Bunaldım artık...

canım o sürekli öyle şüpheci yaklaştığı için sende bi zaman sonra böyle oluyosun ister istemez bence sanmıyorum başka bir yere gideceğini :31:

Bunu nasıl öğrenebilirim ki ? Doğru olup olmadığını gerçi her zamanda böyle takip edememki.
Çok kötü bi durumdayım...

canım sürekli takıldığı heryere birlikte gittiği bir arkadaşı var mı??

Var said diye.
Oda benim arkadaşımla çıkıyor 9-10 aydır.
Antalyada okuyor ama şuanda burda hatta onlarda vardı bugün yanımızda.
Onunla beraber bide 2 arkadaşıyla beraber gitcekler havuza.
Hepsini tanıyorum aslında.

Arkadaşlar beni önceki konularımdanda biliyorsunuzdur sevgilimle aramızda güven sorunumuz var.
Özelliklede o bana hiç güvenmiyor bazı şeylerden dolayı.
Bugün kavga ettik.
Benim dershane sınavım vardı bende her zaman haber veririm sevgilime söylerim ama bugün vermedim direk sınava gittim 1 buçukta başladı 3 buçukta çıktım.
Telefonumu kapatmıştım oda mesaj atmış baya bi sonra açınca gördüm ve sınavda olduğumu şimdi çıktığımı söyledim.
Bana kızdı neden haber vermedin bana daha önce olsa 2-3 gün öncesinden söylerdin tek bi mesaj bile atmadın dedi.
Evede 5 buçukta geldim hava karardı diye sürekli aradı durdu çok bunalttı.
Şimdide aradı beni tuğçe doğruyu söyle naptın o dershanedeki çocuklarlamı buluştun bak doğruyu söyle bişey demiycem içime doğdu yanlış bişey yaptın bugün falan diye saçmaladı hayır yapmadım diyorum anlamıyor bi türlü ve telefonda bağırdı çok sinirliydi yalan söylüyosun bana doğruyu söyle diyorum diye.
Bende çok bunaldım ve telefonu kapattım.

Neden böyle yapıyor ya.
Hiç bişey yapmadım ben.

kullanıcı isminde yazan 1994 doğum yılınsa...
daha şimdiden erkeklerle diyalog bu şekle vardıysa..
çekeceğin/çektireceğin var yavrucuğum.

Var said diye.
Oda benim arkadaşımla çıkıyor 9-10 aydır.
Antalyada okuyor ama şuanda burda hatta onlarda vardı bugün yanımızda.
Onunla beraber bide 2 arkadaşıyla beraber gitcekler havuza.
Hepsini tanıyorum aslında.

bak canım bence içindeki kuşkuyu gidermek istiyorsan şunu dene derim
şimdi bunlar havuzdayken ya telefonlarını kapatacaklar yada yanlarında olmayacak dimi
bu çocuklardan birini özel numaradan ara bakalım telefon kapalıysa veya cvp vermiyorsa mutlaka havuzdalardır
bilmiyorum aklıma bu geldi bi dene istersen:26:

bak canım bence içindeki kuşkuyu gidermek istiyorsan şunu dene derim
şimdi bunlar havuzdayken ya telefonlarını kapatacaklar yada yanlarında olmayacak dimi
bu çocuklardan birini özel numaradan ara bakalım telefon kapalıysa veya cvp vermiyorsa mutlaka havuzdalardır
bilmiyorum aklıma bu geldi bi dene istersen:26:

Evet telefonunu kapatmaz ama yanında olmaz.
Ama arkadaşının numarası yok bende maalesef onun sevgilisinin numarası var kız arkadaşımın yani.
Ondanda numarasını istesem olmaz herhalde dmi ?
Sevgilimi arasam özelden benim olduğumu anlarmı ?

Evet telefonunu kapatmaz ama yanında olmaz.
Ama arkadaşının numarası yok bende maalesef onun sevgilisinin numarası var kız arkadaşımın yani.
Ondanda numarasını istesem olmaz herhalde dmi ?
Sevgilimi arasam özelden benim olduğumu anlarmı ?

evet canım anlar mutlaka sakın arama:19: kıza söyle o zaman benim içim rahat değil caım sen bi şekilde öğrensen gerçekten gidip gitmediklerini diye :34:

sevgilin aynı benmiş canım :))
ben de çok korkuyorum onun kızlarla takılmasından o yüzden hep haber vermesini istiyorum biyere giderken.
ona güven vermek için yapman gereken onun senin ne kadar önemli olduğunu hissettirmen.

sevgilin aynı benmiş canım :))
ben de çok korkuyorum onun kızlarla takılmasından o yüzden hep haber vermesini istiyorum biyere giderken.
ona güven vermek için yapman gereken onun senin ne kadar önemli olduğunu hissettirmen.

Aslında tek sevgilim değil bende 2 gündür öyle olmaya başladım.
Son yazdıklarımı okursanız daha iyi anlarsınız :)

bence siz oturup derslerinize çalışın.size böyle davranan birinden hayır gelmez

kafanızı -acaba neden böyle yapıyor- sorularıyla meşgul etmek yerine ne yapsamda netlerimi yükseltsem diye düşünseniz?

boş işler bunlar....

bence siz oturup derslerinize çalışın.size böyle davranan birinden hayır gelmez

kafanızı -acaba neden böyle yapıyor- sorularıyla meşgul etmek yerine ne yapsamda netlerimi yükseltsem diye düşünseniz?

boş işler bunlar....

Sizin için boş olabilir bende gerektiğinde derslerimede bakıyorum gerektiğinde sevgilimede.

Back
X