• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artık ya:(

255karya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
690
237
53
39
Merhaba kızlar hemen hemen dört yıllık evliyim. Eşim beni yemek konusunda bıktırdı. Kendisine sorsan asla yemek sevmiyormuş. Ne yapsam yermiş.. Dört yılda yemek konusunda kendime çok şey kattım.. Kendine sorsan da sıkıntı yokmuş.. Ama her yemeğe oturuşta bunun yağı fazla olmuş, çok acı., biraz daha pişmemiş yok yemeğin için de eti çok sevmem ben.. Dun artık doldum resmen tabağını sil süpür yedi tam kalkacaktı dedim bugun ki eleştirini alalım dedim gülerek dedi biraz daha pişseymiş iyiymiş.. Bu sefer ben çıldırdım. Her gün her gün bir eleştiri. Yok ben eleştiri yapmadım dedi eline sağlık dedi. Nasıl yapmıyorsun dedim hergün bişey buluyorsun dedim. Sen git dişlerini fırçalama alışkanlığı edin dedim çünkü hiç fırçalamıyor. Sana ne dedi. Senden de sigara kokuyor dedi. Oysa hergün duş alırım özellikle yatağa girmeden önce dişimi fırçalayın parfüm sıkar yatarım.. Sonra dedi sen hep övgü bekliyorsun.. Benim yapımda yok falan. Bayağı üzdü beni. Bugun çok kötüyüm

Ben eşime eline sağlık dedirtemiyorum. Beğeniyorsam yiyorum diyor. Hakkını yiyemem ama o çalışıyor ben evdeyim ve sık sık yemekleri o yapıyor hala... Eleştirsin sen de tamam de bir sonrakine daha az acı koyarım vs de. Alınma çok. Bir de dişlerini fırçalamaması fenaymış...

Konu sonunda ikinizde giydirmişsiniz. Malesef sigara vücuda yapışıyo resmen yıkansanda çıkmıyo kokusu.

Eşini de yemek konusunda duyma. Konuşsun dursun. Amaan zırt yani. Yiyomuş işte sonuna kadar. Sonrada sana takılmak istiyor herhalde.

Merhaba kızlar hemen hemen dört yıllık evliyim. Eşim beni yemek konusunda bıktırdı. Kendisine sorsan asla yemek sevmiyormuş. Ne yapsam yermiş.. Dört yılda yemek konusunda kendime çok şey kattım.. Kendine sorsan da sıkıntı yokmuş.. Ama her yemeğe oturuşta bunun yağı fazla olmuş, çok acı., biraz daha pişmemiş yok yemeğin için de eti çok sevmem ben.. Dun artık doldum resmen tabağını sil süpür yedi tam kalkacaktı dedim bugun ki eleştirini alalım dedim gülerek dedi biraz daha pişseymiş iyiymiş.. Bu sefer ben çıldırdım. Her gün her gün bir eleştiri. Yok ben eleştiri yapmadım dedi eline sağlık dedi. Nasıl yapmıyorsun dedim hergün bişey buluyorsun dedim. Sen git dişlerini fırçalama alışkanlığı edin dedim çünkü hiç fırçalamıyor. Sana ne dedi. Senden de sigara kokuyor dedi. Oysa hergün duş alırım özellikle yatağa girmeden önce dişimi fırçalayın parfüm sıkar yatarım.. Sonra dedi sen hep övgü bekliyorsun.. Benim yapımda yok falan. Bayağı üzdü beni. Bugun çok kötüyüm
Fazla yüzgöz olmuşsunuz sanki.Benim babacığım da aynıdır hep bahane bulur annemin yemeğine 30 senelik evliler düşün artık.Annem oralı olmaz pek beğenmiyosan sen yap da biz yiyelim der :)

Yerken hiç öyle görünmüyorsun diyin. Karşı tarafa saldırmak yerine bu rahatsızlığınızı dile getirseydiniz bu kadar atışmayacaktınız belki de. Açık açık kırıldığınızı söyleyin bunda bir şey yok.

Jüri gibi sen sormadan mı söylüyor, yoksa "sence nasıl tadı" dediğinde mi eleştiriyor?

Yani herkesin eli lezzetli değil, mesela ben. Dünyaca ünlü şeflerle aynı yerde aynı malzemelerle yemek yapsam bile benimki kötü olur.

Yemek kimya işi

Benim esimde ayni yemekte ne varsa bahane bulur . Biraz tuzlu olmus, yagi az olmus, acisi az olmus, az yapmissin, cok yapmissin...

Cok takilmiyorum sabrediyorum ama az kaldi bizimde bu kinu yuzunden tartismamiza...

Siz nasıl buluyorsunuz yaptığınız yemeğin tadını.Herkesin damak tadı farklıdır.Belki siz yağlı seversiniz, O az yağlı,siz baharatı seversiniz ,O sevmez.Tabii eline sağlık dese daha iyi ama,annesine dememişse ,alışmamışsa ,size de demek aklına gelmez.Bazen yemekten sonra ben söylerim ,yemeği de güzel yapmışım elime sağlık diye :KK53:Eşimin o zaman aklına gelir,eline sağlık der.Konu yemekten diş macununa ,sigaraya gelmiş:olamaz:İkiniz de altta kalmak istemiyorsunuz anlaşılan .:KK69:

Jür
Jüri gibi sen sormadan mı söylüyor, yoksa "sence nasıl tadı" dediğinde mi eleştiriyor?

Yani herkesin eli lezzetli değil, mesela ben. Dünyaca ünlü şeflerle aynı yerde aynı malzemelerle yemek yapsam bile benimki kötü olur.

Yemek kimya işi
jüri.. İşte aynı kelimeyi ben de kullandım. Ben sormadım o söyler.. Bıktırıyor

Yerken hiç öyle görünmüyorsun diyin. Karşı tarafa saldırmak yerine bu rahatsızlığınızı dile getirseydiniz bu kadar atışmayacaktınız belki de. Açık açık kırıldığınızı söyleyin bunda bir şey yok.
Ben daha önce çok söyledim lütfen yapma üzülüyorum diye.. Ama anlamadı devam etti.. Sonu böyle oldu

Yemeğini bitirdikten sonra afiyet olsun de her defasında. Takmaya değmez

Huysuz erkek çok zor. Benim eşim de yaptığım yemeğe pek kusur bulmaz çünkü o yemeği komple sevmez! Kabak dolması yemez, bamyayı nohutsuz kabul etmez, salçayla pek başı hoş değildir, daha doğrusu sulu tencere yemekleri ile bir sorunu var kendisinin! Ne pişireceğimi şaşırdım artık! Yine eskiye nazaran alıştı, yiyor biraz ama benim geçirdiğim cinnetlerin de etkisi var tabii. İnsan hergün kebap yer mi :KK11:

konuyu nerden nereye getirmissiniz.begenmedigi zman yeme yada kendin yap demeniz yeterli.ayni durumu yasiyorim cunku baharat ayarinda beceriksizim esim bunu yuzume soyledgnde zoruma gidiyo iyi yeme git annende ye diyorum ama bidahakinda dikkatli olmaya calisiyorum.adam zaten silmis supurmus tabagi biside dememis neden aranmissinizki.yanlis.zamanda soylemissiniz soylemeniz gerekeni.ayrica yemekten dis fircalama konusuna nasil gelebildnizki.esiniz sonucta onu rencide etmissinz.karsilgnda oda saygszca konusmus .butun bunlar durduk yere olmus resmen.

8 senelik evliyim,evlendiğim ilk yıllarda kendini Vedat Milor sanan eşim miss gibi yemeklere mutlaka bir kulp bulurdu.Çok yağlı,az yağlı,çok kuru,çok sulu,tuzu az,baharatı çok,az pişmiş,çok pişmiş...bir gün tepem bir attı tabağındaki yemeği tencereye geri boşalttım,tekrar alamasın diye de içine musluktan su doldurdum.Yemek zorunda değilsin git dışardan söyle diye de haşladım.Artıkyapmıyor ama hala bi memnuniyetsizlik var.

Back
X