Bunaldım

senakarb1

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2021
60
13
18
22
Merhaba sadece içimi dökmek istiyorum yaşamaktan keyif alamiyorum aslında 7 senedir böyle sayılırım ama şuan sanki her şeyin bittiği nokta ölmek istiyorum artik çünkü boyle yaşanmıyor yaşamın anlamı yok benim için her gün ayni çok sıkıldım ama olmeyecegime göre de bir çözüm arıyorum acaba çözüm nedir tavsiyeleriniz var mı

İsterseniz derdinizi burada anlatın,yardımcı olmaya çalışalım.

İsterseniz burada anlatmayın,psikolojik destek alın.

Depresyondasınız ben de 1 senedir böyleyim. Truman Show gibi her gün birbirinin kopyası. Düzeltebileceğim şartlar yok. Aşk desen belirsizlik içinde yaşım olmuş 35. Sevdiğim işi yapmadığımdan işe bir dönem ara verdim ekimde döneceğim evde yatıp yuvarlanıyorum. Bazen herkes bu duruma düşüyor sanırım.

Psikolojik destek şart. Eğer maddi açıdan imkanınız yoksa uygun fiyata online seans veren birkaç psikolog tanıyorum. Yardımcı olabilirler

Yani herkes bir çıkmaza giriyordur tabi umarım siz de bir yol bulursunuz

Psikolojik destek şart. Eğer maddi açıdan imkanınız yoksa uygun fiyata online seans veren birkaç psikolog tanıyorum. Yardımcı olabilirler
Malesef daha önce gittiğim için ailem bu konuda net. Bizim söylediklerimizi onlar da söylüyor diyorlar. Bir yararı da olmadı ha ben tekrar gitmek isterim ama aileme söylemem gerektigi için diyemiyorum bu yüzden başka çözüm ariyorum

İsterseniz derdinizi burada anlatın,yardımcı olmaya çalışalım.

İsterseniz burada anlatmayın,psikolojik destek alın.
Yani bir olay değil benim derdim sadece yaşama karşı olumsuzum ve nasıl daha mutlu olabilirim bunu ariyorum

Yani bir olay değil benim derdim sadece yaşama karşı olumsuzum ve nasıl daha mutlu olabilirim bunu ariyorum
Mutsuz olduğunuz konuyu ortadan kaldırmak gerekiyor.

İşsiz misiniz?
İyi kötü demeden iş bulun.
Sınav sonuçları kötü mü geldi?
Oturup daha sıkı çalışın.
Yalnızlıktan mı sıkıldınız?
Çıkın arkadaşınızla bir kahve için.

Yani o zaman şöyle bahsedeyim şuan açık öğretimden çocuk gelişimi okuyorum aynı zamanda üniversite sınavına tekrar hazırlanıyorum ama ikisinden de çok sıkıldım sürekli ders çalışıyorum her şey ders her şey okul her şey üniversite mi

Böyle durumlarda herkese iyi gelen şey farklıdır. Birine kitap okumak İİ gelir, birine hayata karışmak,birine örgü örmek, birine temizlik yapmak bunu siz bulacaksınız. Denemeye başlayın biran önce

Şu yaşta evet her şey okul.

Mezun olmazsan nasıl çalışacaksın?
Çalışmazsan nasıl para kazanacaksın?

Paran varsa maddi gücün olur di mi?

Psikolog desteği alamıyorsunuz madem Tülay KÖK'ün videoları ile başlayabilirsiniz...

genel olarak neye sorununuz olduğunu yazın, burayada gerekli değil, deftere... çözüm önerilerinizi de yazın...

farklı kurslara katılın. halk eğitimlerin / belediyelerin oluyor bakın. yeni ortamlar edinin... yüzmeye yada zumbaya gitmek isterdim misal... vaktim yok, gerçi sağlıkta yok

Bunun geçici bir durum olduğunu kendinize sürekli söyleyin. İyi bir işiniz olursa iyi bir hayatınız olur. Gitmek istediğiniz yere varmak için buradan geçmeniz gerekir.

39 yaşımdayım halen ders çalışıyorum. çünkü hedefim var... çalışmasam da olur mu evet. ama aynı kalırım ilerleyemem... yüksek lisansımda var, kendime birşeyler katmayı seviyorum... ki çalışıyorum da meseğim de var

kısacası çalışmak zorundasın... kursa git. evde kendin çalışma... para durumun yoksa halk eğitimm

Maşallah ne güzel dediginiz gibi başka çare yok galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…