Bunaldim 🤐

Ayyyy benim durum iyice vahimlesti yani. Zaten bi tane parazit eltim var nerde beles yerles havasinda. Suan ciddi ciddi iyice bunaldim. Bu arada siz olmadan mi kaliyorlardi orada buna musaade ediyor muydunuz?
Eski eşimin ailesiydi onlar şükür boşandık kurtuldum. Ben çalışıyorum elti kişisi ev hanımı. Kv elti kocası çocuğu kp bir bakarım cuma akşamı gelmişler. Pazartesi sabahı iş için 7 de yola çıkacağız ya elti kişisi çocuk daha uyanmadı diye sabah evden çıkmazdı. Hafta ici de kalırlardı. Allahım nasıl nefret ediyorum o kadından şükür kurtuldum. Bir de eski eşime yiyecek içecek siparişi verirdi. Cok kavga ettik onların yüzünden. Bir keresinde 3 hafta konuşmamıştık eşimle. Bir de yazlık benim eşimle aldığım bir ev de değil. Şükür kurtuldum onlardan. Yazlıklar bağ evleri büyük sıkıntı.

Eski eşimin ailesiydi onlar şükür boşandık kurtuldum. Ben çalışıyorum elti kişisi ev hanımı. Kv elti kocası çocuğu kp bir bakarım cuma akşamı gelmişler. Pazartesi sabahı iş için 7 de yola çıkacağız ya elti kişisi çocuk daha uyanmadı diye sabah evden çıkmazdı. Hafta ici de kalırlardı. Allahım nasıl nefret ediyorum o kadından şükür kurtuldum. Bir de eski eşime yiyecek içecek siparişi verirdi. Cok kavga ettik onların yüzünden. Bir keresinde 3 hafta konuşmamıştık eşimle. Bir de yazlık benim eşimle aldığım bir ev de değil. Şükür kurtuldum onlardan. Yazlıklar bağ evleri büyük sıkıntı.
Bu kadar genislik olmaz yani, sahibi orada olmadan bi evi nasil kullanabiliyorlar anlamiyorum. Sen kurtulmussun neyse ki benim ki yeni basliyor benim sonda bu ciftlikten gelecek sanirim simdiden gerim gerim gerildim yarin ne olacak artik bilmiyorum

Bazı eş aileleri böyle
Hiç yol yordam bilmiyorlar
Kadın çağırmış birkere agirlamis
Birdaha cagrinca gelirsiniz
Zırt birt gelme nedir

Bu kadar genislik olmaz yani, sahibi orada olmadan bi evi nasil kullanabiliyorlar anlamiyorum. Sen kurtulmussun neyse ki benim ki yeni basliyor benim sonda bu ciftlikten gelecek sanirim simdiden gerim gerim gerildim yarin ne olacak artik bilmiyorum

Sizinkisi büyük hata. Bu pandemi döneminde herkes hafta sonu kendini atacak doğal ortam arıyor. Onlar oradan çıkmazlar.
.

Yani siniri cizmek istiyorum umarim kabul eden olur.
Bizde cocuklar cok sıkılıyor burasi kucuk yer diye kalkistik kalkismaz olaydim. Bak suan sana yazarken aramis kp bugun degil yarin gelicem diyor yani illaki gelecek
İste hak goruyorlar ogullari diye:kızgın: cocuklar icin gercekten cok cok iyi aslinda benimkiler de bunalıyor hani bir yazlık alsam kiraladim derim herhalde soylemem🤣

Merhaba degerli kk hatunlari. Konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum ancak bazi sebeplerden dolayi cok ayrinti veremeyecegim. Bi sure once ciftlik ve bag evi tarzinda bi yer aldik esimin ailesinin haberi gecen cuma oldu agirladik hafta sonu orada ailesini. Bi kaynim ve gorumcemin esi konusmuyorlar baya bi sorun var aralarinda. O yuzden gorumcemi bu haftaya salladik gelmek isterse diye ki gelecekler. Soruna geleyim kp tutturmus e bizde gelicez ustune ustluk sorunlari olan kaynim ve ailesiyle. Yani simdiden doldum tastim 20 kisi agirladim gecen hafta zaten bu neyin nesi her hafta. Kp dedim ki eniste ile agabey konusmuyor en iyisi uzak tutalim diyor ki kaynin haftaya gelsin o zaman ben bu hafta gelecegim.. Allahim her hafta ben bunlari mi cekmek zorundayim daha ne ailem geldi ne esim dostum firsat da vermek istemiyorlar zaten ben mi haksizim nasil su kafami bosaltayim bilemedim buraya kostum. Simdiden tesekkur ederim.
Iyyy benim eşimde biz şehir dışına gidince bu şehirden bag bahce alırız. Bızımkıler haftasonu takılır dıyor. Ki istemiyorum kesınlıkle. Basta ıstıyordum da konuları görunce vazgectım
Sizde gıtmeyı haftasonu. Kalsınlar tek basına orda

Aslında kavgalı tarafların aynı anda gelmesi sizin işinize yarar bence. Madem siz geriliyorsunuz bırakın herkes gerilsin.
Vallahi çok kafam bozulursa ben polisi bile arar kalabalık oluşturuyorlar diye isimsiz ihbar ederim 1 tel.e bakar. Ondan sonra hadi bakalım gelsinler de görelim bir daha.

yine böyle yaz günü haftasonu doldu taştı ev

Çayı kahveyi mangalda.isteyen mi eti az pismis yok çok pismiş diyen mi

Baharatı olmasın az olsun diyen mi
Salata olmasın piyaz kes domatesi soğanı diyen mi ...bide soğuk su derdi olur soğuk su yokmuydu ablaaaaaaa...

allahım deli olucam

Bide ben garsonun ya yardım eden de Yok

Bu Masaya iki çay yolla kulplu bardak olsun diyene hesap kagidina iki çizik aticak durumdayım ya
Bide sonrası temizlik oluyor arkayı topla yerleştir bulaşık tabak bardak eve girenler dışarı sıcak diye ev alıp basını gidiyor

En korkunc olanı hani piknik.yerlerinde wc durumu vardır ya
Evin wc sı nerdeyse aynı durum oturup ağladığım o günü hiç unutmam 😪😪😪

Neyse giden gider güle güle aman efendim yine gelin

Bazı eş aileleri böyle
Hiç yol yordam bilmiyorlar
Kadın çağırmış birkere agirlamis
Birdaha cagrinca gelirsiniz
Zırt birt gelme nedir
Gelsinler bir ay sonra gelsinler mesela daha pazar gunu gittiler. Hani koy yeri soguk her odada elektrikli soba yaniyor kp diyor ki yazik iste elektrik faturasi cok gelir ama donupte 20 kisinin 20 kg et yedigini gormuyor nedense. Gelip gitmede kendi islerine geldigi gibi yeme icme de yok baska islerde oglunun cebini dusunuyormus. Var elhamdulillah olmasa zaten orayi nasil alacaktik bi faturayi odeyemeyen de almasin bi zahmet botlesine bi yeri, yok sen faturayi da dusunuyorsan 20 kisi toplanip hergun kebap kavurma yeme yani

Merhaba degerli kk hatunlari. Konuya nerden baslayacagimi bilemiyorum ancak bazi sebeplerden dolayi cok ayrinti veremeyecegim. Bi sure once ciftlik ve bag evi tarzinda bi yer aldik esimin ailesinin haberi gecen cuma oldu agirladik hafta sonu orada ailesini. Bi kaynim ve gorumcemin esi konusmuyorlar baya bi sorun var aralarinda. O yuzden gorumcemi bu haftaya salladik gelmek isterse diye ki gelecekler. Soruna geleyim kp tutturmus e bizde gelicez ustune ustluk sorunlari olan kaynim ve ailesiyle. Yani simdiden doldum tastim 20 kisi agirladim gecen hafta zaten bu neyin nesi her hafta. Kp dedim ki eniste ile agabey konusmuyor en iyisi uzak tutalim diyor ki kaynin haftaya gelsin o zaman ben bu hafta gelecegim.. Allahim her hafta ben bunlari mi cekmek zorundayim daha ne ailem geldi ne esim dostum firsat da vermek istemiyorlar zaten ben mi haksizim nasil su kafami bosaltayim bilemedim buraya kostum. Simdiden tesekkur ederim.

eğer tavrını net koymazsan bizim milletimiz bedava mezar olsa yatılır kafasında olduğun için heveslerini alana kadar senin bu evin boşalmaz haberin olsun.
tavırdan kastım da genel olarak bir kere insanları ağırlayıp daha sonra müsait değiliz diye kestirip atmak. siz böyle bi ev aldınız diye kimsenin hizmetçisi değilsiniz sonuçta.

İste hak goruyorlar ogullari diye:kızgın: cocuklar icin gercekten cok cok iyi aslinda benimkiler de bunalıyor hani bir yazlık alsam kiraladim derim herhalde soylemem🤣
Sozde bizde soylemeyecektik ama isler karisti mecburen soyledik 😬
Benim annem babam niye bu hakki kendilerinde gormuyorlar acaba sonucta yarisi da benim hakkim

Iyyy benim eşimde biz şehir dışına gidince bu şehirden bag bahce alırız. Bızımkıler haftasonu takılır dıyor. Ki istemiyorum kesınlıkle. Basta ıstıyordum da konuları görunce vazgectım
Vallahi kusura bakmasinlar meydani komple onlara birakamam zaten her hakki kendilerde buluyorlar iyice yayilmasinlar.

Nacizane tavsiyem alma kardesim aklindan olursun

Aslında kavgalı tarafların aynı anda gelmesi sizin işinize yarar bence. Madem siz geriliyorsunuz bırakın herkes gerilsin.
Vallahi çok kafam bozulursa ben polisi bile arar kalabalık oluşturuyorlar diye isimsiz ihbar ederim 1 tel.e bakar. Ondan sonra hadi bakalım gelsinler de görelim bir daha.
Gecen hafta dua ettim 😁😁 insallah simdi kapi calar jandarma gelir diye.
Kaynim zaten firt ariyor acikcasi o gelirse gelicem huzurunu kaciricam diyor bakalim ne olacak hafta sonu

eğer tavrını net koymazsan bizim milletimiz bedava mezar olsa yatılır kafasında olduğun için heveslerini alana kadar senin bu evin boşalmaz haberin olsun.
tavırdan kastım da genel olarak bir kere insanları ağırlayıp daha sonra müsait değiliz diye kestirip atmak. siz böyle bi ev aldınız diye kimsenin hizmetçisi değilsiniz sonuçta.
Cok haklisiniz acikcasi su ilk tur bi gelsinler gitsinler amacimda aynen bu. Ama milletin turu bitene kadar kp tapuyu elimizden almazsa iyi bisey

Nacizane tavsiyem alma kardesim aklindan olursun
Ben bu şehre emeklılıgımde dönem. Eşim alma taraftarı. Anahtar aılesınde olacak. Ben ödıycem.tabıkı ıstemıyorum
15 sene sonra gelebılcem. Ölcem mı kalcam mı. İstemiyorum zaten ki tüm altın falan kendı hesabıma atıcam

Bence özel sebeplerden dolayı bu hafta kimseyi ağırlayamayacağınızı, davetin iptal olduğunu söyleyin.

Ben bu şehre emeklılıgımde dönem. Eşim alma taraftarı. Anahtar aılesınde olacak. Ben ödıycem.tabıkı ıstemıyorum
15 sene sonra gelebılcem. Ölcem mı kalcam mı. İstemiyorum zaten ki tüm altın falan kendı hesabıma atıcam
Hic alma demem ama tutup hep odene yapip hede baskasinin tepinmesine izin veremem cok almak istersen esinle cocuklarinla zaman gecirecegin vakitte kendiniz icin alin baskasi icin almak cok sacma

Bence özel sebeplerden dolayı bu hafta kimseyi ağırlayamayacağınızı, davetin iptal olduğunu söyleyin.
Davetli olan sadece gorumcem ve esi. Kp ve kv kendi kafalarina gore geliyorlar davet etmedim onlari. Onlar gelsede gelecekler gelmesede gelecekler

Back
X