Bunaldım artık

Zaman lazım lütfen az sabredin,bende yaşadım,eşinize yansıtmayın...arada disari ,çıkın onlar gelmeden siz onlara gidin,biraz kalin eşiniz aksam gitmek isterse," biz uğradik "deyin,zamanla gelmiyorlar,düzen oturuyor,kayninizda evlenip,çocuk olursa,siz unutulursunuz ,benim gorumcenin cocugundan sonra pabucum dama,ha üzüldümmü?

Umarım öyle olur.. Ama yani sanki ben sabrettikçe bişrşey demedikçe daha da abartıyorlar

Onlara fırsat vermeden şuraya uğrayacağım,hastaneye gidicem ben de tam size bırakacaktım de.Sade kendileri ilgilensinler dayanamaz zaten.

kendine baba mı dedirtiyor?
Daha kızım konuşamıyor ama kendine baba demesini öğretmeye çalışıyor babam babam diyor sürekli .. rahatsız oluyorum ..eşimde söyledim nolcak bizde dedemize baba dedik hep dedi ben istemiyorum dedim..

Konuşmamdan sonra yine aynı babam diye severken eşim farketti kendide sanırım rahatsız oldu niye baba diyorsun çocuğun kafası karışcak dedi. Sadece o gün dede oldu .. önemsemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…