Bunaldım

konustukları konular tarzım degıl ve sevmedıgım konular ustune onların dusundugunun karsıtı görusluyum kımseyı kırmak ıstemem bu konuda
O zaman yeni çevreler edinin kendinize zaman ayırın bir kuaföre gittiğinizde bile çevre edinebilirsiniz illaki kurs olmak zorunda değil

merisina .!.:
O zaman yeni çevreler edinin kendinize zaman ayırın bir kuaföre gittiğinizde bile çevre edinebilirsiniz illaki kurs olmak zorunda değil
Burasi merkezi biyer kuaforler randevulu calisiyorlar muhabbet okadar koyu olmuyor dogrusu

iş kurtarmıyor herseyı iş para kazanmak ıcın yaılan bırsey çalısıyorum zaten mılletı gıdıp lafa tutmak için işe girmek mantıksız bence
İş hayatıyla ilgili düşünce yapını değiştir.İnsan çevreyi en çok iş hayatında edinir.İş hayatına arkadaşlarına bu şekilde bakarsan,komşularını kafa yapına uymuyor diye görüşmezsen,nerde bulacaksın çevre.İş para kazınılmak için yapılan birşey değildir sadece.İnsanlar idealleri için hedefleri için,okulunu okuyup dirseğini çürüttüğü meslek aşkı için,boş durmmak için,üreten olmak emek vermek kendini geliştirmek içinde çalışır.Tabiki işyerinde akşama kadar geyik çevrilmez ama,bütün gün birlikte olduğun insanlarla sohbet etmek,ortak paylaşımların olması,ailecek görüşmek,birlikte sinema yemek vs.gitmnin bi sakıncası olmaz.

Çocuk düşünüyorsanız kendini bu durumla meşgul edebilirsin. Bunun dışında ben de arkadaşlara katılıyorum, işyeri arkadaşlığı bir yere kadar, zaten dost olacak biri karşına çıkacaksa kuaförde de çıkabilir, hastanede sıra beklerken de. Belki eşinin tanıdığı kişilerle yavaş yavaş görüşmeye başlarsın :)

ayyyyyy bursaya gelin gelipte yalnız olanlardan biride benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…