Bunaldım fazlasıyla

Allah size de sabır versin çok haklısınız her erkek adam olamıyor maalesef.

aman canım boşver napacaksın böyle babayı.içkide kumarda varsa görüşsenizde başınıza bela alırsınız.başınıza bela olsa keşke kurtulsak diye dua ederdiniz canım

aman canım boşver napacaksın böyle babayı.içkide kumarda varsa görüşsenizde başınıza bela alırsınız.başınıza bela olsa keşke kurtulsak diye dua ederdiniz canım
Çok haklısınız ama insan kendi öz babası tarafından sevilmek istiyor, bakıyorum arkadaşlarım ve babaları arasındaki şeyi anlayamıyorum mesela. Sonrasında ya babam olsaydı? Diye düşünceler de beynimde yer ediniyor maalesef..

Kadin guctur, guce ihtiyaci yoktur. Sevmeye ihtiyaci vardir sadece cunku sefkat doludur severek bunu paylasmak ister. Guclu olan erkegi degil sevebilecegin adami sec. Kimsenin koruyuculugu olmadan da dimdik yasa, annen gibi.
Umarım herkesin karşısına sevgisini paylaşabilecek kadar değer verdiği biri çıkar. :)

Kadin guctur, guce ihtiyaci yoktur. Sevmeye ihtiyaci vardir sadece cunku sefkat doludur severek bunu paylasmak ister. Guclu olan erkegi degil sevebilecegin adami sec. Kimsenin koruyuculugu olmadan da dimdik yasa, annen gibi.

Asude sözlerine %100 katılmakla beraber ,sen nerdeydin yaaaaaaa kaç gündür diye sormak geldi içimden

bende babasız büyüdüm canım.ben 10 yaşındayken babam vefat etti.babam çok iyi ilgili sevecen bi babayken kaybediverdim.ama tabi ölüm çok başka bişey.bi arkadaşım var babası hayırsız.keşke iyi bi baba olsaydıda ölseydi en azından iyi hatırlardım demişti.seni çok iyi anlıyorum neden benim babam böyle diye kendine dert ediyorsun.yapabileceğin bişey yok canım.o kendinden utansın.evladında ana babada hakkı vardır.sana babalık yapmadığı için hakkını çalmış.bu dünyada olmasada öteki dünyada hesabını verir Allaha ve sana

Başınız sağolsun yaşanmışlık olunca güzel anılar daha zor olur tabii ki.. Ama ben de arkadaşınız gibi keşke ölseydi iyi hatırlardım diyorum kendi kendime. İleride evlendiğimde düğünüme bile çağıramayacağım ölse haberim olmayacak bir babam olsa ne olur? Allah'a havale ediyorum onu.

sağolasın canım.baban yaşlanınca çok pişman olacak belkide.insanlar yaşlandıkca yalnızlıkları artıyormuş.yazık onun adına üzüldüm.sizleri kaybetmiş.

sağolasın canım.baban yaşlanınca çok pişman olacak belkide.insanlar yaşlandıkca yalnızlıkları artıyormuş.yazık onun adına üzüldüm.sizleri kaybetmiş.
Allah affetsin onu..

Egerki babanizi gorme sansini tamamen yitirdiginiz de keske bir kere de olsa onu bulsaydim da yuzunu halini gorebilseydim diyebilecek biri iseniz, bence cok gec olmadan bu sansinizi kullanin..Ama lutfen beklentinizi en aza indirgeyin, cunku alkolik ve kumarbaz bir kisi ve hala devam ediyorsa beklentilerinize cvp veremeyebilir...

Ayrica uzulme ...babasi yani basinda olup kizini baskalarindan birak kendinden koruyamayan babalar var..Aranizdaki fark onlar babalarini sevmiyor ama sen bombossun hangi duygunun icinde barinmasi gerektigini bilemiyorsun..

Tanımadığım birini özlemiyorum merak ediyorum sadece.. Allah kimseyi babasız bırakmasın. Her erkek adam, her baba da BABA olamıyor maalesef

Tanımadığım birini özlemiyorum merak ediyorum sadece.. Allah kimseyi babasız bırakmasın. Her erkek adam, her baba da BABA olamıyor maalesef

Ozlemedigini ve merak ettigi anladim o yüzden oyle yazdim..Soylediklerinde haklisin inşaallah adam gibi biri cikar hayatina ve cook mutlu olursunuz.

Bu saaten sonra babanı arasanda birşey değişmez zaten sahip çıkacak babalık yapacak olan adam o zaman yapardı zaten.

annenizi tebrik etmek lazım hem analık hem babalık yapmış bravo.

dua ve sabır tavsiye ediyorum.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.

senin arkanda dağ gibi duran annen var ne yapacaksın ki başkalarını.. Elbet karşına seni seven, önemseyen evlenecegin kişi çıkacaktır.. üzme kendini hele babamla görüşmüyorum diye hiç ama hiç üzme annen senin için en doğru olanı yapmış zaten.. yat kalk böyle bir anneye sahip olduğun için dua et canım..
Allahım iyilerle karşılaştırsın acı yüzü göstermesin artık sizlere...

Senin kocaman bir koruyucun var zaten Annen.
Ilaki bir erkek gerekiyor sirtini dayamak icin , annen 10 erkegin yapacagi seyi yapmis , ve seni almis buyutmus babaya muhtac etmemis..
Daha ne koruyucusundan bahs ediyosunki.

Inan bana evlensen bile , evlendigin insan her ne kadsr sirtinda olsa , ama bir Anne kadar saglam olamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…