Hayır canm altlı üstlü oturmuyoruz..Altlı üstlü oturuyorsanız, çok yakın oturuyorsanız, sen çok yumuşak yüzlüysen bunların olması doğal
Hiç birşeydemiyor, onun için her şey normal kafaya takmıyor bu gibi şeyleri.Eşiniz ne diyor bu duruma ?
O zaman da oğullarını doldurur bunlar bu gelin ne böyle gezip duruyor sokaklarda az söyle otursun biz torun seveceğiz filan derler belli....Şu gün buraya gidicem bu gün evde yokum de. Sürekli geziyor sansınlar. Bunaldım evde olmaktan gezicem çocuğumla de. Anlarlar heralde.
Bilmiyorum işe yararmı küçük bir yerde kalıyoruz. Nereye gidiyorsun, kime gidiyorsun derler gibi geliyor.Şu gün buraya gidicem bu gün evde yokum de. Sürekli geziyor sansınlar. Bunaldım evde olmaktan gezicem çocuğumla de. Anlarlar heralde.
Öyle bişey yapacaklarını sanmıyorum başka konularda gerçekten bir sorunumuz yok. Bu konudada düşüncesizlik ediyorlar yada işlerine gelmiyor gibi geliyor. Ama ben bu durumu değiştirmek istiyorum artık.O zaman da oğullarını doldurur bunlar bu gelin ne böyle gezip duruyor sokaklarda az söyle otursun biz torun seveceğiz filan derler belli....
Bence eşinizle konuşunHiç birşeydemiyor, onun için her şey normal kafaya takmıyor bu gibi şeyleri.
Nereye çıkacağımki küçük bir yerdeyim ve ben burayı sevmiyorum. Mecburen kalıyorum. Herkes birbirini tanıyor sayılır bu yüzden nereye kimle gidiyorsun yaknızsan bende geleyim senle laflarını duyacağıma eminim .Al çocuğunu çık dışarı hergün. Hem çocuğunla vakit geçirmiş olursun, hem sabah akşam onları görmekten kurtulursun
Bu akşam son, söylemeyi düşünüyorum zaten.Bence eşinizle konuşun
Belki faydası olur.
Bilmiyorum işe yararmı küçük bir yerde kalıyoruz. Nereye gidiyorsun, kime gidiyorsun derler gibi geliyor.
Evet doğru laf yapmaları muhtemel.O zaman da oğullarını doldurur bunlar bu gelin ne böyle gezip duruyor sokaklarda az söyle otursun biz torun seveceğiz filan derler belli....
Bilmiyorum söyliycem bakalm inşallah anlar yani, ama anlasa bile beni eşimin ailesine bu konuyla alakalı birşey diyebileceğini zannetmiyorum.Lanet durumlarrrrmaalesef bende haftanin iki gunu muhakkak onlardaym dedigin gibi cocugum var bu sene devamli getirin ozledik diyolar benim odun kocam da hadi hazirlan annemlere gidiyoruz cocugu ozlemialer diyo  3 sene evliyim vallahi esimle hicbir tartismam olmuyo hep bu ailesi yuzunden birbirimize giriyoruz ben naptiysam adam edemiyorummmmm sizinkide duzelmez maalesef dirwk ne o ailemi sevmiypsun bilmem neneneeee
Ya kaynım var o bile daha düşğnceli. Ay .... diyorki anne abimlere fazla gitmeyin böyle ben askere gidince flnda korkuyorum diye zırt pırt gitme bunaltmayın rahat borakın az diyor' gülüyor. Bende yorum yapmıyorumEvet doğru laf yapmaları muhtemel.
Onlar gelince sadece otur somurtuk ol ne oldu derlerse birsey olmadı de keyifsiz gibi görün. Ay ne önerilir bilemedim insan az düşünür yahu zırt pırt gitmeyelim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?