• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunaldim 🤐

-SWEET MOM-

All is well...
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
2.998
2.689
133
33
Merhaba degerli kk hatunlari. Konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum ancak bazi sebeplerden dolayi cok ayrinti veremeyecegim. Bi sure once ciftlik ve bag evi tarzinda bi yer aldik esimin ailesinin haberi gecen cuma oldu agirladik hafta sonu orada ailesini. Bi kaynim ve gorumcemin esi konusmuyorlar baya bi sorun var aralarinda. O yuzden gorumcemi bu haftaya salladik gelmek isterse diye ki gelecekler. Soruna geleyim kp tutturmus e bizde gelicez ustune ustluk sorunlari olan kaynim ve ailesiyle. Yani simdiden doldum tastim 20 kisi agirladim gecen hafta zaten bu neyin nesi her hafta. Kp dedim ki eniste ile agabey konusmuyor en iyisi uzak tutalim diyor ki kaynin haftaya gelsin o zaman ben bu hafta gelecegim.. Allahim her hafta ben bunlari mi cekmek zorundayim daha ne ailem geldi ne esim dostum firsat da vermek istemiyorlar zaten ben mi haksizim nasil su kafami bosaltayim bilemedim buraya kostum. Simdiden tesekkur ederim.

Duzenleme
Gercekten simdiden bogazima kadar geldi ne kadar anlayissiz insanlar ben evdeyim ve isim var binplanin var mi yok mu diye soran yok haftasonu ordayizzzz diyen var

Son düzenleme:
Iptal edin herşeyi kimseyi çağırmayın bizi çağırın dermişim :-) şaka şaka kızmayın

Bizimde bahçe var yazın aynen öyle geçer her hafta sonu misafir mangal kalabalık heleki su pandemiden dolayi herkes kendini bahçeli yere atma sevdasinda

Sizde kimseyi çağırmayın bu hafta iptal edin kafanızı dinleyin kolay değil o kadar insan öncesi hazırlık sonrası temizlik

Bide kimse memnun olmaz

Iptal edin herşeyi kimseyi çağırmayın bizi çağırın dermişim :-) şaka şaka kızmayın

Bizimde bahçe var yazın aynen öyle geçer her hafta sonu misafir mangal kalabalık heleki su pandemiden dolayi herkes kendini bahçeli yere atma sevdasinda

Sizde kimseyi çağırmayın bu hafta iptal edin kafanızı dinleyin kolay değil o kadar insan öncesi hazırlık sonrası temizlik

Bide kimse memnun olmaz
Kafa dengi herkesi beklerim basimla beraber 🥰🥰🥰

Aslinda mesele gelmesinler degil benim icin herhafta kv kp cekemem bu 1. Benimde esim dostum var insanlar gelmek istiyorlar neden anlayis gostermiyorlar bu 2.

Birde daha yeni aldik ilk etap hayirli olsuna geliyorlar yani mecburen kabul ediyorum.

Bu genel gecer kuraldir zaten eger yazliginiz varsa tatile gelinir yenilir icilir yatilir dinlenir giderler eger bag bahceniz varsa da oraya insanlar cay bahcesi muamelesi yapar ben haber vermeden geleni bile gordum coluk cocuk toplanip gezmeye geldik diye tum gun oturani.
Sanirim ben bilmiyorum o zaman nasil olmasi gerektigini. Bizde kafa dinleyelim hemde hayvan ticareti yapalim diye aldik. Yani kafami hic dinleyemicem obumuzde yaz oh mis tam delirmelik

Bu genel gecer kuraldir zaten eger yazliginiz varsa tatile gelinir yenilir icilir yatilir dinlenir giderler eger bag bahceniz varsa da oraya insanlar cay bahcesi muamelesi yapar ben haber vermeden geleni bile gordum coluk cocuk toplanip gezmeye geldik diye tum gun oturani.
Aynen biz geldik diye bahçe kapısı açılır evde misiniz diye girerler evde yokuz diyesiniz gelir bazen

Yaz günü bide bahçe işleri olur bizim baya yorucu olur

Evdeyiz buyurun derken icinizdenngecen şudur şimdi ben bunlara ne yedirilen.ne yapsam acaba diye bunu düşünürsünüz

Oysa haber verilse ama yok cat kapi

Hoşgeldiniz buyurun

Son düzenleme:
İşte bu kadar güzel misafir ağırlarsanız hep gelmek isterler, pandemide çok değer kazandı bu açık hava etkinlikleri.

Şaka bir yana, tamamen haklısınız. Ama siz neden yıpranıyorsunuz? Eşiniz arayıp söylesin babasına.
Hic demeyin gitsin aslinda bende oyle agirlansam bende gidrrim.
Kp beni arayip soyluyor esime degil. Esim arayip bisey dese gelin sikayet ediyor diyecekler hep ben araftayim 😬

Kafa dengi herkesi beklerim basimla beraber 🥰🥰🥰

Aslinda mesele gelmesinler degil benim icin herhafta kv kp cekemem bu 1. Benimde esim dostum var insanlar gelmek istiyorlar neden anlayis gostermiyorlar bu 2.

Birde daha yeni aldik ilk etap hayirli olsuna geliyorlar yani mecburen kabul ediyorum.
Tabiki kabul ediceksin arkadaş dost

Aynen söyleyin biz böyle uygun gördük sizide uygun gördüğümüz bir gün çağıralım den siz demek istemiyorsaniz eşiniz desin

Teşekkürler bu arada 💐

Aynen biz geldik diye bahçe kapısı açılır evde misiniz diye girerler evde yokuz sitesiniz gelir bazen

Yaz günü bide bahçe işleri olur bizim baya yorucu olur

Evdeyiz buyurun derken icinizdenngecen şudur şimdi ben bunlara ne yedirilen.ne yapsam acaba diye bunu düşünürsünüz

Oysa haber verilse ama yok cat kapi

Hoşgeldiniz buyurun
Buldugunu yiyecekler tabiki. Ekmek arasi sogan 😁

Yazlığım var ve eski eşimin ailesi ve elti yemin ederim 3 sene önce benden çok kalmışlardı. Yazlık bağ evi vs hıc almamali Allah yardımcın olsun
Ayyyy benim durum iyice vahimlesti yani. Zaten bi tane parazit eltim var nerde beles yerles havasinda. Suan ciddi ciddi iyice bunaldim. Bu arada siz olmadan mi kaliyorlardi orada buna musaade ediyor muydunuz?

Hic demeyin gitsin aslinda bende oyle agirlansam bende gidrrim.
Kp beni arayip soyluyor esime degil. Esim arayip bisey dese gelin sikayet ediyor diyecekler hep ben araftayim 😬

Elini verip kolunu kaptırmak diye buna diyorlar. Bence sağlam basın yere. Bu hafta böyle planladık, sizi başka bir zaman tekrar misafir ederiz tabii.

Elini verip kolunu kaptırmak diye buna diyorlar. Bence sağlam basın yere. Bu hafta böyle planladık, sizi başka bir zaman tekrar misafir ederiz tabii.
Asil yanlisi orada yaptim sanirim. Bazi gelmek isteyenler var onceligi esimin ailesine verdim ama bi dahakine misafirim var vs dersem umarim kendiler yavastan uzaklasir. Ama hicde ihtimal vermiyorum bikmadan usanmadan o 50 km yolu herhafta sonu gelirler

Asil yanlisi orada yaptim sanirim. Bazi gelmek isteyenler var onceligi esimin ailesine verdim ama bi dahakine misafirim var vs dersem umarim kendiler yavastan uzaklasir. Ama hicde ihtimal vermiyorum bikmadan usanmadan o 50 km yolu herhafta sonu gelirler
Ay ne saçmalık. Her haftasonu eş ailesini ağırlamak için mi aldınız siz orayı? Cinnet yükleniyor bence.

Ay ne saçmalık. Her haftasonu eş ailesini ağırlamak için mi aldınız siz orayı? Cinnet yükleniyor bence.
Kesinlikle yukleniyor. Esime telefonla bi posta ultimatom verdim ikinciyide aksam zilgit olarak yiyecek. Sozde cocuklarimiz icin aldi benim bile haberim yoktu yani aldigindan ama geldigimiz noktada sanirim kv ve kp icin alinmis gorunuyor. Oyle ki orada calisana emir yagdiriyorlar, eltim venim yatak odamda yatmayi bile teklif edebiliyor bir an kendimi misafir zannettim orda

Kesinlikle yukleniyor. Esime telefonla bi posta ultimatom verdim ikinciyide aksam zilgit olarak yiyecek. Sozde cocuklarimiz icin aldi benim bile haberim yoktu yani aldigindan ama geldigimiz noktada sanirim kv ve kp icin alinmis gorunuyor. Oyle ki orada calisana emir yagdiriyorlar, eltim venim yatak odamda yatmayi bile teklif edebiliyor bir an kendimi misafir zannettim orda

Sinir oldum valla oturduğum yerde. Eşiniz çok meraklıysa kendisi ağırlasın. Siz de ayaklarınızı uzatıp dinlenin.

Sırf bu olaylar olmasın sinir arbedesi yasarım elimden bir kaza cıkmasın diye yazlık bag bahçe ciftlik isine asla girmedim aldırmam da slfjdkfjfk

Allah kolaylık versin anlayissiz insanlar hak goruyorlar iste oglumun evi istedigim zaman gelirim diye düsünüyorlardir.

Siz planlarinizi yapin onlara soyleyin birkac kere bozulurlar belki ama sizin de bir özgür yasam alanınız bir tercihiniz olsun.

Sinir oldum valla oturduğum yerde. Eşiniz çok meraklıysa kendisi ağırlasın. Siz de ayaklarınızı uzatıp dinlenin.
Aslinda oda hic merakli degil yeni heves seslenmek istemiyor. Suan bi kac tadilat icin isciler var diger gelmek isteyenleri o isler bitince agirlariz o zamana kadar da ailesinin ziyareti biter umarim

Sırf bu olaylar olmasın sinir arbedesi yasarım elimden bir kaza cıkmasın diye yazlık bag bahçe ciftlik isine asla girmedim aldırmam da slfjdkfjfk

Allah kolaylık versin anlayissiz insanlar hak goruyorlar iste oglumun evi istedigim zaman gelirim diye düsünüyorlardir.

Siz planlarinizi yapin onlara soyleyin birkac kere bozulurlar belki ama sizin de bir özgür yasam alanınız bir tercihiniz olsun.
Yani siniri cizmek istiyorum umarim kabul eden olur.
Bizde cocuklar cok sıkılıyor burasi kucuk yer diye kalkistik kalkismaz olaydim. Bak suan sana yazarken aramis kp bugun degil yarin gelicem diyor yani illaki gelecek

Back
X