Bunaldım

normalella

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2014
88
15
13
35
Evlendiğim için farklı şehire geldim ve burada hiç arkadasım yok öyle gidiceğim bulusacagım akraba falanda gidemıyorum hıc yasıtım yok butun gun evde durmaktan bunaldım artık kurs falan dıye onermeyın arastırdım ilgimi çekmedı hıc bırsey soyle oturup muhabbet etcek kımsesı olmayan varmı benım gıbı yada bu sorununu çözmüş olan daraldım ya bu ev benı boguyor artık

Depresyondasınız sanırım...
İlginizi bişey çekmediğine göre..
Eşiniz ne yapıyor bu konuda?
Nasıl destek oluyor size?

Depresyondasınız sanırım...
İlginizi bişey çekmediğine göre..
Eşiniz ne yapıyor bu konuda?
Nasıl destek oluyor size?
Çarsıya falan göturuyor gezdırıyım sıkılııyorsan dıyor o açıdan sıkıntım yok ama insan hemcins arıyor 2-3 tane oturup konusucak bu siteye girdim ama hiç birşey gercek hayatta oturup konusmanın yerını tutmuyor bence işe gir diyen olacaktır işe girdim zaten ama iş arkadaslıgından ılerı gıtmem iş hayatında zaten farklı farklı kişiler oldugu için olmuyor bir turlu

Komşuluk nasıl orda.
Eşinizin arkadaşlarıyla toplantılarınız falan olmaz mı?
Belki anlaşabileceğiniz eşleri vardır..

Al benden de o kadar çalışıyor olmama rağmen bunalıyorum. kız arkadaş eksiği hissediyorum. İşte zaten bu nedenle olsa gerek farklı bir şehire taşınalı beri kadınlar klübünden çıkmaz oldum. böylelikle kendi kız arkadaşlarımla şu an yapamadığım muhabbetlerin yerini doldurmaya çalışıyorum sanırım.

Komşuluk nasıl orda.
Eşinizin arkadaşlarıyla toplantılarınız falan olmaz mı?
Belki anlaşabileceğiniz eşleri vardır..
eşimin arkadasları hep yurtdısında ve ırtıbatları kesıldı komsuluk yok yasıtımın cok az oldugu bıryerdeyım akrabalarda yasıtlarım var ama alakamız yok herkesın farklı hayat tarzı var yanı bıldıgınız kımse yok oyle bos bos duruyorum depresyona gırmemek elde değil evet belkı de girmişimdir

herkes evlendikten sonra kv ve diğer aile bireyleriyle iç içe yaşamaktan bıkmış nerelere kaçsam diye yakınırken.. ohhh keyfine bak yalnızlığın ileride arkadaşta yaparsın...

ama oturup dısarda bı kahve bır cay ıcmek gıbı olmuyor ben çok alıskındım tutup kızları durduk yere gezmeye alısverıse götururdum eskı yasadıgım sehır de burası benı daralttı kendımı bıle cıkıp göturemıyorum ınsanlar ustume gelıyorlar topluca gezmelere cıkanlar

Eğer varsa komşularınızı çaya çağırın belki aralarında kafanızın uyuştuğu kişiler olur,illa yaşıtınız olacak diye birşey yok önemli olan kafa yapılarınızın uyması.

herkes evlendikten sonra kv ve diğer aile bireyleriyle iç içe yaşamaktan bıkmış nerelere kaçsam diye yakınırken.. ohhh keyfine bak yalnızlığın ileride arkadaşta yaparsın...
sırf bunalmıyım dıye iş değiştirip duruyorum yakında işe bile gıtmıycem oyle duruyor

Ben pek arkadaş canlısı değilim, kaç yıldır bu şehirdeyim benim de arkadaşım yok. Eksikliği elbette vardır ama takmıyorum. çalışıyorum, işteki kızlarla kakara kikiri ama o kadar.

Yani arkadaş çok abartılan bir şey bence, tamam yeri doldurulamayan insanlar muhakkak var.. ama öyle aman aman ekmek su değil bana göre.

Eğer varsa komşularınızı çaya çağırın belki aralarında kafanızın uyuştuğu kişiler olur,illa yaşıtınız olacak diye birşey yok önemli olan kafa yapılarınızın uyması.
bıkac kere gıttım ama hıc kafa yapımız uygun değil denedım olmadı yanı olsa bunalmazdım buralara yazmazdım zaten ya

iş bulup çalışabilirsiniz

sırf bunalmıyım dıye iş değiştirip duruyorum yakında işe bile gıtmıycem oyle duruyor
keşke bende yalnız olsam iş değiştirip dursam kafama göre takılsam... bu gün hangi kanepeye totomu uzatsam diye dertlensem...kv yok kp yok... temizlik yapma ,dır dır yok...yemek yetiştirme işten eve koşturmaca yok...hayal gibi

memleket

hiç birsey yapmamakta çok kötu bırsey arkadasım oyle deme insan monotonluga gıdıyor odun gıbı yasıyorum sankı oyle dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…