- Emoji Skoru
- 42.986
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
Bu şekilde dua ediyorum hep zaten adaklar adıyorum. Teşekkür ederimHayırlısıni kolaylıkla isteyin. Hep böyle dua edin benim hayatım da çok işe yaradı:) Gönlünüzce olsun.
Teşekkür ederim inşallah. Bende ekimde girmeyi düşünüyorum KPSS’ye. Gerekirse düz memurluk için tercih yaparım diye düşündümMuhasebeciydin sanırım bende muhasebeciyim benzer sebeplerden ve saçma salak iş görüşmelerinden sonra bu sene kendimi nadasa bırakıp KPSS çalışmaya başladım.Piyasa çok kırık hiçbir şey öngörülemiyor.Ne denir bilmiyorum aynı süreçleri yaşadım bir çözüm bulamadım ki tavsiye verebileyim ama illallah ettim artık özel sektörden. Kolaylıklar diliyorum tez zamanda gönlüne göre bir iş bulursun umarım.
Bende ekimde gireceğim aynı şekilde adalet baklanlığının alımlarına da tercih yapmayı düşünüyorumTeşekkür ederim inşallah. Bende ekimde girmeyi düşünüyorum KPSS’ye. Gerekirse düz memurluk için tercih yaparım diye düşündüm
Hayırlısı olsun hakkımızda inşallahBende ekimde gireceğim aynı şekilde adalet baklanlığının alımlarına da tercih yapmayı düşünüyorum
Ats çalışsın o zaman benim yerime çok saçma bir sistemAtsden geçiyor cvler o yüzden indiriyor sizin cv geçemiyor
Maalesef insanlar kira ödüyor ev geçindiriyor düşük de olsa kabul edip çalışmak zorunda kalıyor işte bir yaptırımı da olmayınca böyle oluyorMaalesef özel sektörde işe girmek çok zor hale geldi. Staj yapabilmesi için stajyerden ücret istenen bir devirdeyiz. İlanların çoğu da hayalet ilan.
Yani ya veri toplama amacıyla ilan giriyorlar ya da aynı pozisyonda çalışan personele baskı kurmak için.
İş bulma güçlüğü yüzünden insanlar düşük maaşlara çalışmayı kabul ediyorlar bu da piyasayı öldürüyor. İş verenler de çalışan değil köle arıyor ne yazık ki. Neredeyse tüm sektörlerde durum bu.
Yakın çevremden de gördüğüm üzere sayılı bazı mesleklere sahip değilseniz şu anda Türkiye şartlarında en güzeli memur olmak.
Son birkaç yıldır özel sektör = az maaşa emek sömürüsü demek. Çalışma koşulları iyi ve adil maaş politikası olan yerlerin ise zaten sayısı az ve çok fazla işsiz var, rekabet çok o yüzden giremiyorsunuz.
8 senelik tecrübem var son 4 sene müdür / sorumlu pozisyonunda çalıştım. Teklif edilen asgari ücretValla bende sizle aynı durumdayım tecrübesizken 1 hafta içerisinde iş bulup giriyordum şimdi 5 yıllık tecrübem var bulamadım kaç aydır.
Ve asla maaş vermek istemiyorlar hem herşeyi bilen hem asgari ücret kabul edecek birini arıyorlar iyice çığırından çıkmış herşey
Demek ki senden daha uygun aday varAts çalışsın o zaman benim yerime çok saçma bir sistem
Asgari ücreti kabul edeni öncelik olarak alıyorlar. Ne kadar deneyim + o kadar maaşDemek ki senden daha uygun aday var
LinkedInde maaş beklentisi yazıyor muydu doğrudur en iyisi kpss çalışmakAsgari ücreti kabul edeni öncelik olarak alıyorlar. Ne kadar deneyim + o kadar maaş
Bi çok firma soru seçeneği olarak ekliyor evetLinkedInde maaş beklentisi yazıyor muydu doğrudur en iyisi kpss çalışmak
Saçmalama canım tiple ne alakası var. Ben nisandan beri işsizimBen de işsizim iki aydır, işte geçen otelde işe girdim beşinci günden sonra istenmedim. Ne oluyor anlamıyorum artık aynaya bakamıyorum herhâlde çirkinliğimden almıyorlar diye ama ne yapayım bıçak altına mı yatayım
otelde satış yapması gereken ya da müşteriyle birebir çok muhataplığı olan bir birimse tip önemli- acı ama durum bu, prezentabl eleman gerektiren işler var.Ben de işsizim iki aydır, işte geçen otelde işe girdim beşinci günden sonra istenmedim. Ne oluyor anlamıyorum artık aynaya bakamıyorum herhâlde çirkinliğimden almıyorlar diye ama ne yapayım bıçak altına mı yatayım