Bunaldim 🤐

Davetli olan sadece gorumcem ve esi. Kp ve kv kendi kafalarina gore geliyorlar davet etmedim onlari. Onlar gelsede gelecekler gelmesede gelecekler
O zaman kayınvalide ve kayınpederinizi arayıp biraz rahatsız olduğunuzu, bu hafta misafir ağırlayamayacağınızı söyleyin. Bir şey derse de takmayın, kestirip atın.

O zaman kayınvalide ve kayınpederinizi arayıp biraz rahatsız olduğunuzu, bu hafta misafir ağırlayamayacağınızı söyleyin. Bir şey derse de takmayın, kestirip atın.
Su gorumcemlerde bi gelsin de ondan sonra ne yapacaksak yapalim ayip olacak yoksa kadina gecen haftada agabeyi yuzunden gelemedi zaten. Insallah hepsi kendi kendine oturur yerine diyecek biseyim kalmadi artik cunku rahatsizim desem sen o zaman evde kal anahtari ver biz gidelim diyecekler o denli insani koseye sıkıstirirlar yani bende biktim simdiden.
Siz gayet nazik ve ince dille konusuyosunuz ama karsimdakiler bu dilden anlayacak kisiler degil

Hic alma demem ama tutup hep odene yapip hede baskasinin tepinmesine izin veremem cok almak istersen esinle cocuklarinla zaman gecirecegin vakitte kendiniz icin alin baskasi icin almak cok sacma
Evet. Eşim istıyor mi aılesı ugrasın bag bahce. Aılesının durumu ıyı. Ki anne babası evden cıkan tıpler degıl. O yüzden alırsam yasadıgım sehırde alırım. Baskası kullanacak ben ödıycem oldu.Kıyamet kopar sonra

kendimi yorgun hissediyorum midafir kabul edemem deyin her iki tarafa da. Evimde sakin ve huzurlu zaman geçirmeye ihtiyacım var deyin.Nokta. Bu nedir ya hiç sevmem o gelsin hizmet bu gelsin yemek hizmetçi olmak için mi aldınız bu evi dinlenmek için mi? kırılan kırılsın, sen iptal et herkesi, kendine vakit ayır.

Su gorumcemlerde bi gelsin de ondan sonra ne yapacaksak yapalim ayip olacak yoksa kadina gecen haftada agabeyi yuzunden gelemedi zaten. Insallah hepsi kendi kendine oturur yerine diyecek biseyim kalmadi artik cunku rahatsizim desem sen o zaman evde kal anahtari ver biz gidelim diyecekler o denli insani koseye sıkıstirirlar yani bende biktim simdiden.
Siz gayet nazik ve ince dille konusuyosunuz ama karsimdakiler bu dilden anlayacak kisiler degil
Hadi ya, ne kadar rahatlarmış ama anahtarı ver biz gidelim. Siz de sabırlısınız ben olsam çok kızarım.

Evet. Eşim istıyor mi aılesı ugrasın bag bahce. Aılesının durumu ıyı. Ki anne babası evden cıkan tıpler degıl. O yüzden alırsam yasadıgım sehırde alırım. Baskası kullanacak ben ödıycem oldu.Kıyamet kopar sonra
Ailesinin durumu iyiyse ailesi alsin siz neden alasiniz ki. Hos kendi aldigimizi bile sahiplenemiyorken...

kendimi yorgun hissediyorum midafir kabul edemem deyin her iki tarafa da. Evimde sakin ve huzurlu zaman geçirmeye ihtiyacım var deyin.Nokta. Bu nedir ya hiç sevmem o gelsin hizmet bu gelsin yemek hizmetçi olmak için mi aldınız bu evi dinlenmek için mi? kırılan kırılsın, sen iptal et herkesi, kendine vakit ayır.
Keske oyle bi firsatim olsa keske...

Hadi ya, ne kadar rahatlarmış ama anahtarı ver biz gidelim. Siz de sabırlısınız ben olsam çok kızarım.
Ne desem boş anlamak istemiyorlar cunku illaki onlarin dedigi olacak. Sen o eve gel ya da gelme ama biz gideriz nokta. Hosgorulu insanlar icin gecerli maalesef bunlar icin degil

Ailesinin durumu iyiyse ailesi alsin siz neden alasiniz ki. Hos kendi aldigimizi bile sahiplenemiyorken...
Vala altınları falan kendi hesabıma attım. Para kontrolü bende. İleride derse yok arsa alalım umrumda olmaz. Anne babası emekli, evleri var. Birikimleri var. Bana düşmez. Zaten ben yaşadığım yerde almayı düşünüyorum

Ne desem boş anlamak istemiyorlar cunku illaki onlarin dedigi olacak. Sen o eve gel ya da gelme ama biz gideriz nokta. Hosgorulu insanlar icin gecerli maalesef bunlar icin degil
Hiç kriz gelmiyor mu mesela ağzınıza geleni söyleyip gemileri yakmak istemiyor musunuz?

Gelsinler bir ay sonra gelsinler mesela daha pazar gunu gittiler. Hani koy yeri soguk her odada elektrikli soba yaniyor kp diyor ki yazik iste elektrik faturasi cok gelir ama donupte 20 kisinin 20 kg et yedigini gormuyor nedense. Gelip gitmede kendi islerine geldigi gibi yeme icme de yok baska islerde oglunun cebini dusunuyormus. Var elhamdulillah olmasa zaten orayi nasil alacaktik bi faturayi odeyemeyen de almasin bi zahmet botlesine bi yeri, yok sen faturayi da dusunuyorsan 20 kisi toplanip hergun kebap kavurma yeme yani
İşte siz insanlık yaptınız ya bunu anlamıyorlar bende çok şey yaşayacağımı anladim geri duruyorum
Çünkü nezaketten anlayan yok
Geldimi cumbur cemaat dolusma derdindeler.
İnsanı gıcık ediyorlar
Çağırdım mesafeli gel yok hep gelecekler

Kv kp bir ogluyla gelmis bu hafta.. diger oglu kiziyla gelecek cunku ogluyla kizin kocasi gorusmuyor degil mi?

kp kv nin gelmesi bence normal. Iki kisi fazla ne var ki? normal olmayan küs olanin gelmeye kalkmasi. O misafir edilmis sira enistede. Bekar mi o ana babasina mi bagli gelmesi?

Bizim de vardı yazlık bahçeli.
Ama çoğu akrabamiza epey uzak olunca pek sık gelen olmadı.
Ama gelince çok yoruluyor insan.
Tamam iyi hoş muhabbet de bize sabah gelip akşam dönüyorlardı.
Dinlenmeye diye gidip yorgun argın dönüyorduk.
Ama biz akrabalardan çok oranın yerlisi abladan yorulduk.
Çat kapı gelip müsait misiniz diye sormadan saatlerce oturur gitmezdi.
Artık o gelmesin diye akşam cocuklar erken uyurdu zaten biz de ışıkları söndürür romantik romantik otururduk.:KK53:
Sattık kurtulduk dermişim. :)
Başka sebepten sattık güzel oluyordu ama bahçeli mis gibi.:cry:

Nasıl çözüm bulursunuz bilmem.

Vala altınları falan kendi hesabıma attım. Para kontrolü bende. İleride derse yok arsa alalım umrumda olmaz. Anne babası emekli, evleri var. Birikimleri var. Bana düşmez. Zaten ben yaşadığım yerde almayı düşünüyorum
Aynen en iyisini yapmissin alacaksan sen kullan bari icin yanmasin

Back
X