- Emoji Skoru
- 3.571
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Ben tercümanım normalde ama şu sıralar hep göz önü işler oluyor, ne yapayım benim de sınavım buotelde satış yapması gereken ya da müşteriyle birebir çok muhataplığı olan bir birimse tip önemli- acı ama durum bu, prezentabl eleman gerektiren işler var.
ama konu sahibi muhasebeciymiş siz de o tür bir işteyseyseniz ofiste sizi kimsenin görmediği bir ortam, öyle bir işte kimsenin özel olarak tipe baktığını açıkçası düşünmüyorum.
Ben sizin yerinizde olsam iş aramam kpss çalışırım o arada iş bakarım özel sektörde çalışılmaz ikisini de deneyimledimBi çok firma soru seçeneği olarak ekliyor evet
Ekime kadar boş oturamamBen sizin yerinizde olsam iş aramam kpss çalışırım o arada iş bakarım özel sektörde çalışılmaz ikisini de deneyimledim
Sınav 2 senede 1.Ekime kadar boş oturamam
Zorlukla alakası yok 8 senelik tecrübem var ama elin enayisi ben değilim. 4 aylın bankalar işlenmesin şubattan beri evraklar dosyalanmasın. Çıkan kadın 70 kusura dayanamayıp kaçsın ben 30 a neden başkasının yapmadığı işleri yapayım kiGeçmiş olsun ama bukadar zor iş bulmuşken zor diye bırakmasaydınız keşke. Rahat işlere hep hak edeni almıyorlar zaten, genelde tanıdığı alıyorlar. Keşke çıkmasaydınız. İşsizlik artık tecrübelilere bile var.
Bende martta isten ayrildim o gunden beri ariyorum az dönüş oluyor ortalık cok kötü allah herkesin yardımcısı olsun gerçektenMerhaba hanımlar;
Mayıs 2025’ten beri iş arıyorum. Ya asgari ücret teklif ediyorlar ya da bir tık üstü. Her şey dahil 30.000 diyene bile denk geldim Aralık ayı başında. Yemek veren yol vermiyor, yol veren yemek vermiyor ya da ikisini de vermiyorlar. Çalışma saatleri cabası. (Cumartesi full isteyene bile denk geldim.) Bir yerle anlaştım, tamam dedim. Aa, ne güzel… Bir başladım; 4-5 aylık bankalar işlenmemiş, evraklar 8-9 aylık dosyalanmamış, mali müşavir “bir an önce bitir, vergi çalışması yapacağım” diye baskı yapıyor derken hastalandım ve kendi isteğimle ayrıldım. Benden önce ayrılan kadının da, benden 2 kat fazla almasına rağmen dayanamayıp ayrıldığını öğrenmem de cabası.
Neyse, devam ediyorum başvurulara. Özellikle l… ile başlayan kariyer sitesinde başvuruyorum. Evet, özgeçmişim görüntüleniyor, hatta firma indiriyor; “aaa ne güzel, arayacak” diye bekliyorum, “görüşmeye çağıracak sanırım” diyorum ama gelgelelim ki indirdikleriyle kalıyor. Hayır, aramayacaksan neden özgeçmişimi indirip boşuna ümitlendiriyorsun beni?
Boşuna umutlanıp bekliyorum.
Amin . Dün bir yerle görüştüm. Cumartesi yarım gün asgari ücret diyor. 8 sene deneyimim var üstelikBende martta isten ayrildim o gunden beri ariyorum az dönüş oluyor ortalık cok kötü allah herkesin yardımcısı olsun gerçekten