• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldım artık!

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Ya kızlar boşandım malum, hayatım yolunda elhamdülillah. Mutluyum sanki hiç ben yaşamamış gibiyim. Ama hayatımda herkes sürekli acıyan bir yüz ifadesiyle "keşke olmasaydı" yok efendim "biz demiştik" deyip duruyorlar. Ben atlattım geçti diyorum. "Öyle ama işte. Keşke olmasaydı. Yon önceden şöyle iyi bi kızdın şimdi böyle oldun." bilmem ne. Sanki namussuzluk yaptım. Karakterimi aldırdım. Var mı böyle bir şey Allah aşkına ya. :20::20: Takmayayım diyorum ama her dedikleri içime oturuyor. Napacağım ben bunlarla? :25:

mutlu olmanıza cok sevindim .. :ssz:
hayatta herşey nasip,kısmet ..:ssz:
mutluyum cok sükür deyip geçeceksin ..:51:
herkes ağzı olan konuşur bizim milllet .. :45:

mutlu olmanıza cok sevindim .. :ssz:
hayatta herşey nasip,kısmet ..:ssz:
mutluyum cok sükür deyip geçeceksin ..:51:
herkes ağzı olan konuşur bizim milllet .. :45:

diyorum hala da yok işte öyle değil ama diyorlar. inanır mısınız geçen sene psikoloğa gittim anlattım yaşadıklarımı. sonra ben adamı teselli etmek zorunda kaldm :1: benden başka herkes üzülüyor bana :18:

Ya kızlar boşandım malum, hayatım yolunda elhamdülillah. Mutluyum sanki hiç ben yaşamamış gibiyim. Ama hayatımda herkes sürekli acıyan bir yüz ifadesiyle "keşke olmasaydı" yok efendim "biz demiştik" deyip duruyorlar. Ben atlattım geçti diyorum. "Öyle ama işte. Keşke olmasaydı. Yon önceden şöyle iyi bi kızdın şimdi böyle oldun." bilmem ne. Sanki namussuzluk yaptım. Karakterimi aldırdım. Var mı böyle bir şey Allah aşkına ya. :20::20: Takmayayım diyorum ama her dedikleri içime oturuyor. Napacağım ben bunlarla? :25:

Bizim türk kadınları boşanmayı beceremedikleri için boşanını eziklemeye çalışırlar..
Kompleks yani..
Eminim bunu diyenler 30-35 yaş üstündekilerdir..
Çünkü son 5-6 yıldır kadınlar kendi istekleri üzerne boşuyorlar eşlerini..
Bunada bi çok kadın cesaret edemiyor diye içlerine oturuyor..
Ben bu halimden memnunum olmayn varsa konuşmasın benimle deyin
Herşeye muhalefetler yaa

Kime ne ya??

Sizin hayatinizdan kime ne?

Mutluysaniz, huzurluysaniz insanlar neye carcar ediyor? Onlara mi kalmis keske , bilmem ne demek. Mutlu huzurlu bir insanin bile huzurunu kacirmayi basarmislar, helal olsun.

diyorum hala da yok işte öyle değil ama diyorlar. inanır mısınız geçen sene psikoloğa gittim anlattım yaşadıklarımı. sonra ben adamı teselli etmek zorunda kaldm :1: benden başka herkes üzülüyor bana :18:

elalemi bosverin :ssz:
hayatınızın tadını cıkarın :51:
mutlu günler :3:

Back
X