bunaldım, ben artık ben olamıyorum...

Neden takdir beklediğinizi anlamadım. Sizin özel olarak yaptiginoz bir şey var mı sanki herseyi esiniz yapıyor gibi
neticede ben de çalışıyorum ve bu yardımlar ortak hesabımızdan gidiyor. onların düğünde yaptıkları borçlar benim altınlarımla ödendi. sadece bunlar da değil mesela görümcem arıyor eşim çalışmıyor kızımı dershaneye gönderemiyorım diyor ben de ona dershane parası yapsın diye bi miktar para yolluyorum sonra öğreniyorum ki çocuk dershaneye gitmiyor. neden göndermedin diyorum okumaz bu aklı başka şeylerde diyo. sonra öğreniyorum ki altı tane güne girmiş kadın vs. vs.

Allah askina yillar once dagilmis gitmis aileleri, herkes kendi basina baska baska aileler olusturmus duzine duzine cocuk yapmislar, sizde su tablodan bir araya gelip sizi gelin yerine koymalarina gerekli ilgiyi gostermelerini mi beklediniz. Adamlarin kac tane ayri cocuklari daha var hele hele o babasinin umrunda bile olmuyordur yillar once bebekken birakip gitmis yani.

Annesine gelince yeniden evlenmis baska cocuklari olmus, hicbir geliri yok biz bakiyoruz dediniz diger babadan olan erkek kardes kac yasinda neden annesine bakmiyorda siz bakiyorsunuz, ayni sekilde diger oz erkek kardesi neden ilgilenmiyorda ablayla da siz ilgileniyorsunuz ?
Size soyleyebilecegim tek sey uzaklasin o insanlardan oyle karisik aile iliskileriyle omur mu gecer ya. Kendiniz olmussunuz bir aile anneye, uvey kardese onun cocuklarina adayacak omrunuz varsa siz bilirsiniz, hadi anne neyse , 2. kocadan da bosanmis ve diger cocuklarinin hicbiri bakacak durumda da degilse bakilirda gerisi biraz fazla bence. Hem sizede saygilari yokmus ne katlaniyorsunuz ki cidden.

Detaylari yazmamissiniz ama baya karmakarisik.

sikintinizi anliyorum ama iste bu yol oyle bir sey ki maalesef boyle cirkinlesiliyor. bunun boyle olacagini fark edip ya erken tedbir ile ilerlenmeli, yahut gec ise artik dert etmemelo.

Bak mesela ben de eşimin borçlarını altinlarimla kapattım aynı şekilde eşimin ailesinin 1 lira yardımı yoktur. Ama ben esimden istedim kredi borcun bitince bana altinlarimi geri al dedim. Siz de isteyin esinizden hem birikim olur size.

Boşver seni takmayanı sende takma, ne düşünüyorsun bunları? Şahsen umrum dahi olmaz fakat eşininde cok iyi niyetli olmasına izin verme. Gerekirse ailesinin suratinada soyle boyle boyle diye onlar utansin düşünsün bosver

esinizin sucu ne? ailesine sirtini donemez ki? tamam haklisiniz ama temcit pilavi gibi surekli ayni konulari acarsaniz adami evden de kendinizden de sogutursunuz. kimse babasini secemiyor. benim de babam rezil bi insandir ama esim bunu yuzume vursa ondan tiksinirim. siz hala dugun gunu boyle oldu soyle oldu diyosunuz.BITMIS GITMIS. ODENMIS KAPANMIS KONU. ESINIZ COK EZILMISTIR EMINIM ZATEN UTANCINDAN MAHVOLMUSTUR ONU COK IYI ANLIYORUM INSANIN BABASINDAN UTANMASI KADAR KOTU BISEY YOK. ALLAH KIMSEYE VERMESIN BUNU. ayrica esiniz calisiyor kendi kazaniyor ailesine yardim edebilir sizi ac birakmadigi evinin maddiyatini sarsmadigi muddetce. kimse ozel hissettirilmiyor acikcasi esinin ailesi tarafindan. ama umrumda degil bana ne onlar bana ozel hissettirse kac yazar hissettirmese kac yazar. iyiler hoslar ilgisizler ama benim aklima bile gelmez bunlar bana ne. sizin kendinize mesgale bulmaniz gerek. ben kirada oturuyorum esimin evinde annesi oturuyor. diger kardesleri de kendi evlerinde otururken ben bir kere bile neden senin evinde oturuyolar da onlarin evinde oturmuyorlar demedim. bence siz de biraz ailevi konulara karismamayi ogrenin. herseye karismak hos degil bence. sizin paranizi vermiyorsa sizi zor durumda birakmiyorsa yapacak tabiki. annesine de kiz kardesine de yardim etmek zorunda. sirtini donemez. siz de bosverin esiniz sizin kiymetinizi bilsin yeter digerleri bilmese de olur

bu msjinizi simdi okudum. haklisiniz ben bu sekilde yuzsuzluk yaptiklarini dusunmemistimm ben de olsam.nefret ederim para koparmaya calisiyor demek ki....iyyy sinir olsum simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…