Bunaldım artık..

Hasta çocuk 5 yaşında sürekli annesini yanında istiyor başka hiç kimseyi istemiyor.

Kemoterapiden başka bişey yapmıyorlar çünkü nakil gerekecek bir durumu yok ilaçla atılabilecek durumda. Çok kötü durumda değil şükür..

Zor bir hastalık Allah şifasını versin ama sizin evinizi otel sizi de hizmetçi gibi kullanıyorlar.Uzaktan gelse böyle bir durumda anlayış zaten gösterilir.Ama yan binada kendi evi varken evine gitmeyip sizde kalması bana bunu düşündürdü..
Ailenizin yanına giderken eltinizin kızını neden aldınız,yalnız gitmek istiyorum diyemediniz mi ?
Ayrıca diğer kardeş de gelmiş askere gidene kadar yerleşmiş,bunların kendi evleri yok mu,sizden önce nerede kalıyorlarmış?
Bu ailenin zihniyeti hoşuma gitmedi,siz de onlara karşı bence pasifsiniz.

Canım benden önce eltim eşime ve küçük kaynıma bakmış 10 yıl kadar. Şu an ki düşünceleride elyi kişissi baktı o kadar edatpc6 da bakmak zorunda. Kv. Ve kp köyde yaşıyorlar kaynım ve eşim ortak iş yapıyor. Bu durumda pasif olmayıp ne yapılabilir soruyorum git evinde kal denilmiyor kendiside gidip kalmıyor..

Eltin esine baktiysa kafalar bu yapida demek ki. Eski kafali bir aileye dusmussunuz. Normali elti hastaneden cikamiosa kayinvalideniz ya da eltinizin annesnin arada gelmesidir. Haydi hic kimse gelmedi arkadaslarin dedigi gibi yemekten yemege gelsinler size

Kadina deger vermeyen bir aile

Gelin değil sanki bakıcı alıyorlar..Doğuruyorsa bir zahmet kendi çocuğuna da baksın..
Siz bakmak zorunda değilsiniz,ama şu durumda sakin kalmanız da fayda var tabi..
İlerleyen dönemlerde ama lütfen kendinizi daha fazla kullandırmayın.

evet senin canını sıkan durum bu aslında nankörlük ve uslup bozukluğu.. bu konuda haklısın. ama başka çaren yok. en ufak bi şey desen nerelere çekerler konuyu. sabret derim.. selamete çıkarsın inşallah

Önce sizi suçlayacaktım İnanın ama yan binada oturuyorlar demişsiniz şok oldum
Üstelik 7 Aydır bir teşekkür bile edilmemiş size eltiniz tarafından ! bu da bir saçmalık
Elbette gidin denilmez git denilmez ama size de yazık ya bilemedim ki ne yapılır Allah yardımcınız olsun
Bence duaya asılın bol bol dua edin ettirin ki hasta yavru bir an evvel iyileşsin evli evine köylü köyüne dönsün sizin yaptığınızı da onlar bilmese de Allah bilsin inşallah

bedava aşçı ve hizmetçi bulmuşlar,
adam evinde kalsın çocuğa bakılır.
koca herifin ne işi var sizin evinizde, eşinize bastırın rahat edemiyorum diye,
kazık kadar olmuş, evlenip çocuk yapmayı biliyor da evde tek mi kalamıyor? deli mi ne...

hizmetinizi bırakamıyolar demek ki. git başımdan nedir ya. hastalıksa hastalık herkesin bi düzeni var. eşinle konuş tejrar tekrar.

Sizi çok iyi anlıyorum benimde görümcem ailece iki kışı bizde geçirdiler yaz mevsiminde de her gün yemek yemeye bize gelirlerdi biz zaten kv kp kalabalığız bende yeni evliyken hiç yalnız kalamadım ama sonra eşime ya siz konuşun ya da ben konuşurum dedim yine geliyolardı ama sadece anneyi görmeye.
Nasıl bunaldığınozı hatta duvarların bile üstünüze geldiğini tahmin ediyorum Allah yardımcınız olsun bu konuyu eşiniz söyleyemez ama aileden başka biri söylese artık evinize geçin kaç ay oldu diye. Minik yavruya da Rabbim şifa versin.

Eşinizin abisinin sizlere saygısı yok anladığım kadarıyla, misafir neticede o evde.. siz idare edebildiğiniz kadar etmişsiniz.yaz döneminde geçsinler evlerine madem.
Allah şifa versin ama bu iyice kendine baktırmak olmuş.
Ben hiç hoş görü göstermez asabildiğim kadar surat asar tavır koyardım.
İş eşinizde bitiyor. Tabi ki sizin evinizde nereye yatacağını size soracak..
Onları rahatsız edecek şekilde akşamları misafir vs çağırsanız. sizin arkadaşlarınız filan ?
sıkılır belki...

Zor bir durum Allah her iki tarafa da sabır versin.Herhalde eltiniz sürekli hastanede çocuğun yanında kalmak zorunda olduğu için kaynınız sizde kalıyor.Yemek,temizlik vb sıkıntı olur diye kalıyorlar sanırım.Bir süre daha idare edin.Umarım tez zamanda çocuğa bir şifa bulunur.
Allah korusun çocuklarını kaybetme korkusu onların da ruh sağlığını bozmuştur.Bu yüzden ters hareketleri olabilir.
Yarının bizlere neler getireceği belli olmuyor maalesef.Biraz daha sabredin.

Kaç defa eşimle konustum git diyemem ben diyor. Kv kp zaten hiç diyemez onların işlerine geliyor evlatlarına bakılıyor. Bir kendi kocama çocuğuma bakmak var birde başkasının kocasına çocuğuna bakmak var tamam ilk 5 ay mecburiydi ama keyfiye döndü artık.. çok bunaldım gercekten

Evet aynen bu şekilde bana mecburmuşum gibi davranmaları zoruma gidiyor.

Siz durumu aslında anlıyorsunuz makul bir şekilde hareket edelim istiyorsunuz ama eşiniz vicdan yapıp olmaz diyor. Kanser tedavisi çok zor bir süreç moraller bozuk, ümitle hüsran arasında sürekli iniş-cikis...
Eşinizle mümkünse kısa bir tatile gidin belki o süreç zarfında kendi evlerine geçerler sizde tatilde de olsa eşinizle başbaşa kalmış olmanın tadını çıkarırsınız.

Başka bir şehirde otursalar da sizin olduğunuz şehirde tedavi olsa kalsınlar derim de yan binada oturuyorlarsa evlerine de gidebilirler. Çok haklısınız bence, sizi kullanmak olmuş bu. İhtiyaç olduğunda yardım edersiniz zaten ama sürekli sizde kalmaları saçma

Valla çok iyi olur aslında ama dediğiniz gibi moraller bozuk olduğu için tatil falan düşünmüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…