- 29 Aralık 2015
- 1.074
- 954
- 53
- Konu Sahibi keskelerveben
-
amaciniz ne vallaAy resmen ben bu çocuk.
Biktim yaaa valla 5 senelik evliyim birey oldugumu unuttum benim de mutlu olmaya ihtiyacim var biraz kendime de zamn ayirmak istiyorum artik yanlis mi bu yaaaBenimde 3 cocugum var ve hele son numara cok zor bir canavar) Bir tane cocuk olunca tabi bütün ilgiyi ona veriyorsun ve cocuklar cok, cok kurnaz...senin sInIrlarini deniyor. Bence biraz yüz verme, hic görmemezlikten, duymamazliktan gel...tabi hic ilgilenme demiyorum ama her istedigni yapma be bacim.
Kolay gelsin sana ;-)
Tek cocuk kardes istiyor ama oyuncaklarimi vermem olursa diyortek çocuk mu? kardeşi varsa kıskanıyor olabilir mi?
Canim benim yeğenim de öyleydi. Ona belirli kurallar koy. Ağlasa bile zamanla alışacaktır. Bu hem senin icin hem de onun için çok iyi olacak. Baslarda seni epey zorlar. Allah bahtindan guldursun miniginHerhalde anne olanlar beni daha iyi anlar diye dusunuyorum .... Ya belki hata bende bilmiyorum ama bir de size sorayim ... 4 yasinda bir kizim var acayip hircin sinirli surekli sikildim modunda ama surekli hicbirseyden memnun kalmiyor su an bile koltukta bir o yana bir bu yana donuyor agliyor sıkıldım diye yanina arkadslari geldi bugun oynamiyor kimseyle resmen benmerkezci bir cocuk hep bna hep bna yaaa cok bunaltiyor biktim artik gercekten hicbir sekilde mutlu olmuyor surekli istedigi olsun ben hep onunla oynayayim hicbirsey yapmayaym istiyor Ben napim yaaa resmen bunalima girdim artik napacagmi bilmiyorum .. oyuncaklarinin yüzune bakmiyor hic oynamiyor tv izlemiyor ne yapmya calisiyor bu cocuk yaaa
Aminnn ... artik vallahi delirecek kivama getirdi beni yahu surekli sıkılan bir cocuk olabilir mi yaa surekli ama gercekten yatana kadar sıkıldim diye agliyor yahu napim ben gunde 1 saat oynuyoruz saklambac ebe vs vs . Boya yapiyoruz daha napicam bn doymuyor cocukCanim benim yeğenim de öyleydi. Ona belirli kurallar koy. Ağlasa bile zamanla alışacaktır. Bu hem senin icin hem de onun için çok iyi olacak. Baslarda seni epey zorlar. Allah bahtindan guldursun minigin
32 yaşına giricem bende böyleyim üzgünüm
Huyum bu sıkılıyorum...
Muhtemelen sizinki de o hesap
Bir padagoga götürmeyi düsünürsen (devlet hastanesi bile olur) cok yararini gorecegine eminim. En azindan cocugunun psikolojisi hakkinda daha fazla bilgi sahibi olabilirsin. Cunku fazlaca ilgi bekleyen bir yavrun var. Bu cok zor. Onu da anlaman gerekiyorAminnn ... artik vallahi delirecek kivama getirdi beni yahu surekli sıkılan bir cocuk olabilir mi yaa surekli ama gercekten yatana kadar sıkıldim diye agliyor yahu napim ben gunde 1 saat oynuyoruz saklambac ebe vs vs . Boya yapiyoruz daha napicam bn doymuyor cocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?