- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 33
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
Merhaba degerli kk hatunlari. Konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum ancak bazi sebeplerden dolayi cok ayrinti veremeyecegim. Bi sure once ciftlik ve bag evi tarzinda bi yer aldik esimin ailesinin haberi gecen cuma oldu agirladik hafta sonu orada ailesini. Bi kaynim ve gorumcemin esi konusmuyorlar baya bi sorun var aralarinda. O yuzden gorumcemi bu haftaya salladik gelmek isterse diye ki gelecekler. Soruna geleyim kp tutturmus e bizde gelicez ustune ustluk sorunlari olan kaynim ve ailesiyle. Yani simdiden doldum tastim 20 kisi agirladim gecen hafta zaten bu neyin nesi her hafta. Kp dedim ki eniste ile agabey konusmuyor en iyisi uzak tutalim diyor ki kaynin haftaya gelsin o zaman ben bu hafta gelecegim.. Allahim her hafta ben bunlari mi cekmek zorundayim daha ne ailem geldi ne esim dostum firsat da vermek istemiyorlar zaten ben mi haksizim nasil su kafami bosaltayim bilemedim buraya kostum. Simdiden tesekkur ederim.
Duzenleme
Gercekten simdiden bogazima kadar geldi ne kadar anlayissiz insanlar ben evdeyim ve isim var binplanin var mi yok mu diye soran yok haftasonu ordayizzzz diyen var
Duzenleme
Gercekten simdiden bogazima kadar geldi ne kadar anlayissiz insanlar ben evdeyim ve isim var binplanin var mi yok mu diye soran yok haftasonu ordayizzzz diyen var
Son düzenleme: