Yani herkes bir çıkmaza giriyordur tabi umarım siz de bir yol bulursunuzDepresyondasınız ben de 1 senedir böyleyim. Truman Show gibi her gün birbirinin kopyası. Düzeltebileceğim şartlar yok. Aşk desen belirsizlik içinde yaşım olmuş 35. Sevdiğim işi yapmadığımdan işe bir dönem ara verdim ekimde döneceğim evde yatıp yuvarlanıyorum. Bazen herkes bu duruma düşüyor sanırım.
Malesef daha önce gittiğim için ailem bu konuda net. Bizim söylediklerimizi onlar da söylüyor diyorlar. Bir yararı da olmadı ha ben tekrar gitmek isterim ama aileme söylemem gerektigi için diyemiyorum bu yüzden başka çözüm ariyorumPsikolojik destek şart. Eğer maddi açıdan imkanınız yoksa uygun fiyata online seans veren birkaç psikolog tanıyorum. Yardımcı olabilirler
Yani bir olay değil benim derdim sadece yaşama karşı olumsuzum ve nasıl daha mutlu olabilirim bunu ariyorumİsterseniz derdinizi burada anlatın,yardımcı olmaya çalışalım.
İsterseniz burada anlatmayın,psikolojik destek alın.
Mutsuz olduğunuz konuyu ortadan kaldırmak gerekiyor.Yani bir olay değil benim derdim sadece yaşama karşı olumsuzum ve nasıl daha mutlu olabilirim bunu ariyorum
Yani o zaman şöyle bahsedeyim şuan açık öğretimden çocuk gelişimi okuyorum aynı zamanda üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum ama ikisinden de çok sıkıldım sürekli ders çalışıyorum her şey ders her şey okul her şey üniversite miMutsuz olduğunuz konuyu ortadan kaldırmak gerekiyor.
İşsiz misiniz?
İyi kötü demeden iş bulun.
Sınav sonuçları kötü mü geldi?
Oturup daha sıkı çalışın.
Yalnızlıktan mı sıkıldınız?
Çıkın arkadaşınızla bir kahve için.
Böyle durumlarda herkese iyi gelen şey farklıdır. Birine kitap okumak İİ gelir, birine hayata karışmak,birine örgü örmek, birine temizlik yapmak bunu siz bulacaksınız. Denemeye başlayın biran önceMerhaba sadece içimi dökmek istiyorum yaşamaktan keyif alamiyorum aslında 7 senedir böyle sayılırım ama şuan sanki her şeyin bittiği nokta ölmek istiyorum artik çünkü boyle yaşanmıyor yaşamın anlamı yok benim için her gün ayni çok sıkıldım ama olmeyecegime göre de bir çözüm arıyorum acaba çözüm nedir tavsiyeleriniz var mı
Şu yaşta evet her şey okul.Yani o zaman şöyle bahsedeyim şuan açık öğretimden çocuk gelişimi okuyorum aynı zamanda üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum ama ikisinden de çok sıkıldım sürekli ders çalışıyorum her şey ders her şey okul her şey üniversite mi
Böyle durumlarda herkese iyi gelen şey farklıdır. Birine kitap okumak İİ gelir, birine hayata karışmak,birine örgü örmek, birine temizlik yapmak bunu siz bulacaksınız. Denemeye başlayın biran önce
Bunun geçici bir durum olduğunu kendinize sürekli söyleyin. İyi bir işiniz olursa iyi bir hayatınız olur. Gitmek istediğiniz yere varmak için buradan geçmeniz gerekir.Yani o zaman şöyle bahsedeyim şuan açık öğretimden çocuk gelişimi okuyorum aynı zamanda üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum ama ikisinden de çok sıkıldım sürekli ders çalışıyorum her şey ders her şey okul her şey üniversite mi
39 yaşımdayım halen ders çalışıyorum. çünkü hedefim var... çalışmasam da olur mu evet. ama aynı kalırım ilerleyemem... yüksek lisansımda var, kendime birşeyler katmayı seviyorum... ki çalışıyorum da meseğim de varYani o zaman şöyle bahsedeyim şuan açık öğretimden çocuk gelişimi okuyorum aynı zamanda üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum ama ikisinden de çok sıkıldım sürekli ders çalışıyorum her şey ders her şey okul her şey üniversite mi
Ben böyle durumlarda ölü taklidi yapıyorum meselaBana bir şey iyi gelmiyor
Maşallah ne güzel dediginiz gibi başka çare yok galiba39 yaşımdayım halen ders çalışıyorum. çünkü hedefim var... çalışmasam da olur mu evet. ama aynı kalırım ilerleyemem... yüksek lisansımda var, kendime birşeyler katmayı seviyorum... ki çalışıyorum da meseğim de var
kısacası çalışmak zorundasın... kursa git. evde kendin çalışma... para durumun yoksa halk eğitimm
Ölü taklidi iyimis zaten bir şey yapasi gelmeyince insanın tek yaptığı yatmak oluyor eninde sonunda ders calismaya tekrar başlıyorumBen böyle durumlarda ölü taklidi yapıyorum meselabir kaç gün sonra da kendime geliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?