Siz de haklisiniz arayipta napicaksiniz... Suan kac yasindasiniz peki?Aramak istemedim çünkü kumar içki ve başka alışkanlıkları olan biri, kendi annesi de bunu söyledi bana. Görüşsem bile nasıl alışırım benim elimden hiç tutmadı ki? Nasıl bakarım nasıl severim..
21 yaşındayım şuan.. Ben bilirim annem beni evde bırakıp gitmişti görüşmeye, geldiğinde darp etmiş. Kulak zarı patlamış. Rapor bile almadı içeri girer de ileride benim arkamdan babası hapise girmiş diye konuşurlar diye..Siz de haklisiniz arayipta napicaksiniz... Suan kac yasindasiniz peki?
Bu kadar karamsar olmayin illa ki vakti geldiğinde esiniz çıkacaktir karsiniza :)
Annem benim en büyük şansım..Ayyas kumarbaz adama boyun egmeyip seni o ortamdan cekip alip basi dik buyuten o ananin ben elini opeyim, ondaki yurek az erkekte vardir. Senin koruyucun o.
Ahhh annelerimiz yuklenir zaten butun acıyı,kederi.... Allah yardimciniz olsun. Daha yasiniz cok genc. Evlilik icin acele etmeyin. Herseyin bir vakti vardır :) once okuyun,meslek edinin kendi ayaklariniz uzerinde durun da diger seyler bir sekilde olur zaten :)21 yaşındayım şuan.. Ben bilirim annem beni evde bırakıp gitmişti görüşmeye, geldiğinde darp etmiş. Kulak zarı patlamış. Rapor bile almadı içeri girer de ileride benim arkamdan babası hapise girmiş diye konuşurlar diye..
Amin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. Evlilik için acelem yok ama aile içinde olanlar da beni etkiliyor, dayım benim babam gibi ve eşi yüzünden evlerine dahi giremiyorum artık gerçekten çok acı..Ahhh annelerimiz yuklenir zaten butun acıyı,kederi.... Allah yardimciniz olsun. Daha yasiniz cok genc. Evlilik icin acele etmeyin. Herseyin bir vakti vardır :) once okuyun,meslek edinin kendi ayaklariniz uzerinde durun da diger seyler bir sekilde olur zaten :)
Bir telefon dahi etmedi
İnşallah.. Başkası olmasa da olur ben ailemi dayımı dayılarımı en yakınlarımı özlüyorum yakınımdalarken.. Allah yukarıda yapılan hiçbir yanlış cevapsız kalmaz elbet.Üzülme, Allah insallah karşına her türlü ilgiyi sevgiyi tadacagin birini cikaracaktir.
O baban! Olacak insan da yaptigindan sorgulanacaktir.
Evine giremesende ara hep telefona da karışamaz ya cadaloz!Amin hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah.. Evlilik için acelem yok ama aile içinde olanlar da beni etkiliyor, dayım benim babam gibi ve eşi yüzünden evlerine dahi giremiyorum artık gerçekten çok acı..
Dayım şeker ve kalp hastası ileri derecede.. Eşinden yana şansı da yok. Hayır desem ki bir şeyini istiyorum kadının hayır o da yok. Böyle olunca onun huzuru kaçmasın diye uzak tutuyorum kendimi.. Allaah bildiği gibi yapsın.Evine giremesende ara hep telefona da karışamaz ya cadaloz!
O hataya düşmem aslında duygularımı yaşadıklarımı bile anlatamam kimseye.. Erkeklere güvenim inanın sıfır sıfır. Annem için bin düşünüp bir hareket ediyorum onun başı eğilmesin yeter.Canım ilgi ve sevgi arayışını anlıyorum ama bu yüzden yanlış yapmandan da korkuyrm denize düşen yılana sarılır misali .babasızlık zor ama annesizlik daha zordur .hayatta kendine güven , titiz , seçici ve çok dikkatli olarak yaşamalısın erkek saçını okşasa kedi gibi olma sakın sende bunu görüyorum .bunalacak durum yok yolun açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?