- 22 Şubat 2016
- 489
- 346
- 23
- Konu Sahibi CamdanKalp
-
ödeyecem dedi ben yok dedim ama bari o üstüme gelmeseNişanlın maddi olarak yardım edemiyor mu ? Bir faturanı bile ödeyemiyor mu ? Aramıyorsun diye sitem edeceğine...
Nişanlın kredi borcunu da telefon borcunu da kapatsın. Böyle dandik bir adamla evlenmek istediğine emin misin??
Nişanlın biraz yükünü hafifletebilir sonuçta müstakbel eşiniz
anlatsam bilmiyorum şimdiden ev içi sorunlarımı anlatmak istemiyorum ilerde ne olur ne olmaz. teşeron firma bazılarına 2 maaşı geçen oldu yatmayalı diyorum para bekliyorlarmışBu zaten yok demekle olmaz ki. Benim sevgilim faturamı ödedi bi kere haberm bile olmadı. Ben hayır dediğim halde. En azından üstüne neden aramıyosun demeseymiş iyiymiş.
Bir de alıp karşınıza anlatsanız bunları hep bak böyle böyle her şey birikti biraz anlayışlı ol bu ara diye. Ayrıca iş yeriyle ilgili yapabileceğiniz bişry yok mu neden geç veryorlar paranızı.
ödeyecek oldu ben istemedim askerlik için para biriktiriyor o yüzden ama böyle demesi sinir etti saçma yaninişanlını nişanlın olarak hayatında tutmak istediğine emin misin?
seven insan gider faturayı öder ya liseli gibi arkadaşlarınızdan aramanızı mı istiyo bi de utanmadan.
Evlilik iyi gün ve kötü gün içindir. Nişanlının durumunu düşünmüyor olmalı düşündürücü. Evlilik maddi değil, manevi temeller üzerine kurulmalı bence. Kendisine, biz bir hayatı paylaşacağız, sence bana destek olman gerekmez mi? demelisin.Sanırsam biraz içimi dökmem gerek ve buradan başka içimi dökeceğim kimsem yok. İşim, aile hayatım, nişanlım ve ailesi hepsi üzerime geldi. Sanki hepsi sözleşmiş gibi. İşle ilgili 1,5 ay oldu hala maaş alamadım kredim ve kredim kartım ikinci borçları gelince aramaya başladılar yasal takip e girecek diye. Anne baba maddiyat yüzünden kavga ettiler bir de bunlar yetmezmiş gibi annemin aldığı maaş çalıştığı yerde çalındı. Ödenecek yerler vardı onlarda kaldı. Nişanlım dersen ayrı bir alem faturayı ödemeyince hattım kapandı ve bunu bildiği halde arayıp e sen beni niye aramıyorsun hiç diyor nedenini bildiğini söylüyorum arayacak olsan arkadaşlarından ararsın diyor. Annesi de beni niye aramıyor diye sitem ediyormuş. Halbuki geçen cumartesi konuştuk. Sinirden ağlayacağım ya ama ağlayacak müsait yerim yok.
düşünüyor mu düşünmüyor mu onu bende anlamıyorum bazen saçma tepkler veriyor bunu gülerek söylüyor ama ben bunaldım artık bu kadarını söylemedimEvlilik iyi gün ve kötü gün içindir. Nişanlının durumunu düşünmüyor olmalı düşündürücü. Evlilik maddi değil, manevi temeller üzerine kurulmalı bence. Kendisine, biz bir hayatı paylaşacağız, sence bana destek olman gerekmez mi? demelisin.
"Böyle davranarak beni incitiyorsun" de. Hala aynı şekilde davranmaya devam ederek, problemini paylaşmıyorsa bir malla evlendiğinden emin olabilirsin.düşünüyor mu düşünmüyor mu onu bende anlamıyorum bazen saçma tepkler veriyor bunu gülerek söylüyor ama ben bunaldım artık bu kadarını söylemedim
ona dikkat edeceğim bakalım"Böyle davranarak beni incitiyorsun" de. Hala aynı şekilde davranmaya devam ederek, problemini paylaşmıyorsa bir malla evlendiğinden emin olabilirsin.
işte ben onu düşünüyorum az da olsa beni düşünseNisanlisi askere gitcekmis parasi varmi bakalim
aileminde durumu kötü babam eve para vermiyor annem çalışıyor asgari ücretle onu daçalıştığı yerde çalmışlar.ailen azıcık yardımcı olmalı sana
zaten 1 sene var daha onaOlur bazen oyle. Her sey ust uste gelir.
Sana tek tavsiyem nisanlindan tam emin olmadan ve su sorunlari atlatmadan dugun yapma zira nikahta keramet de olsa evlilik zor is
evleneceğim diye başına bela açacak.Olur bazen oyle. Her sey ust uste gelir.
Sana tek tavsiyem nisanlindan tam emin olmadan ve su sorunlari atlatmadan dugun yapma zira nikahta keramet de olsa evlilik zor is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?