- 14 Ağustos 2016
- 218
- 56
- 13
- 55
- Konu Sahibi mutsuzdemet
-
Gercekten kadin olmak zor. ben kimseden yardim isteyemiyorum ona derdimi anlatamiyorum yasim cok genc ama hayattan buyuk bir dersimi de aldim...Bir adet daha yapışık ergen beyin daha .... Hey allahim istemiomuş daha ne die kizin peşindn gelion ... Ne zor bu ulkede.kadin olmak ...
3 bucuk ay gorustuk ama elini tutmadim bulusup bir yerde yemek yemedim telefon ya da okul da gorusuyorduk. bazi huylarino sevmedigimi anlasamadigimizi surekli dile getiriyordum o zamana birak alisiriz diyordu sonra konusmak istemedigimi soyledim gerisi yazdigim gibiHangi derecede ümit verdiginize bağlı
Ailenize anlatin bu durumuGercekten kadin olmak zor. ben kimseden yardim isteyemiyorum ona derdimi anlatamiyorum yasim cok genc ama hayattan buyuk bir dersimi de aldim...
Cesaret edemiyorum kizarlar hem onlari uzmek istememAilenize anlatin bu durumu
Kendinizi suçlu hissedeceğiniz bi durum göremedim. Yeni ilişkinize devam edin seviyorsanız. Eski sevgilinizin mesajlarına da cevap vermeyin. Sevdiğiniz adama ihanet etmeyin derim3 bucuk ay gorustuk ama elini tutmadim bulusup bir yerde yemek yemedim telefon ya da okul da gorusuyorduk. bazi huylarino sevmedigimi anlasamadigimizi surekli dile getiriyordum o zamana birak alisiriz diyordu sonra konusmak istemedigimi soyledim gerisi yazdigim gibi
Sevdigim adama ihanet etmemek icin onun gozlerine yüzüne bakmiyorum. su eski adam hayatımdan cikana kadar da bunu yapmicam cunku yarin eski sevgilim pesimi birakmadiginda ona umit vermis onu yari yolda birakmis olmayim diye. yuregim sizliyor sevdigine kavusamamak ve gercketen sevilmek zormus. cocukken hep çok sevileyim diye dua ederdim. ama pismanim eski sevgilim keske beni bu kadar cok sevmeseydiKendinizi suçlu hissedeceğiniz bi durum göremedim. Yeni ilişkinize devam edin seviyorsanız. Eski sevgilinizin mesajlarına da cevap vermeyin. Sevdiğiniz adama ihanet etmeyin derim
Anlatmak kolay olsa keske bilmiyorum baska sansim yok zaten bugun olnasa da yarin anlaticamAilenize anlatin.
Hata yaptiginizi anlayinca hemen biraktiginizi soyleyin. Simdi sizi rahatsiz ettigini korktugunuzu bilmeleri gerekir.
Kizarlar ya da uzulurler belki ama senin ailen her sartta yaninda olur.
Takintili birinden korunmalisin
Anlatmak kolay olsa keske bilmiyorum baska sansim yok zaten bugun olnasa da yarin anlaticamAilenize anlatin.
Hata yaptiginizi anlayinca hemen biraktiginizi soyleyin. Simdi sizi rahatsiz ettigini korktugunuzu bilmeleri gerekir.
Kizarlar ya da uzulurler belki ama senin ailen her sartta yaninda olur.
Takintili birinden korunmalisin
Umarim ama etrafimda bunlari ablatabilecegim kimse yok kendi basimin caresine kendim bakicamNumarasini engelle. Abin kuzenin falan varsa beni rahatsiz ediyo de. Abuk subuk bisey derse ilislimiz falan vardi diye iftira atiyo, twhdit ediyo de. Korktukca yenilen olursun bu tip iliskilerde. Korkunun olmadigini gorurse ancak geri adim atar.
Haklisiniz ben kendimi guclu hissediyorum istesem arar konusur pesimi birak da derim ama ben ah almak istemiyorum daha once ben artık konusmak istemiyorum ddim. ama simdi ta baskasehirden kapims kadar gelmis 2 sene sonra cildiricam17 yaşında mısın ? merak ettim . Sanırım yaşın küçük bak canım sen istemediğin sürece kimseyle birlikte olmak zorunda değilsin çünkü sen bir bireysin . Bitti . Konuşmak veyahut görüşmek zorunda da değilsin . Neden bu kadar ezik davranıyorsun ? Her yerden engelle . yanına mı geldi bas çığlı sen tr de yaşıyorsun millet onu linç ederCinsiyete bağlı olarak kendini düşük hissetmen çok yanlış kadının gücünün farkına var . Hiç bir şey yapamıyorsan yanında biber gazı taşı
Haklisiniz ben kendimi guclu hissediyorum istesem arar konusur pesimi birak da derim ama ben ah almak istemiyorum daha once ben artık konusmak istemiyorum ddim. ama simdi ta baskasehirden kapims kadar gelmis 2 sene sonra cildiricam
Ben de oyle yapıyorum 2 senedir attigi mesaja cevap vermiyorum belki de duygularimi test etti hala seviyor muyum diye mesajina atlamadigimi gorunce belki o da kendi yoluna bakicak çünkü mesajta yine her seye ragmen ben ozur diliyorum yazmisBir erkek arkadaşın var mi çevrenden? Abinin kuzeninin falan ağzından konussun. Havlayan köpek isirmaz derler ya bence belki şehrine bile gelmemiştir.Amacı sadece seni korkutmaktır. Sakın cevap verme, olu taklidi yap. Engelle. Sonra tekrar rahatsız etmez sanmıyorum. Sakın ama sakin korksan bile belli etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?