Başkasının keyfi için hiç kendimi yoramam. Çocuk planı yaparken size mi güvenmişler. Hiç kusura bakmasınlar nasıl yaptılarsa bebeği öyle baksınlarSelam kızçeler
Dünyanın derdi bitmiyor Allahım o kadar yoruldum ki..
Bir gün gülüyorsa yüzüm 6 gün dert tasa
Güncel derdim şu canlar,benim abim yeni evlendi eşiyle kendi memur.doğu görevlerini yapıyorlar. Biz başta geline demiştik kendi aileside hatta demiş. doğu göreviniz bitmeden çocuk yapmayın zor olur batıda en azından destek olunur. Tabi o kimseyi dinlemedi bakıcı tutarım orda büyütür burda gezer tozarım diye planlar yaptı ama planları tutmadı. Şimdi ev işine çocuğu yetiştiremiyormuş görevede başlayacak illa bana sen gel çocuğa bak diyorlar hiç bir gram ücret karşılıksız.beleşe hayatımı düzenimi bırakıp aylarca çocuk bakmam isteniyor.o kadar bunaldım ki herkes üzerime geliyor cinnet geçireceğim.
25 yaşındayım iş arıyorum şuan çalışmıyorumSizin isiniz gücünüz yok mu? Nasil böyle kolay gel diyebiliyorlar? Kac yasindasiniz?
Ben bunu anlatamıyorum işte sanki duymuyorlar dediklerimiVar olan bakıcı bırakır, bir sorun olur geçici bir çözüm için yardımcı olunabilir aile arasında ama şehir değiştir gel bizim çocuğa bak demek de ne rahatlık.
Sizin işiniz, gücünüz, bir düzeniniz yok mu hayatınızı onlara göre ayarlayacaksiniz?
25 yaşındaymışsınız.Ben bunu anlatamıyorum işte sanki duymuyorlar dediklerimi
Diyorum tam susuyorlar konu kapanıyor gene başlıyorlar25 yaşındaymışsınız.
İstemiyorum diyeceksini, net bir şekilde söylerseniz zorlama götürecek değiller sonuçta.
Var elbette ki benimde uğraşlarım planlarım var hayallerim varİşiniz okulunuz herhangi bir uğraşınız yok mu? Çocuk bakımı konusunda tecrübeniz yoksa size baktırmaları da yanlış. Kaldı ki illaki bir hayatınız alışkanlıklarınız var madem bakıcıya baktırırım diye düşündüler öyle yapsınlar. Güvenemiyorsa da gelin hanım işine ara versin çocuk kreş çağına gelene kadar.
Istemiyorum de geçBen bunu anlatamıyorum işte sanki duymuyorlar dediklerimi
Çocuk bakmak çok zor bir iş ben kendi oğluma bakarken bile acayip zorlanıyorum.Diyorum tam susuyorlar konu kapanıyor gene başlıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?