- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
- Konu Sahibi normalella
-
bursa da değilim :) buraya da girmek kendımı ıyıce eve kapatmak gıbı gelıyor banaburdan sohbet edecen o zaman iyi bol insan burda sıkılmazsın..ama sosyal arkadaş arıyorsan doğal olarak illaki yer bildirmen lazım..mesela ben bursadayım..
senin yerinde olsam bütün vakti kendime bakım yaparak geçirirdim... saçlarıma tırnakalrıma bedenime...kış geliyor interneten öğrenebilirsin bere atkı falan ör kendine... internette anket siteleri var onların hepsine üye olur... hem anket yanıtlar eğlenir hemde para kazanırdım...balık ,kuş gibi evde besleyebileceğim bir hayvan alır beslerdim...yürüyş yapardım spor yapardım...bir yabancı dil öğrenmeye başlardım...pasta börek yap huzur evleri var oradaki insanları ziyaret et... nebilim yapacak okadar çok şey varki...imrendim sana...hiç birsey yapmamakta çok kötu bırsey arkadasım oyle deme insan monotonluga gıdıyor odun gıbı yasıyorum sankı oyle dusun
bu saydıklarının cogunu yaptım dıyebılırım balık aldım öldü benım elımden hemde kedi almak ıstıyorum vazgectım zaten cunku bılıyorum kı cocugum falan olursa onunla ılgılenemeycegım sokaga atan ınsanlardan da olmak ıstemıyorum,pasta börek sevısyesı ılk aylarda gecıldı kılo almamak ıcın yapmıyorum huzur evıne gıtmeye hıc gerek yok cevremdekı yaslılara yardımcı oluyorum yeterınce zaten ki devletın huzur evı yok hepsı ozel onlarada gıdesım gelmıyor spor yapamama sebebeım yıne arkadaslık yapacagım yerlerde ınsanlar arkadaslarıyla toplanıp gezıyorlar gordukce eve kacasım gelıyor bır yıgın sey denedım arkadaslıgın yerını tutmuyor hıc bırısenin yerinde olsam bütün vakti kendime bakım yaparak geçirirdim... saçlarıma tırnakalrıma bedenime...kış geliyor interneten öğrenebilirsin bere atkı falan ör kendine... internette anket siteleri var onların hepsine üye olur... hem anket yanıtlar eğlenir hemde para kazanırdım...balık ,kuş gibi evde besleyebileceğim bir hayvan alır beslerdim...yürüyş yapardım spor yapardım...bir yabancı dil öğrenmeye başlardım...pasta börek yap huzur evleri var oradaki insanları ziyaret et... nebilim yapacak okadar çok şey varki...imrendim sana...
geriye çocuk yapmak kalıyorbu saydıklarının cogunu yaptım dıyebılırım balık aldım öldü benım elımden hemde kedi almak ıstıyorum vazgectım zaten cunku bılıyorum kı cocugum falan olursa onunla ılgılenemeycegım sokaga atan ınsanlardan da olmak ıstemıyorum,pasta börek sevısyesı ılk aylarda gecıldı kılo almamak ıcın yapmıyorum huzur evıne gıtmeye hıc gerek yok cevremdekı yaslılara yardımcı oluyorum yeterınce zaten ki devletın huzur evı yok hepsı ozel onlarada gıdesım gelmıyor spor yapamama sebebeım yıne arkadaslık yapacagım yerlerde ınsanlar arkadaslarıyla toplanıp gezıyorlar gordukce eve kacasım gelıyor bır yıgın sey denedım arkadaslıgın yerını tutmuyor hıc bırı
sorma onu artık kısmet dıyoruz ona da demek kı daha nasibiyle dogar derler ya nasibi yok heralde o konulara girip daha da bunaltmak ıstemıyorum kendımıgeriye çocuk yapmak kalıyor
bunuda denedim olmadı deme
hayırlısı olsun...vakti zamanı vardır...sorma onu artık kısmet dıyoruz ona da demek kı daha nasibiyle dogar derler ya nasibi yok heralde o konulara girip daha da bunaltmak ıstemıyorum kendımı
:) keske ya soyle mısafırım olsa o böreklerı bıle onlar ıcın yapardım :)))hayırlısı olsun...vakti zamanı vardır...
valla o kadar çok çaresiz kalmış gibi oldum toplaşıp size ziyarete gidesim geldi...
film kıtap olayı genclıgımde yaptıgım yanı bekarken yaptıgım seylerdı ve her fılm ılgımı cekmıyor onlarda eve kapanmak zaten ben dısarı cıkıp gezcek ınsan arıyorum esım bu konuda eksık olmaz ama farklı seyler katmak ıstıyor ınsan hayatına farklı ınsanlar o ınsanlardan gelen seyler ıyı kötu hayatına bırsey katıyorben de genelde evde takılıyorum. Bol bol kitap okuyup film izliyorum. Yeni yemek tarifleri deniyorum. Sana da bu tarz şeyleri öneririm. Arada da buraya gelip paylaşımlarda bulunabilirsin tabi :)
bebegım olsa zaten dısarda gezıdrırıken aşıya falan gıttım mı arkadas edınecegımı dusunuyorum muhabbetışak dıye kurarım ama Allah nasip eder ise olur bu konuda cok kafaya takıyordum gecen aya kadar bebek konusunu bu ayda karsıma cıktı heray karsıma cıkıyor neden cıkıyor cunku yok Allah ım bir bildiği vardır ki olmuyordur insallah hayırlı zamanda nasibiyle gelir öyle dusunuyorumCocuk yap
Bende ayni durumdaydim, simdi 3aylik oglum var , canimin sıkılmasını gectim tuvalete zor gidiyorum
Saka bi yana gercekten insani depresyona sokacak bi durum, bizim akraba falan da yok burda, bi ben bi esim.. Artik kafalar uysa da uymasa da bi kac arkadas edindim en azindan iki laf edeyim diye
Tabiki zamani vardr Allah en hayrli zamanda nasib etsin..bebegım olsa zaten dısarda gezıdrırıken aşıya falan gıttım mı arkadas edınecegımı dusunuyorum muhabbetışak dıye kurarım ama Allah nasip eder ise olur bu konuda cok kafaya takıyordum gecen aya kadar bebek konusunu bu ayda karsıma cıktı heray karsıma cıkıyor neden cıkıyor cunku yok Allah ım bir bildiği vardır ki olmuyordur insallah hayırlı zamanda nasibiyle gelir öyle dusunuyorum
benım bır yanlısım var yemek yemıyorum hıc bak sabahtan berı bır bıskuvı yedım 2 tane baska bırsey yemedım hayattan sogudum stres degılde uzuntu bunaltı bunlar heep benım yuzumden cocuk olmasına engeldır demı bu durumu da duzeltemıyorum yasadıgım düzene alısamadım cunku bu da benı bunaltıyor ve yemek bıle yıyesım gelmıyorTabiki zamani vardr Allah en hayrli zamanda nasib etsin..
Ne kadarlik evlisinnbenım bır yanlısım var yemek yemıyorum hıc bak sabahtan berı bır bıskuvı yedım 2 tane baska bırsey yemedım hayattan sogudum stres degılde uzuntu bunaltı bunlar heep benım yuzumden cocuk olmasına engeldır demı bu durumu da duzeltemıyorum yasadıgım düzene alısamadım cunku bu da benı bunaltıyor ve yemek bıle yıyesım gelmıyor
2diyebılırızNe kadarlik evlisinn
Sadece buraya bağlı kalmayın yaşıtınız olmasa da komşulara gidin gelin benim komşular da akranım değil ama bi yemek tarifi ya da temizlik vs ev derdi her yaşta aynı hatta bazen çok eğlenceli ve komik zamanlar da oluyor biraz girişken olunEvlendiğim için farklı şehire geldim ve burada hiç arkadasım yok öyle gidiceğim bulusacagım akraba falanda gidemıyorum hıc yasıtım yok butun gun evde durmaktan bunaldım artık kurs falan dıye onermeyın arastırdım ilgimi çekmedı hıc bırsey soyle oturup muhabbet etcek kımsesı olmayan varmı benım gıbı yada bu sorununu çözmüş olan daraldım ya bu ev benı boguyor artık
Aslinda cevre edinilecek kadar uzun bi zaman 2 yildan bahsediyosan2diyebılırız
konustukları konular tarzım degıl ve sevmedıgım konular ustune onların dusundugunun karsıtı görusluyum kımseyı kırmak ıstemem bu konudaSadece buraya bağlı kalmayın yaşıtınız olmasa da komşulara gidin gelin benim komşular da akranım değil ama bi yemek tarifi ya da temizlik vs ev derdi her yaşta aynı hatta bazen çok eğlenceli ve komik zamanlar da oluyor biraz girişken olun
ama olmuyor işte ondan bunladım esımın arkadasları yok hepsı ayrı yerlere dagıldılar bnm zaten yok olmuyor bunalım meselesıAslinda cevre edinilecek kadar uzun bi zaman 2 yildan bahsediyosan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?