Bunaldım artık...

tgce_1994

18.03.2014 ~
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2011
7.844
16
108
Arkadaşlar beni önceki konularımdanda biliyorsunuzdur sevgilimle aramızda güven sorunumuz var.
Özelliklede o bana hiç güvenmiyor bazı şeylerden dolayı.
Bugün kavga ettik.
Benim dershane sınavım vardı bende her zaman haber veririm sevgilime söylerim ama bugün vermedim direk sınava gittim 1 buçukta başladı 3 buçukta çıktım.
Telefonumu kapatmıştım oda mesaj atmış baya bi sonra açınca gördüm ve sınavda olduğumu şimdi çıktığımı söyledim.
Bana kızdı neden haber vermedin bana daha önce olsa 2-3 gün öncesinden söylerdin tek bi mesaj bile atmadın dedi.
Evede 5 buçukta geldim hava karardı diye sürekli aradı durdu çok bunalttı.
Şimdide aradı beni tuğçe doğruyu söyle naptın o dershanedeki çocuklarlamı buluştun bak doğruyu söyle bişey demiycem içime doğdu yanlış bişey yaptın bugün falan diye saçmaladı hayır yapmadım diyorum anlamıyor bi türlü ve telefonda bağırdı çok sinirliydi yalan söylüyosun bana doğruyu söyle diyorum diye.
Bende çok bunaldım ve telefonu kapattım.

Neden böyle yapıyor ya.
Hiç bişey yapmadım ben.

canım senin miydi o konu yılbaşı gecesi sevgilisi abisiyle buluşcaktı eğer o konunun sahibi sensen sevgiline artık bi dur de herşey onun kafasına göre olmaz

Ağzından laf almaya calısıyo yanlıs bısı yaptınmı diye kontrol ediyo seni besbelli benimkide beni sıkıntı basıyo sen bana yalan söylüyosun bı konuda der gerçeği öğrenmek için:)

canım senin miydi o konu yılbaşı gecesi sevgilisi abisiyle buluşcaktı eğer o konunun sahibi sensen sevgiline artık bi dur de herşey onun kafasına göre olmaz

Evet bendim o.
Dur demek değilde neden böyle yapıyor doğruda söylesem inanmıyor.s

bilemiyorumda senin ona gösterdiğin hoşgörüyü o sana göstermiyor.. durduk yere mi güvenmiyor..belkide kendisi yalan söyleyen biri herkesi kendi gibi sanıyor
ama yok değil diyosan otur konuş neden güvenmiyosun de

Son düzenleme:
Ağzından laf almaya calısıyo yanlıs bısı yaptınmı diye kontrol ediyo seni besbelli benimkide beni sıkıntı basıyo sen bana yalan söylüyosun bı konuda der gerçeği öğrenmek için:)

Neden böyleler bunlar ya.
Gerçekten çok bunalttı sen o dershanedeki çocuklarla buluşup bi yere oturdunuz demi diyor saçma saçma düşünceler.
Bide bağırdı telefonda.
Bana yalan söyleyip söylemediğini bilirim ben alttan alıyorsun demekki gerçekten bişey yapmışın diyor ne yapcağımıda şaşırdım.s

bilemiyorumda senin ona gösterdiğin hoşgörüyü o sana göstermiyor.. durduk yere mi güvenmiyor..belkide kendisi yalan söyleyen biri herkesi kedi gibi sanıyor
ama yok değil diyosan otur konuş neden güvenmiyosun de

Dün bi konuda ben alttan almamıştım oda şimdi sen dün alttan almadın bende almıycam dedi.
Durduk yere değilde bi kaç bişey olmuştu hala onları büyütüyor dershaneden çıkışımda 3-4 erkeğin içinde konuşurken gülerken görmüştü falan.

Dün bi konuda ben alttan almamıştım oda şimdi sen dün alttan almadın bende almıycam dedi.
Durduk yere değilde bi kaç bişey olmuştu hala onları büyütüyor dershaneden çıkışımda 3-4 erkeğin içinde konuşurken gülerken görmüştü falan.

canm 18 yaşında mı sevgilin benimde o yaşta erkek kardeşim var çok dengesiz kendi bile bilmiyo napmaya çalıştığını ergenliktende olabilir

Napıyım nasıl davranıyım bilemiyorumki.
Alttan almamda normal konuşmam siniri geçsin diye bağırıp çağırsam dahamı iyi olur anlamadım.
Şu güven sorunu bi bitse artık.

Napıyım nasıl davranıyım bilemiyorumki.
Alttan almamda normal konuşmam siniri geçsin diye bağırıp çağırsam dahamı iyi olur anlamadım.
Şu güven sorunu bi bitse artık.

canm anlat ona sadece onu sevdiğini başkasını istemediğini falan boşa üzme beni ben seni seviyorum de

canm anlat ona sadece onu sevdiğini başkasını istemediğini falan boşa üzme beni ben seni seviyorum de

Anlasa bi.
Ben en son bunalıp telefonu kapatmıştım.
Şuanda ben mi aramalıyım yoksa onun aramasınımı bekliyim hem siniri geçmiş olur diye ?

canım tepkini anlasın bence o aradığında veya mesaj attığında cevap ver ve bu sorununu dile getir bu bana karşı olan güven sorunun ilişkimizi zedelemekten başka bi işe yaramaz de ben sadece seni seviyorum ve senden başkası umurumda olmaz de sıkma canını hallolur mutlaka

canım tepkini anlasın bence o aradığında veya mesaj attığında cevap ver ve bu sorununu dile getir bu bana karşı olan güven sorunun ilişkimizi zedelemekten başka bi işe yaramaz de ben sadece seni seviyorum ve senden başkası umurumda olmaz de sıkma canını hallolur mutlaka

Onun aramasınımı bekleyim sence ?

canım sen kaç yaşındasın ki bu kadar sıkıntı çekiyorsun? sizin en laylaylom olma zamanınız ve yaşananlara bak. bence arama bir süre. bekle. sonra sakin sakin konuş. senin geleceğin var sonuçta onu düşün öncelikle böyle dışardan etkilere takılma. eğer sana güvenmiyorsa uğraşmaya değmez inan. ona bunu dile getir uygun bir dille ve duygularını anlat ama o aradığında çünkü konuşmak ve dinlemek isteyen o olacak sen değil o zaman sesini duyurabilirsin

canım sen kaç yaşındasın ki bu kadar sıkıntı çekiyorsun? sizin en laylaylom olma zamanınız ve yaşananlara bak. bence arama bir süre. bekle. sonra sakin sakin konuş. senin geleceğin var sonuçta onu düşün öncelikle böyle dışardan etkilere takılma. eğer sana güvenmiyorsa uğraşmaya değmez inan. ona bunu dile getir uygun bir dille ve duygularını anlat ama o aradığında çünkü konuşmak ve dinlemek isteyen o olacak sen değil o zaman sesini duyurabilirsin

18 yaşındayım.
Öyle tabiki ama hayatı şimdiden o kadar ciddeye almaya başladımki.
Derslerim konusunda bi problemim yok ama kafama takıyorum tabiki.
Kendimi onun yerine koyuyorum bazen anlayabiliyorum fakat bazende çok bunalıyorum bu saçmalıktan.
Haklısınız onun aramasını beklemeliyim o zaman.

ahh ah bende de vardı böyle bi tane
bizde mi sorun var onlara güven duymayı öğretemedk yoksa onlar gerçekten paranoyak mı
bnmkide sürekli kafasında bşiler kurardı inanırdı onlara. yapmadım etmedm yok öyle bşi desemde inanmazdı.
sende oluruna bırak canım. bi süre uzak dur nasıl olsa gelip neden böylesn dye soracak. o zaman sıkıldım artık bana güven duymamandan.bu konuyu konuşp halledelim de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X