksa inan evlenince filan camdan dışarı baktırmama boyutuna gelir.

bence kıskansın bırak eger kıskanmasssa bostur o erkek onemsemıyordurr demekkı senı cok sevıyor kıı akşamları bıle ayrı kalamıyor degerını bıl sıkı sıkıya tutunn bırazzda anlamaya calıs sen kendını onun yerıne koyy ya aramasaydı ısım var deseydı sana sen ne yapardınn dımıo yuzden askının tadını cıkarrrr

burda ne ask acıları ceken arkadaslar varr sen sanslısın bırr duruma.... sevgılerr

bu kadar kıskançlık normal değil, evlenince daha kötü olur evet, ve bence sana güvenmiyor, şu ben sana güveniyorum etrafa güvenmiyorum hikayesi yalan, ayrıca senin için demiyorum ama bazı kızların hoşuna gidiyor bu derece kıskanılmak, bence o da oldukça anormal bi durum, bunda sevinecek bişey yok
bence sevgilinin öz güven sorunu var

kıskançlığın dozunda olanı güzel dozu aşarsa evlenince daha zor işiniz, tecrübeyle sabit:) kendinizden ödün vermeyin derim ben nasıl alışırsa öyle gider:)

bizim iş yerinde 10-12 erkek var, sadece bir tane kadın çalışan var bekar, sevgilisiyle tanışmıştım, bir gün bile mesai saatinde aramışlığı kıskançlığı yok, iş yerine gelmişliği yok, çünkü sevgilisine güveniyor, özgüven problemide yok belli ki

Yanina erkek oturunca ne oluyormuş?
Serviste erkek varsa ne oluyormuş?
Yani ben bu düşünce yapisindan nefret ediyorum..bunun adı çok sevmek vs değil.. altında yatan nedenler de bunlar değil...

Ve maalesef evlenince daha beter olma ihtimali yuksek..

Düşündümde öz güven sorunu olabilir gerçekten bu fiktrın üzerine düşeceğim. Teşekkürler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…