Bunaldım

Ah canım benim.. Her mesleği severek yapmak en önemlisi.. Sen ne olmak istiyorsan tabiki onu olmalısın.. Anne baban belli ki o kuzenin öğretmen olmasından hemen işe başlamasından falan çok etkilenmiş kulaklarını tıka ve doğru bildiğini yap.. Ama her ne yapıyorsan da hakkını vererek yap.. Annenlere kötü bir haberim var.. Öğretmenlik okuyan herkes hemen atanıp ya da özel bir kurumda mezun olur olmaz işe başlayamıyor.. Kuzenin şanslı grubun içindeymiş ne mutlu.. Bu arada öğretmenlere sevgim saygım sonsuz öğretmenler candır.. E bende bir öğretmenim şuan özel bir kurumda çalışıyorum gerçi hamilelik dolayısıyla ara verdim de neyse.. Yani mezun olalı yıllar geçti tabiri caizse süründüm iş aradım bazı yerlere Allah yalvarması yaptım iki kuruşa saçma sapan yerlerde çalıştım.. Ama çok şükür sonunda bende iyi bir yere girebilme fırsatım oldu.. Atanamadım ama yine de şükür.. Yani her öğretmen olan iş sahibi olamıyor maalesef mesela ben çocuğumun şu şartlarda öğretmen olmasını ister miydim bilemiyorum.. Ama kendisi isterse tabi ki olsun sevdiği işi yapsın ya da okulunu okusun.. Ama bana kalsa başka alanlara yönlendiririm.. Bu arada eşimde öğretmen ama o öğretmenlik yapamıyor iş bana kadardı o bulamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…